Forum » Zvok in slika » Kako je zdaj s televizijskimi programi prek antene?
Kako je zdaj s televizijskimi programi prek antene?
rozman ::
En gospod me je prosil, da bi imel na vikendu TV tako kot je imel do zdaj. Antena na TV (ne vem ali ima še dekoder vmes) in je to to.
Malo sem bral po netu, pa še vedno ne vem, kaj točno rabi, da bi lahko nadaljeval gledanje TVja še naprej.
Je še vedno mogoče gledati TV (RTV1, 2 in 3, GoldTV, GolicaTV (obvezno), SponkaTV) ali je potrebno pri ponudniku storitev skleniti kakšno zadevo?
Sam sem že 10 let na IPTV pa sem malo out of the loop
Malo sem bral po netu, pa še vedno ne vem, kaj točno rabi, da bi lahko nadaljeval gledanje TVja še naprej.
Je še vedno mogoče gledati TV (RTV1, 2 in 3, GoldTV, GolicaTV (obvezno), SponkaTV) ali je potrebno pri ponudniku storitev skleniti kakšno zadevo?
Sam sem že 10 let na IPTV pa sem malo out of the loop
msjr ::
Kupiš DVB-T sprejemnik v bližnji trgovini, priklopiš TV in to je to. Za Golico in Sponko ne bo problemov: http://dvb-t.akos-rs.si/multipleks_c
Oh pizda, potem edina možnost, ki preostane, je mesečna naročnina pri ISP? Ali je kakšen workaround?
jukoz ::
Rabim novega tudi sam, obstoječi mi ne prikazuje HD programov. Rabiš podprt DVB-T set-top-box. Če ga je kdo že kupil oz ve da dela naj prosim napiše model in link do e-trgovine ki ga prodaja.
alexz ::
dvb-t sprejemnike imaš v big bangu https://www.bigbang.si/digitalni-spreje...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alexz ()
Spajky ::
Ker ne vemo, kje ima ta gospod vikend in katere jezike razume (točna lokacija in pogled kam), ne moremo svetovat nič v bistvu. .. ker v "baški grapi" bo rabil satelitsko ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Pišece.
2 varjanti sta možni, prva je DVB-T s HD opcijo, kar bi sprejemalo kanale, ki jih je @Alexius Heristalski napisal (SLO1, 2,...) ali pa naročnina pri operaterju. T2 bi zaračunal približno 30€ mesečno za TV in telefon/internet prek bakra, ostali operaterji podobno.
Ansat (operater, ki deluje na okolici Krškega in Radeč) pa bi samo za TV s 50 programi zaračunal 10€ mesečno.
Odločil se je za prvo opcijo, to pa ima verjetno vgrajeno že v TV
2 varjanti sta možni, prva je DVB-T s HD opcijo, kar bi sprejemalo kanale, ki jih je @Alexius Heristalski napisal (SLO1, 2,...) ali pa naročnina pri operaterju. T2 bi zaračunal približno 30€ mesečno za TV in telefon/internet prek bakra, ostali operaterji podobno.
Ansat (operater, ki deluje na okolici Krškega in Radeč) pa bi samo za TV s 50 programi zaračunal 10€ mesečno.
Odločil se je za prvo opcijo, to pa ima verjetno vgrajeno že v TV
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni TV sprejemnik/komunikator...Oddelek: Zvok in slika | 2934 (1196) | Bezukhoff |
» | Varianta hotel TV (z Raspberry PI?)Oddelek: Zvok in slika | 2766 (1850) | lenart0 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58141 (34853) | Alexius Heristalski |
» | DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 23179 (19108) | Domn |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11916 (8376) | AngelOfDeath |