Forum » Loža » Porazdelitev proizvodnje po kontinentih/velesilah
Porazdelitev proizvodnje po kontinentih/velesilah
Uporabnix ::
Ok, moje sožalje za osebne finančne težave... Samo ni to še en razlog več, da se z reševanja svetovnega gospodarstva skončentriraš na bolj mikro nivo? Tle gor je čudo pametnih, ki znajo deliti marsikaj pametnega, če se ne začne ravno s fašizmom in podobnim opletati.
jb_j ::
Ok, moje sožalje za osebne finančne težave... Samo ni to še en razlog več, da se z reševanja svetovnega gospodarstva skončentriraš na bolj mikro nivo? Tle gor je čudo pametnih, ki znajo deliti marsikaj pametnega, če se ne začne ravno s fašizmom in podobnim opletati.
sem pa podal idejo v začetku teme, mikro nivo.
če pa še nisi slišal, danes fašisti njihov sistem imenujejo represija.
samo so nekateri res fašisti /////// policijo npr., ki sem imel par izgubenih tekem z njo, bi imenoval zelo nizki nivo represije.
(in jo spodbujam v demokraciji, fašistov žal, ne)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jb_j ()
ker fašizem, žal, to spada nad nivo waterboardinga cie.
in mogoče bi celo podpiral "uber" fašizem v današnji demokraciji,
če bi fašizem primerjal s policijo.
samo je policija res, le represivni organ, kar je pa več je pa najbrž fašizem in izsiljevanje in iztirjanje.
samo je policija res, le represivni organ, kar je pa več je pa najbrž fašizem in izsiljevanje in iztirjanje.
Zgodovina sprememb…
ker fašizem, žal, to spada nad nivo waterboardinga cie.
samo je policija res, le represivni organ, kar je pa več je pa najbrž za nekatere/većino LE : fašizem in izsiljevanje in iztirjevanje.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Trumpov zid na meji (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Problemi človeštva | 125669 (93662) | BigWhale |
» | Rezultati finskega eksperimenta z UTD: ljudje srečnejši in bolj zdravi, vpliva na zap (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 49344 (42205) | Mato989 |
⊘ | Madžarska ukinja Soroševo univerzo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 35245 (30813) | Gandalfar |
» | Reklame in zdravila samo za črnce (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18335 (14469) | Unknown_001 |
⊘ | Zakaj imigracija ni prava rešitev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 91052 (84306) | PrihajaNodi |