» »

GTA 3

GTA 3

||_^_|| ::

nope, ne dela

Viper Neo ::

Jst sm sicer špil obrnu (ful seka), sam me pa zanima kaj je s tistimi paketki, ki jih moraš nabrat kao 100, ko ga pobereš ti napiše npr 20 od 100. V čem je fora teh paketkov. Pa a se da morda tista dva tunela odpret na zadnjem otoku na vrhu hriba, ker se mi zdi da sta zaprta na isto foro kot mostova al pa prvi tunel pod vodo ??.

PS. tiste stojnice od kartela so me ob živce spravljale, sam mi je ratalo ko sm začel razbijat na prvem otoku potem na tretjem in nazadnje na drugem.
How is your faith these day's ?

Thanatos ::

vsakih 10 komadov da novo oržje pred tvoje bajte.

Thanatos: a sam to? pol jih pa nebom šou pobirat. mam zemljevid vseh 3 mest k so paketki gor narisani.

ja jaz sem brez pomoči prišel do 82 komadov, kaj se pa zgodi če vse pobereš pa ne vem.

Binji ::

||_^_||: posles?:D binji@email.si
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

BaRtMaN ::

||_^_||: pošleš? barto@email.siNajlepša ti dala! :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

Viper Neo ::

a lahko še men pošleš na matej1@volja.net
How is your faith these day's ?

DaNe ::

McHregec ::

Destroyer Of The Worlds.

če še kdo hoče nej mi mejla, da bom sam replyju:)

the_unborn ::

A kdo ve kako lahko pridem na streho lekarne v Trentonu (Joey) v prvem mestu?
Gor je en klincev paketek in pa gora orozja.

Zgodovina sprememb…

BaRtMaN ::

K ni Joey mehanik? On ma tm svojo delavnico, relativno blizu je pa sam bolnica v medicinskem smislu.
I'll take a look around! >:D

rap3r ::

Ej folk probite fraps zagnt pred igro da vam kaže kok slikc na sekundo mate!Jz mam xp 1700+ ram 256 ddr pc2100 pa radeon 8500 flash na retail na 310/295 pa mam skoz 27 slikc?!!?!?:\ Ampak čist skoz!Kaj pa ostali!?Pa svoj sistem povejte!
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

imaš mogoče frame limiter vklopljen?

jRk0 ::

framae limiter mas vkloplen. jaz mam od 20-50 fps:)
You fuck up once, you loose two teeth.

kje se pa to vklop oz izklop?
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)

display options?

a je že komu uspel vzletet z avijonom, al se neda?

Hm jz nenajdem ta frame limiter!!!Kje nej to ugasnem? Mam tanove ati driverje

V igri, pod options -> display:D
||_^_||: Se da letet, najdi si kak fakju (FAQ) za letenje dodoja.

Zgodovina sprememb…

[out] ::

ja, igra je čist uredu, samo, men se kamera vrti ves čas ko hodm okol. ko sem u avtu ni problema. problem je najbrž u radeonu VE(7000), ki ga mam. najprej sem probau igrat gta in se nism zmenu za to, že čez 5 min mi je blo pa dost, sm pa čist popizdu in sm ga zbrisau;(

LunKi ::

ker...:\

Če se ti kamera vrti, nima grafička nikakršne veze s tem ampak joystick k ga maš ukloplnga

Stallone ::

Jest pa ne vem ker avto morš najdt. je ena misija k morš 3 avtomobile v eno garažo prpelat, imam 2-Tistega mafia, pa tistega k ma okol kao en ogenj scena, ker je še?

men se zdi, da so teli:
- yakuza stinger (2. mesto)
- diablo stallion (1. mesto)
- mafia sentinel (1. mesto)

Kva nej pa tm nardim, pridem pred stanovanje, pol pa ni nč-tm k morš neki s pričo počet...?

