Forum » Na cesti » Formula 1 2018
Formula 1 2018
Temo vidijo: vsi
PrimozR ::
WEC je koliko, 30 brez Le Mansa, 45 z Le Mansom?
EDIT: 25/35 lani.
EDIT: 25/35 lani.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
innerspace ::
WEC bo letos zabaven, prihaja Maldonado!
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
roCkY ::
Glede na najavljeno ceno F1 bom letos očitno gledal v živo tudi WEC, ki je bil nekako odpisan zaradi pričakovane precej slane cene za F1. Sicer v času, ko seveda še nismo vedeli, da se bo dalo F1 gledat tudi prek IPTV v HD. Če bo SLO komentar soliden morda niti ne bo hude potrebe po uradnem streamu. Za preizkusit pa bo. Sicer me na Sky-u bolj kot sama dirka marsikdaj zanima predprogram. Na uradni verziji bo verjetno le uradni del tiskovk. SLO pokrivanje pa bo povsem brez predprograma.
::
Če je TV3 kupil pravice za Slovenijo, bi bilo mogoče prav, da se tudi tale F1 TV stream zatemni v času dirk. Kaj menite?
Scorpia ::
je izjavil:
Če je TV3 kupil pravice za Slovenijo, bi bilo mogoče prav, da se tudi tale F1 TV stream zatemni v času dirk. Kaj menite?
Po moje, da ne. Ocitno so prenose precej pocenili, da si lahko manjse televizije privoscijo v racun da lahko americani trzijo svojo storitev. Pri tv3 nisem videl, da bi lahko prenasali prek interneta (pustimo tvin itn...), ker rtv slo ko je se imel pravice, so imeli pravice tudi preko interneta prenasati.
////
springfield ::
je izjavil:
Ne. To bi bilo samo v primeru ekskluzivnih pravic za doloceno obmocje, kot ima recimo Sky v UK. Dvomim, da bi F1 sla nove ekskluzivne pogodbe podpisovat, ko imajo namen svojo storitev ponudit.
broken/link ::
a kdo kaj ve oz je kje zasledil, kdo bo komentiral na F1 TV Pro? zanima me za angleški jezik. Malo sm brkljal po svetovnem spletu, pa nisem nikjer zaznal te informacije.
Se mi pa zdi 65eur/leto precej OK cena za 20dirk.
Alexius Heristalski ::
broken/link je izjavil:
a kdo kaj ve oz je kje zasledil, kdo bo komentiral na F1 TV Pro? zanima me za angleški jezik. Malo sm brkljal po svetovnem spletu, pa nisem nikjer zaznal te informacije.Nimam povezave, ampak sem zasledil, da bodo imeli komentatorje britanskega Sky F1.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
BorutK-73 ::
broken/link je izjavil:
a kdo kaj ve oz je kje zasledil, kdo bo komentiral na F1 TV Pro? zanima me za angleški jezik. Malo sm brkljal po svetovnem spletu, pa nisem nikjer zaznal te informacije.
Z letošnjim letom se po triletni odsotnosti dirke vračajo tudi na male zaslone. Za to bo poskrbela komercialna televizija TV3, prenose dirk pa bosta komentirala Dušan Lukič in Andraž Zupančič.
https://www.avto-magazin.si/novice/spor...
ps
Za vse ki ste na Telemachu
TV3 HD je trenutno na TEST 142 - 210mHz 256QAM.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
PrimozR ::
je izjavil:
Samo, če so kupili tudi te pravice, Sky jih je za UK kupil, drugod jih bolj ali manj niso.
BT52 ::
Formulo gledam leta. Pa nisem si mislil, da bom tako pogresal onboard t cam. Ok se bom navadil... nekako... Ampak še bolj pa sem razočaran nad tole "shoulder kamero". Da noben ne premore vsaj malo zdrave kmečke pameti in naj ne kaze, saj se vidi pol k.... Da ne omenjam random zvokov ob replayih in f...ing wroooom zvočni eefekti ob slikovnih prehodih...Skoraj pogrizel lcd...
