» »

Trumpov zid na meji

Trumpov zid na meji

««
25 / 27
»»

Vazelin ::

https://www.rtvslo.si/svet/bliznji-vzho...

Zakaj Trump 800 isis borcev ne odpelje domov?

zelo hinavsko od Trumpa

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

Mr.B ::

Vazelin je izjavil:

https://www.rtvslo.si/svet/bliznji-vzho...

Zakaj Trump 800 isis borcev ne odpelje domov?

zelo hinavsko od Trumpa

Če bi imeli Nemci hrbtenico, bi lepo rekli da naj jih kar izrael spreje sej jim je nudil pomoč.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Furbo ::

zmaugy je izjavil:

Domkratom ni v interesu imet senilnega, skorumpiranega in izdajalskega psihopata na oblasti. Psihopat in charge nima nobenih težav z imigranti, zgolj njegova zabita baza pali na to.
Dve od njegovih žen sta imigrantki.

Tako je, Trump ni rasist. To so si demokrati gladko izmislili.
Prav tako nima težav z legalnimi imigranti.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

jype ::

Tudi z ilegalnimi imigranti nima težav, ker še nikoli ni nobenega srečal, njegova organizacija jih je pa dolga leta uspešno zaposlovala.

Smrekar1 ::

NMH je izjavil:


To velja za Demokrate.


Glede tega se ne bi opredeljeval, ampak zate definitivno velja.


Kdo se je pogovarjal s kom iz ruske obveščevalne? In kaj je bilo protizakonitega?


To se sedaj ugotavlja. Comney je že eden, Manafort in Eric znata tudi skupiti. Zaenkrat je protizakonito to, da bi kot sodelujoči v predsedniški kampanji morali te pogovore prijaviti. Ni vprašanje ali so krivi ali ne, vprašanje je česa drugega so še krivi.

Oh, nacionalizacija šele pride. Za začetek 70 oziroma 90% obdavčenje.


Najmanj kar boš moral ob tej trditvi dodati je kak dokument DNC, babjim čenčam pač ne bomo kar tako verjeli.

Reycis ::

Vse obtožbe, ki so prišle iz preiskave so proceduralne narave. Večina je obtoženih zaradi napak v sami proceduri (npr. lagali so preiskovalcem) in še nekaj obtožb zaradi nepravilnosti pri računovodstvu aka. davčnih utaj.

Reycis ::

Kdo konkretno je priznal nedovoljeno dogovarjanje z Rusi?

Smrekar1 ::

Reycis je izjavil:

Kdo konkretno je priznal nedovoljeno dogovarjanje z Rusi?


Manafort.

https://www.theguardian.com/us-news/201...

Konkretno obtožba je bila, da je poskušal "ogoljufati ZDA" prek nelegalnih stikov z rusko obveščevalno službo. To je ta famozni "collusion". Trumpovim mažoretkam ostaja samo še tuljenje, da je na obtožnici pisalo "kriminalna zarota ogoljufati ZDA" in ne "Russia collusion". Heh.

Smrekar1 ::

VaeVictis je izjavil:

Smrekar1 večina teh kandidatov na tvoji listi je kriva laganaja FBI.


Jup. V preiskavi, kjer so jih vprašali po nelegalnih stikih z Rusi, so te zanikali. Kako pa misliš, da zgleda "collusion"? Imaš tajne stike in jih skrivaš.

1) George Papadopoulos, former Trump campaign foreign policy adviser, was arrested in July 2017 and pleaded guilty in October 2017 to making false statements to the FBI. He got a 14-day sentence.

Priznal laganje FBI.


Jup. Russian collusion proven.

2) Paul Manafort, Trump's former campaign chair, was indicted on a total of 25 different counts by Mueller's team, related mainly to his past work for Ukrainian politicians and his finances. He had two trials scheduled, and the first ended in a conviction on eight counts of financial crimes. To avert the second trial, Manafort struck a plea deal with Mueller in September 2018 (though Mueller's team said in November that he breached that agreement by lying to them).

Lagal FBI, večina zločinov pred Trumpom.


