Forum » Loža » Obstaja kdo ki ima izpit in nima denarja za nakup avtomobila?
Obstaja kdo ki ima izpit in nima denarja za nakup avtomobila?
Temo vidijo: vsi
bambam20 ::
koyotee ::
Lih tok je zjeban ko opov passat
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Utk ::
Ko avto ni zjeban gre v drugi pri 5000 obratih hitreje al kaj? Tolk o tem kolk imajo nekateri pojma.
David83 ::
Kak je zanimivo sprmljat uporabnika David83:
V 2017 vidimo, da si lasti staro grdo zjebano kanto kamor hoče vgradit poceni aftermarket LED: https://slo-tech.com/forum/t692115/zace...
Eno leto po tem pa se hvali, da ima BMW 7 (s 400+ konji hahaha): https://slo-tech.com/forum/t712331/p583...
Japajade.
Laž ma kratke noge. David83 pa kratki penis
prvo kot prvo ta "stara grda zjebana kanta" je boljša kot OPjev passat in vrjetno tvoj avto(no hate), sploh kar se tiče opreme in udobja, sploh za tisti letnik, ker še lahko komot konkurira dan danes novim avtom.
drugo kot drugo, avto ni bil moj, parkrat sem se peljal kam, da "probam" hidravlkiko, je pa bil pri hiši(nas 5 živi v enem gospodinjstvu, takrat nas je še 7(res velika hiša)).
tretjo kot tretjo, oktobra bo 3 leta. odkar imam BMW 750i 2012. Avto ima v originalu 408 konjev, vendar je čipiran na 450(isto kot facelift od 2013 naprej), vendar moj še ima bixenon luči z LED dnevnimi, nima še full LED luči, kot facelift verzija.
tak da kar rep in mali penis pospravi med noge in se odstrani.
njyngs ::
V 2017 vidimo, da si lasti staro grdo zjebano kanto kamor hoče vgradit poceni aftermarket LED: https://slo-tech.com/forum/t692115/zace...
Eno leto po tem pa se hvali, da ima BMW 7 (s 400+ konji hahaha): https://slo-tech.com/forum/t712331/p583...
Japajade.
prvo kot prvo ta "stara grda zjebana kanta" je boljša kot OPjev passat in vrjetno tvoj avto(no hate), sploh kar se tiče opreme in udobja, sploh za tisti letnik, ker še lahko komot konkurira dan danes novim avtom.
drugo kot drugo, avto ni bil moj, parkrat sem se peljal kam, da "probam" hidravlkiko, je pa bil pri hiši(nas 5 živi v enem gospodinjstvu, takrat nas je še 7(res velika hiša)).
tretjo kot tretjo, oktobra bo 3 leta. odkar imam BMW 750i 2012. Avto ima v originalu 408 konjev, vendar je čipiran na 450(isto kot facelift od 2013 naprej), vendar moj še ima bixenon luči z LED dnevnimi, nima še full LED luči, kot facelift verzija.
Pol pa lahko organiziraš Slo-tech miting, da pridemo vsi pogledat tale tvoj 750i. Sporoči uro in čas, da se malo zapeljemo No pa saj niti ni tak drag, malo dražji kot rabljen passat podobnega letnika
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njyngs ()
Japajade.
Pol pa lahko organiziraš Slo-tech miting, da pridemo vsi pogledat tale tvoj 750i. Sporoči uro in čas, da se malo zapeljemo No pa saj niti ni tak drag, malo dražji kot rabljen passat podobnega letnika
Moreš vedet, da takšni avti se čez par let dobijo že skoraj za drobiž, ker vseeno stane vzdrževanje, ter da avto sploh stoji na cesti in po večini že imajo okoli 250k prevoženih. Avto mi je uvozil kolega, ki se ukvarja s tem, iz Nemčije oktobra 2015 z 68 tisoč prevoženimi in avto je bil vzet na firmo. Tak da me res ni dosti stal, vendar ga še imam namen imeti par let, ker imam trenutno druge obveznosti, iz finančnega vidika :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David83 ()
shadeX ::
Avto ima v originalu 408 konjev, vendar je čipiran na 450(isto kot facelift od 2013 naprej), vendar moj še ima bixenon luči z LED dnevnimi, nima še full LED luči, kot facelift verzija.
Hudo. Kje pa izkoristiš polno moč avta (450KM)? In zakaj je bilo čipiranje potrebno, za dodatnih 40 konjev?
Avto ima v originalu 408 konjev, vendar je čipiran na 450(isto kot facelift od 2013 naprej), vendar moj še ima bixenon luči z LED dnevnimi, nima še full LED luči, kot facelift verzija.