DamijanD ::
FP1 je za nami: Hammy najhitrejši, McL pa spet s problemi. Časi:
1 Lewis Hamilton Mercedes 1m24.026s - 27
2 Valtteri Bottas Mercedes 1m24.577s 0.551s 29
3 Max Verstappen Red Bull/Renault 1m24.771s 0.745s 26
4 Kimi Raikkonen Ferrari 1m24.875s 0.849s 23
5 Sebastian Vettel Ferrari 1m24.995s 0.969s 22
6 Daniel Ricciardo Red Bull/Renault 1m25.063s 1.037s 25
7 Romain Grosjean Haas/Ferrari 1m25.730s 1.704s 24
8 Fernando Alonso McLaren/Renault 1m25.896s 1.870s 16
9 Carlos Sainz Renault 1m25.922s 1.896s 23
10 Stoffel Vandoorne McLaren/Renault 1m26.482s 2.456s 15
1 Lewis Hamilton Mercedes 1m24.026s - 27
2 Valtteri Bottas Mercedes 1m24.577s 0.551s 29
3 Max Verstappen Red Bull/Renault 1m24.771s 0.745s 26
4 Kimi Raikkonen Ferrari 1m24.875s 0.849s 23
5 Sebastian Vettel Ferrari 1m24.995s 0.969s 22
6 Daniel Ricciardo Red Bull/Renault 1m25.063s 1.037s 25
7 Romain Grosjean Haas/Ferrari 1m25.730s 1.704s 24
8 Fernando Alonso McLaren/Renault 1m25.896s 1.870s 16
9 Carlos Sainz Renault 1m25.922s 1.896s 23
10 Stoffel Vandoorne McLaren/Renault 1m26.482s 2.456s 15
billy ::
Spet...Še vedno.
Drugače pa merc klasika, drugo mesto pa podobno koncu lanske sezone, tanka črta med ferarijem in RBR.
Drugače pa merc klasika, drugo mesto pa podobno koncu lanske sezone, tanka črta med ferarijem in RBR.
Jst ::
Pa je šla moja ideja, da prvo dirko pogledam "normalno" (TV), potem se pa registriram za en mesec (za takšno malenkost, kot je 8 EUR), ker so 3 dirke v naslednjem mesecu. Tako bi videl, če mi je všeč uraden F1 Stream. Ampak tudi 15 dirk / 60 EUR ni slaba ponudba.
Glede na practice 1 in 2 je človek za f1metrics.com zelo dobro extrapoliral podatke iz predsezonskih testiranj. Vseeno upam, da bo kdo kos Mercu oz. da je Ferrari višje, kot je izračunal.
Glede na practice 1 in 2 je človek za f1metrics.com zelo dobro extrapoliral podatke iz predsezonskih testiranj. Vseeno upam, da bo kdo kos Mercu oz. da je Ferrari višje, kot je izračunal.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
connel ::
Server 1: Sky Sports F1 HD - 1080p 6000kbps - 98ffad258ef026290ee1e441696cdcfcfbd37302
Server 2: Sky Sports F1 HD - 576p 1500kbps - 7c139d45bfc54780be57276f7ee7d79bf6b9b266
Server 2: Sky Sports F1 HD - 576p 1500kbps - 7c139d45bfc54780be57276f7ee7d79bf6b9b266
krucymucy ::
Dobro no, sem vedel, da je hudo, ampak zdaj ko gledam kamere iz kokpita...wtf so mislili s tem HALO, zgledajo dirkalniki iz tega zornega kot kot igračke. Zelo me čudi poteza ameriačanov...
ttommy ::
Na streamu pa nekako ni čista slika.. A TV3 bo imel HD? Sem včeraj iskal po programih na TV (Telemch), pa nisem kaj našel.
Gamer
Meni TV3 na PC zatika t-2 HD.
Komentatorja zgledata kar perspektivna kar sem zdržal ob cukanju slike in občasno tudi zvoka.
Sem se preselil na Sky, ki je bistveno boljši kot TV3 SD...
Komentatorja zgledata kar perspektivna kar sem zdržal ob cukanju slike in občasno tudi zvoka.