Aja pa še tm, k prideš v en avto(limited time) pol te pa napadejo eni tipi z eksplozivom...??;(

Ej folk a vm tud po ene 15 min začne po disku neki delat? mam 256ddr rama in ko se mi kkšn špil pržge mam v rage 3d naštiman da se mi ram sprazne tko da to nebi smel bi problem pa še setija pa zone alarm ponavad ugasnem!

stalone: skozi okno moras vrst eno bombo al pa koktejl.

Koktejl, kaj pa je to? Kako pa lahko tko visok bombo vržeš?

Koktejl = molotovka

Tm k te uni norci z eksplozivom napadejo, jih morš pobit pa une kombije razfu*at

bombo vrz s tistega roba na tleh ene 20m stran od garaze

reXor ::

Ubistvu sploh ni tok tezko kot pa zgleda!

_spirit_ ::

A lako še meni kdo pošlje tisti zemljevid paketov? Tnx :\ Mail

T(he) Boss ::

Ce ima kdo kaksno idejo, zakaj mene vrze iz spila, ko hocem it v avto, mi naj to prosim sporoci.
ce ni za forum pa na mail

skoki ::

mene pa zanima al se da prikolco na tovornjak priklopit tako kot v GTA2???

skoki: mislm da ne. vsaj meni še ni ratal.

Jst tut mislm da se ne da....sm ze probu z vsemi tipkami in ne dela.....mogoce sm bil mal povrsn tko da je se upanje:D :D !

Ej folk v eni misiji morš najdt yardi car!Kje ga nej najdem kkšno uro sm isku pa nism najdu to je v drugmu mestu

v 2. mestu pr mostu ga najdes (uni most ku je gor reklama za Lips 106 radio)

JurijTurnsek ::

jst sm z onim letalom letu cele 3 sekunde :D :D

ka pa unique insane stunt bonus, kolk ste ga kej že dobli ?? jst sm nazadnje dobu 30.000!!
http://www.slatnaskejta.com

Jst sm dubu nazadne 65.000 sam sm ze nehu igrat k sm ze ubrnu....0:)

kornholio: jst sm letu že več kot 350 sekund. Preberi si topic: dodo. tm so navodila.

vise ::

A kdo ve kaj narest ko naredis vse naloge ki ti jih dajo crke. Zadnja naloga je bila ko se eni ljubje z dinamitom zaletavajo v tebe. ko sem naredil to nalogo pa so vse crke izginile in sedaj imam samo se telefone. ali bo se kaj crk, ali moram nujno narediti vse telefone?

V-i-p ::

Hmm, očitno nisi sproti reševal še "zadev" z telefoni, pa si samo tiste misije delal (črke pomenijo ime tistega ki ti daje nalogo). Zdej so ti pa telefoni ostal... jih bo treba narest...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Hm.. telefoni niso nujni kukr jst vem

wtf ::

Komi v XPjaj nedelajo teksture, in ima Nvidia graficno, mi naj poslje mail ( hayro@racunalniska-oprema.com ) in mu sendam popravek za directx :)

wtf ::

Ja, pa se nekaj....v drugo mesto pridete tako, da si vzamete gasilski avto in se z veliko hitrostjo zaletite v tisto oviro v tuneli... :D

bar jaz sem tako naredil :D

siegmund ::

hayrek: nemogoče

lambda ::

A nekaterim tut samo v drugem mestu steka, v prvem in tretjem pa dela perfetkno?
A kdo ve rešitev kaj naj nardim, da bo boljše delalo. Ne sprašujem za nastavitve v igri, ampak ali je bolje zamenat grafo al pa dodat ram
Mam XP 1700+, Winfast GF2 PRO 32MB, 256 DDR.

men je povsod tekoce laufalo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
69251091 (15694) Heavy
»

Unreal Tournament 2003 (strani: 1 2 3 4 )

16813599 (8659) R33D3M33R
»

UNREAL 2 The Awakening (strani: 1 2 3 )

1309137 (6052) vander
»

3DMark tocke (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
544933 (4016) 1161815611
»

MAFIA --> Dela UIBR pucaaaaaaas