Jup. Russian collusion proven.

3) Rick Gates, a former Trump campaign aide and Manafort's longtime junior business partner, was indicted on similar charges to Manafort. But in February 2018 he agreed to a plea deal with Mueller's team, pleading guilty to just one false statements charge and one conspiracy charge.

Priznal laganje FBI in različni zločini pri prikrivanju davkov in preslepitvi bank pri delu z Ukrajinci (vse to, še predenj je sploh sodeloval s Trumpom).


Jup.

4) Michael Flynn, Trump's former national security adviser, pleaded guilty in December 2017 to making false statements to the FBI.

Priznal laganje FBI.


Jup. Russian collusion proven.

5-20) 13 Russian nationals and three Russian companies were indicted on conspiracy charges, with some also being accused of identity theft. The charges related to a Russian propaganda effort designed to interfere with the 2016 campaign. The companies involved are the Internet Research Agency, often described as a "Russian troll farm," and two other companies that helped finance it. The Russian nationals indicted include 12 of the agency's employees and its alleged financier, Yevgeny Prigozhin.

Kaj imajo direktno ti s Trumpom?


Sem ti odebelil. Ruski agenti so se vmešavali v volitve ZDA, torej ni šlo za neko teoretično zaroto, temveč je dokazano, da so Rusi delali na strani Trumpa. Vprašanje je samo ali so Trump in njegova kampanja za to vedeli, če o tem ne bi vedeli ničesar tudi ne bi skrivali ničesar pred FBI. Je kdo od vpletenih slučajno priznal laganje FBI?

Russian collusion proven.

21) Richard Pinedo: This California man pleaded guilty to an identity theft charge in connection with the Russian indictments, and has agreed to cooperate with Mueller. He was sentenced to 6 months in prison and 6 months of home detention in October 2018.

Kaj ma ta direktno s Trumpom?


Imaš zgoraj.

22) Alex van der Zwaan: This London lawyer pleaded guilty to making false statements to the FBI about his contacts with Rick Gates and another unnamed person based in Ukraine. He was sentenced to 30 days in jail and has completed his sentence.

Laganje FBI.


Jup. Russian collusion proven.

23) Konstantin Kilimnik: This longtime business associate of Manafort and Gates, who's currently based in Russia, was charged alongside Manafort with attempting to obstruct justice by tampering with witnesses in Manafort's pending case last year.

Kriv vplivanja na priče.


Eja. To gre v isto kategorijo kot laganje FBI. Russian collusion proven.

24-35) 12 Russian GRU officers: These officers of Russia's military intelligence service were charged with crimes related to the hacking and leaking of leading Democrats' emails in 2016.

Kaj imajo direktno ti s Trumpom?


Glej točke 5-20.

36) Michael Cohen: In August 2018, Trump's former lawyer pleaded guilty to 8 counts -- tax and bank charges, related to his finances and taxi business, and campaign finance violations -- related to hush money payments to women who alleged affairs with Donald Trump, as part of a separate investigation in New York (that Mueller had handed off). But in November, he made a plea deal with Mueller too, for lying to Congress about efforts to build a Trump Tower in Moscow.

Lagal FBI, problemi s plačevanjem "hush" denarja zaradi Trumpovih afer, problemi z davki in bančni kriminal.


Jup. Russian collusion proven.

37) Roger Stone: In January 2019, Mueller indicted longtime Trump adviser Roger Stone on 7 counts. He accused Stone of lying to the House Intelligence Committee about his efforts to get in touch with WikiLeaks during the campaign, and tampering with a witness who could have debunked his story.

Kriv sodelovanja z Wikileaks.


Wikileaks je ključne stvari dobil prav iz Rusije. Russian collusion proven.

Torej večina teh zločinov ni direktno povezana s Trumpom oz. so krivi določeni ljudje, ki s Trumpom nimajo praktično nobene veze, ostali so pa večinoma krivi laganja FBI.


Predsednik kampanje za izvolitev Trumpa nima direktne povezave s Trumpom? Zločini se navezujejo direktno na volitve, katerih kampanjo je vodil. To je že direktna povezava s Trumpom.