Sem se preselil na Sky, ki je bistveno boljši kot TV3 SD...
Q1:
Izpadli:
Torro Rosso, Gasly in Hartley - honda se vedno brez nekega napredka
Sauber Alfa, Ericsson in Leclerc - od ekipe s tako podporo Ferrarija bi pricakoval vec, zgleda Leclerc le ni cudezni decek Ferrarija.
Izpadli:
Torro Rosso, Gasly in Hartley - honda se vedno brez nekega napredka
Sauber Alfa, Ericsson in Leclerc - od ekipe s tako podporo Ferrarija bi pricakoval vec, zgleda Leclerc le ni cudezni decek Ferrarija.
Jst ::
Naj spomnim: f1metric je napovedal, da je Mec prvi, Ferrari drufi (lani je rekel "too close to tell"*) in RB tretjji.
Trenutno so rezultati točno takšni...
*too close to tell: NA zaletku sezone so bili izenačenim potem je pa Ferrari "zaspal".
Trenutno so rezultati točno takšni...
*too close to tell: NA zaletku sezone so bili izenačenim potem je pa Ferrari "zaspal".
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
Sezona je dolga, motorji pa samo trije.
Sedaj morajo ti motorji zdrzati ze kar vec kot 5.000km.
Znanstvena fantastika glede na 20 let nazaj.
Sedaj morajo ti motorji zdrzati ze kar vec kot 5.000km.
Znanstvena fantastika glede na 20 let nazaj.
Da si olajšam delo na TV:
acestream://98ffad258ef026290ee1e441696cdcfcfbd37302
To pa je luxus, na TV si namestil ace stream, instaliral VLC, odprl slo tech forum, kliknil na link in voila...že imam sky HD na TVju.
PS, tisti ki to prakticirate že dlje časa, kateri player se priporoča, slika ni najbolj čista pa ne vem če je problema VLCja, ali pač stream slab. Škoda, da v SPMC ne predvaja.
Koliko imajo zamika streami? Vcasih ko sem se gledal prek tega je bilo kako minuto, dve.
Proti lani, nasploh pa proti predlani je slika porazna glede na to, da bi naj bila HD. Je na TV3 ista kvaliteta.
Gamer
TV3 HD T-2 bi bil krepko boljši, če nebi zatikal kot ACE *302.
Prek STB ne riše kockic kot prek PC ampak občasno manjka nekaj sličic in slika komaj opazno zastaja.
Dokler ne porihtajo pač Sky.
Prek STB ne riše kockic kot prek PC ampak občasno manjka nekaj sličic in slika komaj opazno zastaja.
Dokler ne porihtajo pač Sky.
Kak krog je pa Hamilton odpeljal???? Pa to je ja noro. Ferrarija pa dobesedno identična kroga.
Gamer
Kaj pa je bilo z lansko narobe? Do jeseni je bilo prav zanimivo, potem pa je Vettel začel napake delat, drugače bi bilo zanimivo do konca.
Mercedes spet dalec spredaj, edino ce ni bila kaksna anomalija, da je lewis bil toliko hitrejsi. Drugorazredne ekipe, pa kar dve sekundi zaostanka, pa sanjajo naslednje leto osvajati prvenstvo ali celo letos zmagati. Se dober da sem prespal kvalifikacije, ker letos bom kaksno dirko gledal ob priloznosti ali iz firbca. Lani je bilo kokr tolk ok ampak toliksne kazni z motorji, to pa sploh ni bila formula, ki smo je navajeni, letos pa bo se huje in se ta halo mi nikakor ne sede.
////
BT52 ::
Calm down. Australija je čudna. Sploh pa RB in predvsem Ferrari imajo še rezerve. RB pri Renaultu. Ferrari pa pri nastavljanju in optimiranju podaljšane medosne razdalje. Se spomnimo, da je lani Merc imel težave z podobnim konceptom. Pravzaprav ima Mercedes 1 leto prednosti pri poznavanju obnašanja dirkalnika. Torej zdaaaleč, da vržemo puško v koruzo. Mogoče bo samo škoda, če bosta si Red Bull in Ferrari jemala točke med sabo, kar pa bi lahko dalo določeno večjo prednost. Vsaj na začetku. Letos bo odločila razvojna dirka. PIKA. Katera ekipa pa ima največ potenciala je težko rečt. Trenutno zgleda, da Ferrari, zgolj zaradi popolne tovarniške podpore in mogoče še malce "težjega" koncepta proti Mercedesu.