Hudo. Kje pa izkoristiš polno moč avta (450KM)? In zakaj je bilo čipiranje potrebno, za dodatnih 40 konjev?
Največ krat v nemčiji, saj sem se tudi dosti vozil gor in do belgije parkrat, po večini pa nemčija po autobahnu Čeprav ga tudi pri nas kdaj stisnem ponoči krepko preko 200kmh, kjer vem da ni radarjev. Samo ima blokado na 260kmh, kar bi tudi z lahkoto dosegel brez teh dodatnih 40 konjev. Ne vem, ni mi dalo mira, saj prvo sem ga mislil dati na cca 500km, samo rabim zanesljiv avto, saj sem dosti na cesti in nisem hotel razkirat in sem dal samo za 40km torej cca 10%, kar ni skoraj nič. Pozna se pa tud glih ne nekaj dosti. Za nič druga mi ni žal, razen za to da nisem vzel xdrive verzije in vsaj harman kardon ozvočenje, ker bmwji imajo zelo slabo ozvočenje, če primerjamo proti audiju in mercedesu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David83 ()
nokia6310 ::
NO evo pa sem spet naredu mal več kot 200 km. Pa sem šel sam do Avto Delte, do viča, do Trebnjega, in nazaj s tem da nismo mogli zapeljat na moj izvoz pa smo se peljali še skoraj do Kranja pa nazaj. Hitro se naberijao kilometri.
Če bo še kdo hotel kam it na kak izlet po Sloveniji pa da bo mel čas, mi lahko pošlje zs. Še nekaj bi bilo dobro omenit: Zamenjal sem tudi vse štiri grelne svečke in vsa tesnila pod EGR ventilom, ker je na rahlo puščalo oz. solzilo olje. Dokler tega nisem naredil, se mi je stalno prižigala lučka za dpf filter. Od kar sem to uredil se mi do zdaj niti enkrat ni pa sem se od takrat že veliko vozil.
Pozdravljeni, malo sem razmišljal saj mogoče je brez pomena pa vseeno. A bi se mi splačalo avto zamenjat za Citroen c 4 picaso letnik 2014 oz. še raje 2015? Načeloma nisem za francoze, ker ne znajo delat avtov tako kot jih znajo nemci, pa še elektronika jim zelo rada crkuje. Edini stvari kateri me pritegneta pri tem sta mlajši letnik in manj prevoženih kilometrov, pa razni bombončki ki jih moj Passat nažalost nima kot so npr opozorilnik mrtvih kotov, masažna funkcija, bluetooth povezava itd. Če bi že šel v to nimam pojma kaj vzeti ali z avtomatskim ali ročnim menjalnikom. Slišal sem pred časom, da imajo francozi velike probleme z avtomatiki. Je pa dejstvo, da je tudi manj konjev kot pri Passatu. Ja, hitro se naveličam stvari. Včasih so bili to telefoni, danes so avti. Mogoče se to marsikomu zdi čudno. Samo zakaj pa ne, če je dobra ponudba dokler je Pasat sploh "še kaj vreden". Mislim reči, dokler še kaj dobim za njega v kolikor ga dam v račun. Mogoče se pa sploh ne splača v to it, nimam pojma zato sprašujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nokia6310 ()
Ja, hitro se naveličam stvari
Če se hitro naveličaš stvari, potem se boš tudi Citroena. Kaj ti je prioriteta, boš moral sam ugotovit, lahko ti pa z gotovostjo povem, da če boš tako avte menjaval, bo tvoja denarnica vedno bolj suha - ni računice.
Če ti Passat služi vredu, bi ga jaz obdržal, ker se mi ne zdi smiselno prodajat zadevo, ker si zadnje čase toliko vlagal v njega in če dela je brez pomena. Lahko maš avto za 100 jurjev, pa se ga boš po toliko kilometrih "naveličal".
ker ne znajo delat avtov tako kot jih znajo nemci
To je sicer relativno. Nemci ne bodo nikoli znali naredit bolj udobnega avta kot francozi. Če hočeš bit "ziher" voziš nemca, če se hočeš udobno peljat voziš francoza, kaj je tebi prioriteta pa veš samo ti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
borisk ::
Slišal sem pred časom, da imajo francozi velike probleme z avtomatiki. Je pa dejstvo, da je tudi manj konjev kot pri Passatu.