Sedaj lahko, da bo Muller kaj pokazal in dokazal direktno vpletenost Trumpa z Rusi, samo zaenkrat tega ni...


Muller je to že dokazal izven sence dvoma. Vprašanje je samo kaj vse ostalo še skriva. Konkretno za Trumpa vemo, da bi ga že obtožil, če ne bi bil predsednik, kjer se stvari zakomplicirajo.

https://thehill.com/homenews/administra...

Zheegec ::

Seveda sta različni. Saj sta OCENI.

Tista Bloomberg ocena (ki jo citira članek od Washington Examiner) je zavajujoča že v prvem stavku in to za $3,2 biljona na leto.

"How much would these proposals cost? It's hard to know. Senator Bernie Sanders' Medicare for All proposal was predicted to cost about $3.2 trillion a year."


Debata o Russian collusion poteka že nekje drugje se mi zdi...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zheegec ::

Smrekar. Pa zagovarjaj 49100 miljard, če ne moreš 79200. V vsakem primeru ZDA bankrotirajo.

Torej $49 biljonov je ocena? Povej od kje in za katere programe in za kakšno časovno obdobje (ponavadi se pogovarja o 10-letnem obdobju financiranja), pa se bomo lahko pogovarjali.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Smrekar1 ::

Kako so že Al Caponeja spravili v zapor?


Utaja davkov. Tip je bil čist ko solza, samo pozabil je prijaviti vse obdavčljive dohodke. Ubožec.


Ponosno zakonaboječ človek.

zmaugy ::

Točno to. (vmes sem izbrisal, ker sem hotel drugače citirati, ups) Tako kot Trump & Co. Čisti ko suza.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

Zheegec ::

Zamenjava letalskega prometa za železniški (del New Green Deal-a)

Kar seveda ni del New Green Deal-a. NGD predvideva izgradnjo železniške infrastrukture, ki bo lahko konkurirala zračnemu prevozu, nihče ne bo silil ljudi, da gredo na vlak namesto na letalo. Ampak seveda jih bo cel kup šlo na vlak, če bo vlak primerljiva (a cenejša) alternativa in zračni promet bo naravno upadel.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Reycis ::

Smrekar1 je izjavil:

Reycis je izjavil:

Kdo konkretno je priznal nedovoljeno dogovarjanje z Rusi?


Manafort.

https://www.theguardian.com/us-news/201...

Konkretno obtožba je bila, da je poskušal "ogoljufati ZDA" prek nelegalnih stikov z rusko obveščevalno službo. To je ta famozni "collusion". Trumpovim mažoretkam ostaja samo še tuljenje, da je na obtožnici pisalo "kriminalna zarota ogoljufati ZDA" in ne "Russia collusion". Heh.

Bullshit. Manafort je priznal eno stvar za katero ni nobenih dokazov v zameno, da so spustili druge (težje) obtožnice za katere so imeli dokaze.

Smrekar1 ::

Reycis je izjavil:


Bullshit: Manafort je priznal eno stvar za katero ni nobenih dokazov v zameno, da so spustili druge (težje) obtožnice za katere so imeli dokaze.


Pri ločilu si pozabil stitniti tipko shift, sem ti popravil. Zahvališ se mi lahko s smeškom: :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Smrekar1 ()

Zheegec ::

Spet ta Russia... A ni teme za to? :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zheegec ::

LOL, čezocenski vlaki.

Poglej, koliko letov je znotraj severne Amerike. Velika večina - https://flightaware.com/live/

Again, striktno sem napisal, da se gre za konkurenco zračnemu prevozu, ne pa za siljenje ljudi na vlake.

Lahko obračava kakorkoli hočeš. 3000 ali 6000 miljard na leto + efekt na nekonkurenčnost gospodarstva uniči ZDA.

Kot prvo, izberi številko, časovno obdobje in za katere programe naj bi bila ta številka.

Kot drugo, če bi to držalo, bi projekta WW2 in New Deal bankrotirala Ameriko. Kolikor se spomnim, Amerika takrat ni bankrotirala.

