Forum » Zvok in slika » EON - slika iz telefona na smart tv
EON - slika iz telefona na smart tv
xdejvid ::
Pozdravljeni, čez noč ne morem več prenesti slike iz mobilnega telefona na android smart tv Philips.
Pod "connect device" sem vedno lahko izbral android televizor Philips. Danes pa nikakor ne gre. Tudi moja na Iphon-u nima več možnosti.
Kaj je problem? Edino kaj se je spremenilo je to, da je danes bila dodana še tablica v EON. Pa včeraj večer nekaj internet ni delal.
Hvala za rešitev.
Pod "connect device" sem vedno lahko izbral android televizor Philips. Danes pa nikakor ne gre. Tudi moja na Iphon-u nima več možnosti.
Kaj je problem? Edino kaj se je spremenilo je to, da je danes bila dodana še tablica v EON. Pa včeraj večer nekaj internet ni delal.
Hvala za rešitev.
- spremenilo: xdejvid ()
#000000 ::
Lahko da imaš več kot 5 ali včasih ko se sistemu sfuka so dovolj že štiri naprave. Pejt na moj telemach in poglej kok naprav imaš prijavljenih pod eon. Pa zbriš uno ki najmanj uporabljaš, itak lahko dve mesečno.
Mavrik ::
Google je imel izpad Chromecasta in ti zato ni delalo. Bi moralo biti počasi nazaj.
The truth is rarely pure and never simple.
Sami ::
Izpad Chromecasta? Zdej mi je vse jasno....jaz pa se včeraj mučim zakaj mi Chromecast ne deluje :D
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 147808 (1165) | Oldi |
» | Telekom proti Telemach (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 48751 (18991) | solatko |
⊘ | Android tv box (strani: 1 2 3 4 … 145 146 147 148 )Oddelek: Zvok in slika | 1140041 (400048) | Mavrik |
» | chromecast 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13228 (8124) | lojzze1 |