Forum » Igre » Gta vice city zakasnitev tekstur
Gta vice city zakasnitev tekstur
budi ::
Ja imam problem.vse je bilo super dokler nisem probal dat v vice city nov motor.Ko sem ga dal.,je sicer delal.Ampak sedaj se mi ponavadi ne zlovdajo ceste,so čisto zamegljene,stavbe so skropucalo vse razmano,šele ko stopim iz avta se morebiti lepo zlovda.Ponavadi se zabijem v nevidem predmet in šele potem vidim da je bila klopca/lampa.
Isti problem je bil pri gta3,vse je bilo ok dokler ga nisem sral z avti.
Aja morm še povedat da sm vice city popolnoma zbrisal in reinštaliru v drug directory pa nč ne pomaga.Pri gtaju pa nimam cdja.
Isti problem je bil pri gta3,vse je bilo ok dokler ga nisem sral z avti.
Aja morm še povedat da sm vice city popolnoma zbrisal in reinštaliru v drug directory pa nč ne pomaga.Pri gtaju pa nimam cdja.
OmegaBlue ::
Hm to se dogaja ko gre prehitro po cesti in nalaganje tekstur te ne dohiti, nevem jest nism najdu rešitve.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Sunna ::
^^a si poskusu odgovor LAw_Enforcerja .. meni je takrat lepo delalo ko sem ga vklucu
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sunna ()
ferdo ::
Vklopi si frame limiter... kje se to vklopi?
pa še neki.
na mašini Athlon900mhz
256MB rama
GeForce2 MX400 64MB
se dogajajo čudne stvari.
GTAvc.exe neki šteka, javi napako...send error...bla bla.
vrže iz špila. na podobni mašini dela, na tej pa ne.
je mogoče problem v driverjih za geforca?
tukaj ko nedela ima instalerano predzadnj verzijo detonatorjev
na podobni mašini so pa FXdetonatorji
zadeva zmrzne, ko klikneš start new game in začne tist filmček, ko se za mizo menijo in to je vse....zmrzne... kaj je tle problem?
pa še neki.
na mašini Athlon900mhz
256MB rama
GeForce2 MX400 64MB
se dogajajo čudne stvari.
GTAvc.exe neki šteka, javi napako...send error...bla bla.
vrže iz špila. na podobni mašini dela, na tej pa ne.
je mogoče problem v driverjih za geforca?
tukaj ko nedela ima instalerano predzadnj verzijo detonatorjev
na podobni mašini so pa FXdetonatorji
zadeva zmrzne, ko klikneš start new game in začne tist filmček, ko se za mizo menijo in to je vse....zmrzne... kaj je tle problem?
budi ::
Ja noben mi ni znal pomagat,zato sem rešitev našel sam,in sicer treba je zagnati v compatibility mode na win98.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19611 (4597) | Nyana |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 51159 (15762) | Heavy |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 138041 (34282) | Sandi1987 |
» | počasno nalaganje tekstur v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 732 (627) | tx-z |
» | Odklepanje grafičneOddelek: Navijanje | 1186 (930) | OceanMan |