Dajmo se nehati pogovarjati v takšnih neumnih kratkih frazah, no.

https://www.forbes.com/sites/rhockett/2...


Representative Ocasio-Cortez already has given the best answer possible to such queries, most of which seem to be raised in bad faith. Why is it, she retorts, that these questions arise only in connection with useful ideas, not wasteful ideas? Where were the 'pay-fors' for Bush's $5 trillion wars and tax cuts, or for last year's $2 trillion tax giveaway to billionaires? Why wasn't financing those massive throwaways as scary as financing the rescue of our planet and middle class now seems to be to these naysayers?

The short answer to 'how we will pay for' the Green New Deal is easy. We'll pay for it just as we pay for all else: Congress will authorize necessary spending, and Treasury will spend. This is how we do it - always has been, always will be.

The money that's spent, for its part, is never 'raised' first. To the contrary, federal spending is what brings that money into existence.

If years of bad or no economic education make that ring counterintuitive to you, you're not alone: politicians and pundits who ought to know better are with you. But the problem is readily remedied: just take a look at a dollar (or five dollar, or ten dollar, or ... dollar) bill. The face you see is George Washington's - a public official's - not yours or some other private sector person's. The signatures you'll find, for their part, are those of the Treasurer and the Treasury Secretary, not yours or some other private sector person's. And the inscription you'll read across the top is 'Federal Reserve Note,' not 'Private Sector Sally's Note.'

‘Note’ here, note carefully, means ‘promissory note.’ Money betokens a promise. Hence money’s relation to credit. We’ll come back to this later. The money that Treasury spends is, in any event, jointly Fed- and Treasury-issued, not privately issued. That is to say it’s the citizenry’s issuance, not some single citizen’s issuance. It’s like a promise we make to each other. Hence the term ‘full faith and credit’ you’ll hear about when asking what ‘backs’ our currency and our Treasury securities.

This fact of public finance bears real consequences. Chief among them for present purposes is that ‘raising the money’ is never the relevant question for federal spending, any more than ‘finding the promises’ is a question for people who make and keep promises to one another. The relevant question, rather, is what limits, if any, there are on the promises we can make and fulfill. How many promissory notes, in other words, can Fed and Treasury issue without ‘over-promising’?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

Zheegec ::

Nista. Jo pa bo NGD, ker občutno zmanjša konkurenčnost gospodarstvu.

Velike investicije v infrastrukturo, ki bodo zasebnim podjetjem prinesla cel kup pogodb in s tem delovnih mest, bodo zmanjšale konkurenčnost gospodarstvu?

Iz začetnih $33.6B med LA in SF na trenutnih $77B in cena bi še rastla.

Ven si vrgel že cel kup številk, tole sigurno ni cena za GND. Še enkrat, izberi ceno za GND, ki te moti. Potem povej, v kakšnem časovnem okviru govorimo in za katere programe se gre (če dodaš UBI so številke takoj drugačne).

A si predstavljaš strošek, da prenoviš celotno železnico v ZDA?

Kot prvo, cena za novo železnico preko podeželja bo bistveno nižja, kot cena v območjih z najvišjimi cenami nepremičnin in parcel na planetu (LA in SF). Kot drugo, prvotna postavitev železnice v ZDA je bila bistveno višji strošek (kot procent GDP seveda), pa Amerika še vedno obstaja.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Zheegec ()

ZaphodBB ::


Again, striktno sem napisal, da se gre za konkurenco zračnemu prevozu, ne pa za siljenje ljudi na vlake.

Prepoved letal ti razumeš kot konkurenco?

Jaz se bom z veseljem odselil iz Slovenije, zato da boste ti in preostali geniji lahko probali še enkrat socializem.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

jype ::

ZaphodBB je izjavil:

Prepoved letal ti razumeš kot konkurenco?
Ti pa misliš, da bodo vsi problemi izginili, če pobiješ vse intelektualce.

ZaphodBB ::

jype je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Prepoved letal ti razumeš kot konkurenco?
Ti pa misliš, da bodo vsi problemi izginili, če pobiješ vse intelektualce.

