Forum » Navijanje » Odklepanje grafične
Odklepanje grafične
M4TECH ::
Naj mi tu nekdo pove kako se odklene grafična kartica.Veste---->navijanje pa te zadeve.
Imam pa:
Leadtek Winfast Geforce4 Ti4200 (64MB)
Pa po možnosti Softwerski način.
tnx
Imam pa:
Leadtek Winfast Geforce4 Ti4200 (64MB)
Pa po možnosti Softwerski način.
tnx
jureus ::
V bistu si das gor samo en programcek, pa dvignes frekvenco rama pa gpu. Pa na prilozenem cdju je njihov programcek s katerim lahko to naredis.
Clemento ::
Dobi si RivaTuner......
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
M4TECH ::
Clemento:
Ni Rivatuner samo za ATI-jeve grafične?
Zraven na CD-ju ni tega programa za odklep.
Ni Rivatuner samo za ATI-jeve grafične?
Zraven na CD-ju ni tega programa za odklep.
frenk ::
M@tech: na slotech maš dva članka, ki ti obrazložita navijanje tele kartice...nejprej preber prvega, poj pa če drugega če ne bo dost navit...jest sm tko naredu pa zdej kr fajn laufa
GUFY ::
V tem članku dobiš vse potrebne informacije.
Pa mal po starih temah poglej, tud tam bi se našu kakšen dober nasvet.
Pa mal po starih temah poglej, tud tam bi se našu kakšen dober nasvet.
DjTonic ::
M@tech če maš Leadtekovo grafikuljo si brž namesti WinFox 2 program, ki ti bo omogočal navijanje. Dobiš ga na Orginal Leadtekovem CD, ki si ga dobil poleg grafične. Če ga nimaš si ga pa snemi iz interneta (beri: Leadtekov FTP).
Lahko uporabiš tudi modifikacijov z Nvidia Coolbits-om, Powerstripom ali Rivatunerjem.
Pri Nvidiji ne rabiš nič odklepat (ali flešat Biosa) samo zvišaš frekvenco delovanja grafične in je stvar rešena
Lahko uporabiš tudi modifikacijov z Nvidia Coolbits-om, Powerstripom ali Rivatunerjem.
Pri Nvidiji ne rabiš nič odklepat (ali flešat Biosa) samo zvišaš frekvenco delovanja grafične in je stvar rešena
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
Za CoolBits Klikni Tule Shrani na disk in poženi da se ti integrira v register nato ponovno zaženi Računalnik. Od sedaj naprej lahko navijaš kar v detonatorjih pod lastnostmi grafične.
V igrah je razlika s FPS, povej kakšno igro ko nisi opazil razlike? Poženi 3DMark2001Se in boš videl . Npr v Vice City ni razlike zato ker imaš vklopljen Frame limiter, ki ti omeji FPS na 30
V igrah je razlika s FPS, povej kakšno igro ko nisi opazil razlike? Poženi 3DMark2001Se in boš videl . Npr v Vice City ni razlike zato ker imaš vklopljen Frame limiter, ki ti omeji FPS na 30
OceanMan ::
Kaj bi mogu pa jaz storiti za navijanje geforca fx5200? Ker sem poskušal s power stripom pa mi ne pusti višanja frekvence- ko dam ok mi pokaže spet prejšnjo frekvenco (osnovno).
Sem probal tudi s tem. Ok nastavim dam ok zaprem. Pogledam še enkrat. Ok je nastavljeno. Zaženem računalnik pa se spet obnovijo deafult nastavitve. A je treba kej odklenit kartico?
Drgač je pa karta inno3d geforce fx5200.
Drgač je pa karta inno3d geforce fx5200.
Ja ko zaženeš kačunalnik moraš nastaviti oz. obkljukati uporabi te nastavitve ob zagonu. Nič ne rabiš odklepat oz. flashat grafičnih vsaj nvidijinih ne.
Ok. Sem že probal. GPU sem navil z 250 mhz na 290 mhz. Ram pa iz 400 na 472 mhz. Razlika je približno 100 točk v 3dmarku 03 (prej 1449, zdej 1540). Do kolk bi se dalo navit samo z uporabo originalnih hladilnih reber na grafični? Aja pa zanima me če je že kdo probal kej navijat fx -e 5200 pa do kolk ste kej spravli te mašince.
Drgač pa moja mašina: athlon xp 2000+ (nč navito-ne še), abit nf7-s, geforce fx5200, pa drobnarije.
Drgač pa moja mašina: athlon xp 2000+ (nč navito-ne še), abit nf7-s, geforce fx5200, pa drobnarije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odklepanje 6800LE ozeroma mod. v 6800GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8155 (5489) | Alesi |
» | WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 48784 (22286) | AtaStrumf |
» | Branje temperatur iz grafičnih kartOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1673 (1308) | kuglvinkl |
» | navijanje leadtek gf fx5200Oddelek: Navijanje | 1203 (958) | PrimozR |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5060 (3922) | mloncar |