Dirka pa bo težka. Zgleda 1 postanek. Kar me malce razočara. Sem pričakoval večjo degradacijo. Dobro bodo lahko vsaj malce pritiskali. Baje je 1 Hamiltonov krog v Q3 bil "počasen" zaradi že obrabljenega seta. Kar bi lahko nakazovalo mogoče, kaki problem. Bomo videli. Na dirki pa ne pričakujem prehitevanje Mercedesa. Pri tej moči ni šans. Prej mislim, da bo RB razkiral in se vmešal pred Ferrarija z undercuttom. Aja pa VES in VET sta skoraj garat OUT v 1 ovinku. :D
Haas pa je pokazal, da se kopiranje splača. :D Komaj čakam Monaco. Reno in Mcl pa v jok pa na drevo.
Dirka pa bo težka. Zgleda 1 postanek. Kar me malce razočara. Sem pričakoval večjo degradacijo. Dobro bodo lahko vsaj malce pritiskali. Baje je 1 Hamiltonov krog v Q3 bil "počasen" zaradi že obrabljenega seta. Kar bi lahko nakazovalo mogoče, kaki problem. Bomo videli. Na dirki pa ne pričakujem prehitevanje Mercedesa. Pri tej moči ni šans. Prej mislim, da bo RB razkiral in se vmešal pred Ferrarija z undercuttom. Aja pa VES in VET sta skoraj garat OUT v 1 ovinku. :D
Haas pa je pokazal, da se kopiranje splača. :D Komaj čakam Monaco. Reno in Mcl pa v jok pa na drevo.
Renault je še ok, McLaren so lani trdili, da imajo superiorno šasijo, le motor je problem. Letos sta pa kar 2 ekipi z istim motorjem pred njimi.
Pa tudi Williams si zaenkrat ni naredil usluge s Sirotkinom, razen več $$$.
Pa tudi Williams si zaenkrat ni naredil usluge s Sirotkinom, razen več $$$.
springfield je izjavil:
Kaj pa je bilo z lansko narobe? Do jeseni je bilo prav zanimivo, potem pa je Vettel začel napake delat, drugače bi bilo zanimivo do konca.
To vsako leto nekdo napise oz. vec njih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krucymucy ()
Pa vsako ljudje jamrate še pred prvo dirko. Tam okoli Španije se bo dejansko vidlo, kakšna je situacija. Ampak jamranje je tak Slovenski nacionalni šport, tak da zakaj bi blo kaj drugače v temi o F1.
springfield je izjavil:
Pa vsako ljudje jamrate še pred prvo dirko. Tam okoli Španije se bo dejansko vidlo, kakšna je situacija. Ampak jamranje je tak Slovenski nacionalni šport, tak da zakaj bi blo kaj drugače v temi o F1.
Pol sveta jamra, zato pa je formula izgubila ogromno gledalcev. Drugace pa ce pogledas testiranja in kvalifilacije, ves kam bojo stvari sle. Sicer pa kaj ti bo spanija pomagala, ce ima kot pravijo red bull najboljsi aerodinamicni paket, pa so v zaostanku. Ce zelijo nadgraditi motor z novejsim poosodobljenim, bojo dobili kazen za menjavo motorja. Renault ima ze to v nacrtu. Zal je tako, da je Mercedes s svojim motorjem vsaj eno leto v prednosti kar se tice razvoja.
////
TribesMan ::
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 188116 (122676) | |
» | Formula 1 2017 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Na cesti | 182661 (114220) | broken/link |
» | Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 4 … 66 67 68 69 )Oddelek: Na cesti | 382583 (238178) | BT52 |
» | Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Na cesti | 285954 (181422) | ABX |