Hec je v tem, da tvoje genocidalne izjave komot najde vsak, ki je pismen. Da AOC govori o prepovedi letalskega prometa in ne o vzpodbujanju železniškega, vidi tudi vsak, ki je pismen.

Moje pozivanje h nasilju nad intelektualci, kaj šele o poboju boš pa težko našel, ker ne obstajajo.

Mimogrede, tvoja ekipa je tista, ki pobija intelektualce, ne moja.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

jype ::

ZaphodBB je izjavil:

Hec je v tem, da tvoje genocidalne izjave komot najde vsak, ki je pismen.
Hec je v tem, da so ravno toliko resnične, kot tvoje izjave o tem, da bodo letala prepovedana.

ZaphodBB je izjavil:

Moje pozivanje h nasilju nad intelektualci, kaj šele o poboju boš pa težko našel, ker ne obstajajo.
Tudi izjave AOC o prepovedu letalskega prometa ne obstajajo, da ti haluciniraš, je pa posledica histeričnega fundamentalističnega konzervativizma.

ZaphodBB je izjavil:

Mimogrede, tvoja ekipa je tista, ki pobija intelektualce, ne moja.
Absolutno, zato pa vi zaupate znanosti, mi pa ne, haha.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

ZaphodBB ::

Hec je v tem, da so ravno toliko resnične, kot tvoje izjave o tem, da bodo letala prepovedana.

Člani partije se boste še veda lahko prevažali, to je jasno.

Drugače pa citiram:
Totally overhaul transportation by massively expanding electric vehicle manufacturing, build charging stations everywhere, build out high-speed rail at a scale where air travel stops becoming necessary, createaffordable public transit available to all, with goal to replace every combustion-engine vehicle

Priznam lagal sem. Letala bojo še vedno dovoljena, samo bodo na pedala.

Absolutno, zato pa vi zaupate znanosti, mi pa ne, haha.

Lysenkoizem ni znanost.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

jype ::

ZaphodBB je izjavil:

Člani partije se boste še veda lahko prevažali, to je jasno.
Histerija ti že vpliva na tipkanje.

ZaphodBB je izjavil:

Priznam lagal sem. Letala bojo še vedno dovoljena, samo bodo na pedala.
Ti si domišljaš, da si izmuzljiv, a si zgolj sluzast.

ZaphodBB je izjavil:

Lysenkoizem ni znanost.
Najbrž je to razlog, da se zanašaš nanj?

ZaphodBB ::

jype je izjavil:

Ti si domišljaš, da si izmuzljiv, a si zgolj sluzast.

Hvala brat. Spet si sam sebi spustil mic drop moment.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Machete ()

jb_j ::

Zheegec je izjavil:

Smrekar. Pa zagovarjaj 49100 miljard, če ne moreš 79200. V vsakem primeru ZDA bankrotirajo.

Torej $49 biljonov je ocena? Povej od kje in za katere programe in za kakšno časovno obdobje (ponavadi se pogovarja o 10-letnem obdobju financiranja), pa se bomo lahko pogovarjali.


A ni miljarda=bilion?

A billion is a number with two distinct definitions:
1,000,000,000, i.e. one thousand million, or 109 (ten to the ninth power), as defined on the short scale. This is now the meaning in both British and American English.[1][2]
Historically, in British English, 1,000,000,000,000, i.e. one million million, or 1012 (ten to the twelfth power), as defined on the long scale. This is one thousand times larger than the short scale billion, and equivalent to the short scale trillion.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: jb_j ()

Zheegec ::

Prepoved letal ti razumeš kot konkurenco?

NE. BO. PREPOVEDI. LETAL. Sem že 3x napisal. To bo prostovoljna konkurenca. Če ti ni všeč vlak, greš na letalo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

VaeVictis ::

Glede letal je bilo tole napisano in je vsa panika iz naslednjega dela:

"...build out high-speed rail at a scale where air travel stops becoming necessary."

