» »

Kateri pralni stroj

Kateri pralni stroj

««
22 / 22
»
»»

velikBrokoli ::

darkolord je izjavil:

Em, pa ste sprobali?

Jaz sem kupil en tak "parni likalnik" in od takrat ne taknem več navadnega. 10x hitrejše, za srajce je super, parkrat potegneš in je gladko. Sploh je lažje, ker ne rabiš ravne površine spodaj ampak samo malo nategneš in "polikaš" kar v zraku.

Ma v bistvu je za vse super, tudi posteljnino razgrnem kar čez posteljo in potegnem s tem enkrat in je vse lepo gladko, z likalnikom pa traja pol ure.

Žal mi je edino, da ga nisem kupil prej.

Kdo pa danes še lika posteljnino, kje je fora :))

perci ::

darkolord je izjavil:

Em, pa ste sprobali?

Jaz sem kupil en tak "parni likalnik" in od takrat ne taknem več navadnega. 10x hitrejše, za srajce je super, parkrat potegneš in je gladko. Sploh je lažje, ker ne rabiš ravne površine spodaj ampak samo malo nategneš in "polikaš" kar v zraku.

Ma v bistvu je za vse super, tudi posteljnino razgrnem kar čez posteljo in potegnem s tem enkrat in je vse lepo gladko, z likalnikom pa traja pol ure.

Žal mi je edino, da ga nisem kupil prej.

hehe, darkolord, pri nas likamo samo srajce :)

katerega pa imaš oz. če lahko svetuješ, kaj je za kupiti?

MrStein ::

perci je izjavil:

Ne vem, koliko kaj nosiš srajce ampak ta non iron premaz se slej ko prej znuca....

Srajce so tudi pet let stare, ne nosim pa jih pogosto.

Verjetno je tebi potem res premaz šel. In potem v bistvu niso več non-iron.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

darkolord ::

perci je izjavil:

katerega pa imaš oz. če lahko svetuješ, kaj je za kupiti?
Tega: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B...

Nisem hotel tistih velikih, ker mi je všeč, da lahko zadevo na hitro vzamem iz predala, malo "polikam" in spravim nazaj.

perci ::

hmmm....če tole dobr dela...bi blo pa tud za poslovne poti za ponucat.

ko smo že ravno pri tem....kolega vedno, ko pride v hotel, v banjo natoči vrelo vodo, obleko in srajce pa obesi nad vodo....baje deluje :)
««
22 / 22
»
»»