mogoče ne ločiš robotiziran menjalnik (1,6 hdi) in avtomatski menjalnik. Robotiziran je čisto navaden ročni menjlanik, ki ima namesto ročke gor robotsko glavo. zato običajno cuka kot voznik začetnik. imajo pa francozi tudi prave avtomatike, po večini Aisin (tako kot volvo, ford in ostali) ki pa so pravi avtomatiki, se pravi wandler+ 3-5 planetnih stopenj z več kot 5 sklopk. te prepoznaš tudi po tem da imajo na ročiči "brzino" Park (P). Kar se pa moči tiče pa je odvisno od izbire motorja, Moj C5 je močnejši od večine pasatov.
shadeX se strinjam. Bom kar pri Passatu ostal, ker je čist v redu. C 5 je zanimiv avto sam mi je prevelik. Mimogrede vprašanje pozna kdo kakega dobrega ličarja ni nujno da je iz lj, ki za pametno ceno naredi par malenkosti? Da ni predrag, pa da dobro naredi kar dela? Malo sem iskal po netu samo dam prioriteto posodobljenim forumskim priporočilom. Je pa spet tko: Nekateri ene hvalijo, drugi majo pa ravno s temi slabe izkušnje.
O kakšnih malenkostih je govora? Te "malenkosti" se lahko skoz nabirajo v nedogled. Če avto ni npr primljen, da že grdo zgleda je vsako prasko po mojem mnenju brez veze popravljat.
Avto ni nov in je normalno, da ima po toliko letih nekaj lepotnih napak. Mislim, da se dost ljudi preveč obremenjuje kakšen zgleda njihov avto in je treba vsako malenkost popravljat. Ampak če avto ni ravno fejst primljen, da pleh čudno odstopa, ljudje tistih prask ne bojo opazil - opazili jih bodo le zgolj na svojem avtomobilu.
Avto ni nov in je normalno, da ima po toliko letih nekaj lepotnih napak. Mislim, da se dost ljudi preveč obremenjuje kakšen zgleda njihov avto in je treba vsako malenkost popravljat. Ampak če avto ni ravno fejst primljen, da pleh čudno odstopa, ljudje tistih prask ne bojo opazil - opazili jih bodo le zgolj na svojem avtomobilu.
Ok, je par malenkosti. Zadnji odbijač ma par risov bol lepotne narave kot kaj drugega, po sprednji havbi blizu vetrobranskega stekla mi je nekdo od pametnih iz prejšnjega petka na soboto najverjetneje s ključem naredu polkrožno razo cca 10 cm 5 cm na vsako stran. Nad levimi sprednjimi vrati je taka manjša vdrtina tut to ne vem kdaj je nastala. Lahko da je bila že ko sem avto kupil. No drugih stvari pa niti ni. Razen par risov po vratih ampak ti se skoraj ne vidjo.
sandmat ::
nehaj se sekirat, ker te bo samo glava bolela. Ali pa pojdi enkrat parkirat v enega izmed trgovskih centrov in boš imel še par novih rajs, prask itd.
Na zadnje sem eno teto zasačil kako je vrata zabila v moj avto. Niti opravičila se ni. Če bi za vsakega takšnega retarda poliral in popravljal praske, bi imel avto vsak teden na servisu.
Na zadnje sem eno teto zasačil kako je vrata zabila v moj avto. Niti opravičila se ni. Če bi za vsakega takšnega retarda poliral in popravljal praske, bi imel avto vsak teden na servisu.
Avenger ::
Veseli me, da so se našli ljudje, ki te vozijo. Najprej je bilo videti, da kar ne bo nobenega in sem te že jaz hotel kam peljat, kljub temu, da me pesti pomanjkanje časa. Bom pa komentiral še izbiro avta. Če imaš možnost, se pelji s Citroen C5, ima ga moj oče in ima vrhunsko vzmetenje, za naše ceste je izjemno primeren.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Avenger, saj se nič ne branim. Če boš mel kakšno špranjo frej se lahko komot oglasiš. Teh prostovoljcev žal ni toliko kot sem mislil, da jih bo. Od prejšnjega tedna nisem bil nikjer pa mi je postalo malo dolgčas. Saj se tudi meni ne da cele dneve vozit okrog. Sej se bom prej ko slej naveličal. Če in ko boš mel čas, kar mirno pošlji zs.
Veseli me, da so se našli ljudje, ki te vozijo. Najprej je bilo videti, da kar ne bo nobenega in sem te že jaz hotel kam peljat, kljub temu, da me pesti pomanjkanje časa. Bom pa komentiral še izbiro avta. Če imaš možnost, se pelji s Citroen C5, ima ga moj oče in ima vrhunsko vzmetenje, za naše ceste je izjemno primeren.