Ta del ni v Green New Deal, je pa bil objavljen v FAQ dokumentu, ki je bil poslan iz pisarne Ocasio-Cortez-ove.

jype ::

Zheegec je izjavil:

NE. BO. PREPOVEDI. LETAL. Sem že 3x napisal. To bo prostovoljna konkurenca. Če ti ni všeč vlak, greš na letalo.
Ni mu treba tega razlagat, ker on to ve. Kot ruski agent je obvezan izvajati aktivne ukrepe zoper zahodno družbo in ljudi prepričat, da ničemur več ne morejo zaupati.

VaeVictis je izjavil:

Glede letal je bilo tole napisano in je vsa panika iz naslednjega dela:
Ja, iz tega je fašist ZaphodBB izvil izjavo, da bodo letala prepovedali. Pa ni bil edini, vsi histerični psihopati s peno na ustih so naredili podobno temeljito napačen sklep.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

VaeVictis ::

jype je izjavil:


VaeVictis je izjavil:

Glede letal je bilo tole napisano in je vsa panika iz naslednjega dela:
Ja, iz tega je fašist ZaphodBB izvil izjavo, da bodo letala prepovedali. Pa ni bil edini, vsi histerični psihopati s peno na ustih so naredili podobno temeljito napačen sklep.


Ni bil čisto napačen, ker če bi bil tako napačen, ga ne bi umaknili iz njihove strani in tudi AOC ga ne bi tako hitro zanikala in pozabila nanj...

ps: Sicer pa tale Green New Deal ni neki novega BTW.

Green New Deal

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: VaeVictis ()

jype ::

Ja, čisto napačen je.

Da morajo umikat take izjave zgolj dokazuje, kako temeljito nepismeni so konzervativci.

VaeVictis ::

jype je izjavil:

Ja, čisto napačen je.

Da morajo umikat take izjave zgolj dokazuje, kako temeljito nepismeni so konzervativci.


Ali pa je bila tako butasta izjava, da se je še AOC sramuje...

ZaphodBB ::

VaeVictis je izjavil:

Glede letal je bilo tole napisano in je vsa panika iz naslednjega dela:

"...build out high-speed rail at a scale where air travel stops becoming necessary."

Ta del ni v Green New Deal, je pa bil objavljen v FAQ dokumentu, ki je bil poslan iz pisarne Ocasio-Cortez-ove.

Panika je iz dela, kjer se bomo odpovedali vsem motorjem na izgorevanje.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

jype ::

VaeVictis je izjavil:

Ali pa je bila tako butasta izjava, da se je še AOC sramuje...
Izjava, da bodo naredili letalske polete pretežno nepotrebne, ni na noben način neumna. Letalski promet je trenutno nepogrešljiv, ker ni alternativ, hkrati pa je skrajno umazan.

ZaphodBB je izjavil:

Panika je iz dela, kjer se bomo odpovedali vsem motorjem na izgorevanje.
Ne, panika je iz dela, kjer že gradite bodoča koncentracijska taborišča za vse, ki si ne želijo močnejšega mini-tovornjaka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Reycis ::

V ZDA vsakoletno objavljajo lestvico najbolj onesnaženih mest in že nekaj let je vseh 20 pod oblastjo ekološko osveščenih modrih. Demokrati so tako zelo ekološko osveščeni ampak živijo pa v mnogo večji svinjariji kot klimatski skeptiki. Sigurno je tudi za to kriv Trump in njegovi podporniki. In pa rasizem in seksizem.

jype ::

Reycis je izjavil:

V ZDA vsakoletno objavljajo lestvico najbolj onesnaženih mest in že nekaj let je vseh 20 pod oblastjo ekološko osveščenih modrih.
Wow, kako inteligenten sklep, da so največja mesta, ki itak vedno volijo proti konzervativnim idiotom, najbolj onesnažena _zaradi_ "demokratov".

Reycis je izjavil:

Sigurno je tudi za to kriv Trump in njegovi podporniki. In pa rasizem in seksizem.
Vsekakor pri svinjanju pomaga, da Trump in konzervativci korporacijam dovolijo svinjanje, ki jim povečuje profit.

