» »

Ne morem se povezati na določene strani

Ne morem se povezati na določene strani

dr.Akula ::

Živjo, imam en nenavaden problem, ki se je začel včeraj. Če se hočem povezati na Reddit (v Chromu), spodaj piše "Establishing secure connection", potem pa čez nekaj časa da ven da se ni moglo povezati. To je edina internetna stran do sedaj, katero sem našel da dela probleme. Druga stvar je Dropbox desktop klinet, ki tudi ne gre naprej od "Connecting..." (btw imam Windows 10, 64bit). Dropbox internetna stran deluje normalno.
Opazil sem še da nekatere strani rabijo precej dlje da se končno naložijo. Enako zelo dolgo dela "establishing secure connection", ampak te se potem vsaj naložijo. Večina strani pa dela normalno.

Reddit se ne naloži na nobenem od računalnikov ali telefonov (povezanih na wifi), ki so v gospodinjstvu. Če grem na mobilne podatke, dela normalno.
Če se z mojim računalnikom priklopim direktno na modem, dela normalno.
Prišel sem torej do zaključka, da je problem v routerju. Najprej sem ga poizkusil restorati, ni pomagalo. Naredil sem 30-30-30 reset, ni pomagalo. Potem sem gor naložil zadnji firmware (Advanced tomato), naredil še enkrat reset, še vedno ne pomaga.
Ura na routerju in računalniku je pravilno nastavljena (v bios nisem šel gledat, ampak glede na to da je problem še na drugih napravah, je safe to assume da ni tam problem).

Kakšne ideje? Prosim naj mi nekdo da nekaj uporabnega, ker me že res jezi da ne najdem rešitve. ;((
ni podatka

b3D_950 ::

Nekaj šteka ja, zgleda da je "global".
Zdaj, ko je mir jemo samo krompir.
豪快すぎ

dr.Akula ::

Ti imaš iste probleme? Si na A1? Ampak mi ni jasno zakaj bi se pa potem povezalo normalno, če sem priklopljen direkt na modem...
ni podatka

Thompic ::

Jaz sem na A1 in imam enake probleme. Npr. z youtube in nekaj ostalimi stranmi, medtem ko mi druge odpira cisto normalno. Razni reserti ne pomagajo..

b3D_950 ::

A1. LAhko, da je kaj povezano z MTU ali pa kaj čarajo po omrežju in bo jutri delalo.
Zdaj, ko je mir jemo samo krompir.
豪快すぎ

Enron x86 ::

Meni noče odpret Mimovrste.com in speedtest.net. Isto na A1.

Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

b3D_950 ::

Zdaj, ko je mir jemo samo krompir.
豪快すぎ

Gregex ::

Meni ni odprlo pred kako urco mimovrste. Zdaj dela. Isto A1.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
23649835 (1142) dejanslo
»

A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
38557220 (2984) simnov
»

težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
6211058 (3797) AC_DC
»

Internet ne deluje kljub vzpostavljeni povezavi

Oddelek: Omrežja in internet
141481 (1147) seba75
»

Telemach - Padanje povezave - Router?

Oddelek: Omrežja in internet
255228 (4749) Spc

Več podobnih tem