VZmetenje že ima vrhunsko, samo voznih lastnosti in pospeškov pa nima.
pasata imaš menda od 90 do 250 KM, C5 pa od 109 do 230 al kolk že, koker komu paše. kar se pa podvozja tiče, imaš tudi adaptivno podvozje ki ima tudi "sport" nastavitev, kar na pasatu težko dobiš. Lega se pri takšnem avtu res ne gleda, ker ni za naganjanje čez ovinke, kot tudi pasat ne. Ima pa po mojem solidno lego, adaptivno podvozje+ dosti široke gume se kr lepo pelje, motor (2,2, 205km) pa je lepo prožen in lepo pospešuje. je pa tako da vsak cigan svojga konja hvali, ampak napram AR159, ki ima po mojem eno boljših voznih lastnosti v svojem razredu, C5 ni slab, za naše luknje še precej boljši.
pasata imaš menda od 90 do 250 KM, C5 pa od 109 do 230 al kolk že, koker komu paše. kar se pa podvozja tiče, imaš tudi adaptivno podvozje ki ima tudi "sport" nastavitev, kar na pasatu težko dobiš. Lega se pri takšnem avtu res ne gleda, ker ni za naganjanje čez ovinke, kot tudi pasat ne. Ima pa po mojem solidno lego, adaptivno podvozje+ dosti široke gume se kr lepo pelje, motor (2,2, 205km) pa je lepo prožen in lepo pospešuje.
Pokaž mi takega k ma C5 2.2 205 konjev? Skor nihče.
Z Passatom se lohk tud že ovinke poženeš. S C5 se ne moreš- Pa kam smo mi zdej šli tole. C5 je krš. Tko k vsi francozi.
Sam mam trenutno francoza , vendar grem naslednje leto nazaj na nemca.
Utk ::
Zadnjic si bmw stirko vozu zdaj pa francoza. Se ti je na hitro spet poslabsalo. Te presnete tablete, a ne da.
janig ::
ja js ga imam, kazal ti ga pa ne bi, vsaj glede na izjave na forumu ne. Pokaži pasata ko ma 205 konjev ;P
dejstvo je, da je večina pasatov na cesti v rangu 100-150kw, in večina C5 prav tako v razredu 100-150kw (gledamo avte, ki so mlajši od 10 let). Ti se kr zaganjaj s pasatom v ovinke, v tistih lesenih zicih in podvozju iz 1990. kot sem že zgoraj napisal, vsak cigo svoje kljuse hvali, pa te nočem prepričevat, ker bi potem še js dobil avatar za "specialce".
dejstvo je, da je večina pasatov na cesti v rangu 100-150kw, in večina C5 prav tako v razredu 100-150kw (gledamo avte, ki so mlajši od 10 let). Ti se kr zaganjaj s pasatom v ovinke, v tistih lesenih zicih in podvozju iz 1990. kot sem že zgoraj napisal, vsak cigo svoje kljuse hvali, pa te nočem prepričevat, ker bi potem še js dobil avatar za "specialce".
Tole je pa mal zares, mal za hec. Na videu nisem jst. Je pa dobra fora sploh kako ljudje reagirajo ker ne dojamejo v prvem trenutku.
Zgodovina sprememb…
Ok, nažalost ne morem prilepit linka. V zasebnih sporočilih mi to dela. Video ki sem ga mislil ima naslov: ŽSlepi voznik. Je pa to skrita kamera Francija Keka. Pa naj kdo drug prilepi. Na videu nisem jst.
hmm zanimivo. Jst tega linka na forumu sploh ne vidim. Ne mislim dobesedno. Ampak bralnik zaslona mi ga nikakor ne prebere oz. mi sploh ne pokaže da je kak link niti ga ne morem kliknit.
darkolord ::
Ni linka, ampak je v sporočilu direktno video.
Se po vsebini sprehajaš z miško ali se s tipkovnico premikaš po elementih? Imaš na računalnik sploh priključen monitor?
Se po vsebini sprehajaš z miško ali se s tipkovnico premikaš po elementih? Imaš na računalnik sploh priključen monitor?