ZaphodBB ::

Vsekakor pri svinjanju pomaga, da Trump in konzervativci korporacijam dovolijo svinjanje, ki jim povečuje profit.

Ker levičarji niso sposobni samokontrole sedaj hočejo od konzervativcev, da jim uzakonijo bonton.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

jype ::

ZaphodBB je izjavil:

levičarji
Lastniki rudnikov ste desničarji, tovariš Zaphod "first against the wall when the revolution comes" BB.

ZaphodBB ::

Lastniki rudnikov ste desničarji, tovariš Zaphod "first against the wall when the revolution comes" BB.

Haha, ja prvi boš pred zidom ja. Precej pred menoj.

TIL: New York in Los Angeles in San Francisco so polni desničarskih rudnikov. Ko zapremo desničarske rudnike bodo to postala čudovita mesta brez umazanije in brez kriminala.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ZaphodBB ()

gruntfürmich ::

ZaphodBB je izjavil:

Ker levičarji niso sposobni samokontrole sedaj hočejo od konzervativcev, da jim uzakonijo bonton.
:)) dobra!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

ZaphodBB ::

gruntfürmich je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Ker levičarji niso sposobni samokontrole sedaj hočejo od konzervativcev, da jim uzakonijo bonton.
:)) dobra!

Levičarji so zgolj otroci, ki nočejo pospravit sobe, bi pa še vedno radi žepnino za v kino.
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Machete ::

Danes bodo na Toplovodu mleli Pitrsona, zna bit veselica. Nazi veselica. Nazilica?
Be sure to join val202@21:00 / #toplovod
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Vazelin ::

Britanski Express je na svoji spletni strani zapisal, da je Melania rojena leta 1970 v Sloveniji, kjer je na lastni koži občutila vojno in zatiranje.

A ni bil njen stari komunist?:D

spegli ::

V komunizmu bomo prepovedal zrak.

zmaugy ::

Od 2014 do 2018 v migrantskih centrih v ZDA spolno zlorabljenih na tisoče otrok:

https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-ameri...

Ogabna shithole country.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

puRetuer ::

zmaugy je izjavil:

Od 2014 do 2018 v migrantskih centrih v ZDA spolno zlorabljenih na tisoče otrok:

https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-ameri...

Ogabna shithole country.


To je pa posledica Obame.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Truga ()

zmaugy ::

Ko je prišel Trump na oblast, je bilo otrok v teh centrih 2500, na začetku februarja 2019 jih je bilo 11000.
Dejstva so spet v nasprotju z desnakarskimi talking points in bebasto propagando.

zmaugy ::

Medtem je Trump spizdil v Vietnam (kamor pred desetletji ni hotel in si je izmislil bolezen, da mu ne bi bilo treba iti v vojsko), mu bo danes Cohen dal po pi..i v pričanju pred kongresom.
Me zanima kako bojo teflonci iz Trump ekipe opravičili svojo podporo.

NMH ::

zmaugy je izjavil:

Medtem je Trump spizdil v Vietnam (kamor pred desetletji ni hotel in si je izmislil bolezen, da mu ne bi bilo treba iti v vojsko), mu bo danes Cohen dal po pi..i v pričanju pred kongresom.
Me zanima kako bojo teflonci iz Trump ekipe opravičili svojo podporo.



Trump je spizdil v Vietnam, si moraš mislit? HAHAHA
Cohen je lažnivec, ki si je hotel zmanjšat kazen. Zakaj naj bi se kdo z njim sploh ukvarjal?

Kolega od Hillary pred Trumpom:



zmaugy je izjavil:

Ko je prišel Trump na oblast, je bilo otrok v teh centrih 2500, na začetku februarja 2019 jih je bilo 11000.
Dejstva so spet v nasprotju z desnakarskimi talking points in bebasto propagando.


Pravilno, da so v centrih. Veliko teh otrok sploh ni v sorodstvu s starejšimi, ki prečkajo mejo. Nihče ne more ugotovit ali so ali niso.

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Truga ()
««
25 / 27
»»