Po elementih se sprehajam s puščico gor/dol ali s tabulatorjem odvisno kakšni elementi so in v katerem programu se nahajam. Po internetu pa uporabljam samo puščice gor/dol. Monitor seveda imam, kakor tudi luči v stanovanju. Ne zaradi sebe, ampak zaradi drugih, da mi lahko pomagajo, če in ko gre kaj narobe. Kako bi pa bilo, če bi nekomu rekel, naj prinese monitor sabo. Meni bi bilo sicer lažje brez njega, bi mel več prostora na mizi. Zadnjič sem mehaniku rekel, da bi rad mel alu platišča, ker lepše zgledajo. Pa mi je odgovoril, da je to ironija. Jaz pa sem mu rekel, da to ni ironija. Ironija je, ko sem šel reklamirat lcd monitor, ker je mel mrtve piksle. Sicer sem imel prav, ampak vseeno marsikomu se zdi to čudno da me motijo takšne malenkosti. Ne vem zakaj nebi mel stvari v redu tudi če je sam ne morem uporabljat, saj sem jo plačal po enaki ceni kot ostali in zato od nje pričakujem popolno funkcionalnost.
Zgodovina sprememb…
Baja ::
ker je slep ima druge čute bolj izostrene. tako je sel s prstom čez ekran in zaznal odstopanja v temperaturi, kjer je mrtev pixel
/sOff
/sOff
šernk ::
@OP: glede nato, koliko si napisal da si vložil v trenutni avto in si z njim zadovoljen se ti menjava ne izplača. ker tudi drug avto, ki ga boš kupil bo imel najbrž podobne težave, če ne bo res praktično nov z malo km. Ker vidim da te moti vsaka malenkost boš praktično v vsak avto mogu vložit dodatnih 1000 eur, da ga boš spravil na zadovoljivo raven (sem osebno isti)
drugi pa nehajte že ta avto je boljši, drug avto je boljši...
citroen je luksuz za potovanja, a žal drag luksuz če/ko ustreli hidravlika.
ne more se pa primerjat seveda s športnim podvozjem, ampak pol omenite tu zraven pasata, ki ubistvu ne spada ne med športne ne med udobne avte (ja pri udobju je hidravlika pač precej v prednosti).
drugi pa nehajte že ta avto je boljši, drug avto je boljši...
citroen je luksuz za potovanja, a žal drag luksuz če/ko ustreli hidravlika.
ne more se pa primerjat seveda s športnim podvozjem, ampak pol omenite tu zraven pasata, ki ubistvu ne spada ne med športne ne med udobne avte (ja pri udobju je hidravlika pač precej v prednosti).
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
šernk, imaš čisto prav res je da me motijo stvari takšne in drugačne. Nekatere niti niso tako malenkostne mislim predvsem na delovanje. Predvčerajšnjim so se začele lučke ko za stavo prižigat sam od sebe. Najprej lučka za dpf filter. Za tem je avto hotel narediti regeneracijo, pa je bila vmes prekinjena. Potem se je računalniku čisto zmešalo in so se začele lučke kar same od sebe prižigat. Najprej je bila lučka na kateri je narisana taka zavita španga. Ne vem kaj to pomeni. Za tem je lučka za dpf filter ugasnila. Istočasno pa se je prižgala lučka za motor. Potem je začela čez nekaj časa goreti še lučka za žarnice. Ampak luči so vse delovale. No včeraj pa sem se pozanimal koliko stane priklop na tester. V Ljubljani je seveda najdražji 30 eur na AMZS-ju. Pri Španu 25 eur plus 40 eur na uro ugotavljanje napake v kolikor je diagnostika ne pokaže, pa še čakat bi moral. Pri AMZS-ju uro pa pol. Pri Španu bi moral čakati pa kar pet ure. Zapeljla sem se izven Ljubljane kjer sem dal v Zagorju 10 eur za priklop na tester. Resetiral je opozorilo katero je bilo zabeleženo v sistemu za dpf filter kdaj se je prižgala lučka in takoj za tem so tudi ostale lučke ugasnile. Zdaj je pa avto spet v redu. Razmišljam, d abi dal odstranit dpf filter in optimizirat računalnik. Samo ne vem, če mi bo šel avto čez tehničnega. Kolikor mi je poznano, morajo vsi letniki nad 2010 imeti vgrajen dpf filter.
Razmišljam, d abi dal odstranit dpf filter
Ne delaj tega. Že tako ali tako tvoj VW svinja dovolj okolico, ni potrebe po tem da bi jo še več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri družinski avto rabljen (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10158 (8312) | videc |
» | Nakup avtomobila za na AC (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 44586 (34025) | Sparkxl |
» | Kakšne izkušnje imate s Porše Slovenija? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 51930 (45056) | xmetallic |
» | Astra K 1.6T 200 in podobni (nadaljevanje teme Čakanje na avto) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 35524 (30306) | bambam20 |
» | Prvi avto (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 44675 (34782) | matobeli |