» »

Smart TV.

Smart TV.

Mariogun ::

Lepo pozdravljeni!

Vem, da TV ni ravno racunalnistvo,ampak iskreno nevem vec kam naj se vprasam. Ker folk v bigbangu ipd. ne vejo nic, razen cene in kaj bi se zaracunali. saj vseeno.. :) moj problem je sledec. Pred kratkim dobil TV od tasce. Ima youtube in se ogromno drugih nekoristnih aplikacij. Nima pa google playa. Nakar ugotovim, da TV tece na linuxu. Philips. Sux. Zdaj ze dva dni googlam in iscem pa ne najdem konretne resitve. Bi slo ce kupim android tv box v big bangu? Sem gledal in stane 50e. Priklop mislim da je bil usb. Ce nabavim to, ga vklopim v tv.. bodo potem delovale aplikacije ala google play, kodi,.. pac all the good stuff za androide.

No to je to. Hvala za odgovore, ce bojo kaki :) se opravicujem za morebitno smetenje foruma.

LP!

smacker ::

Zgleda imaš non-android smart tv. Če hočeš android funkcije, pol rabiš android tv box ja. Dobiš dodaten daljinec in meniji/slika leti iz tv boxa. Od kvalitete boxa je odvisna odzivnost menijev in kvaliteta slike, zato preveri specifikacije škatle pred nakupom. Sam ti težko predlagam pameten model boxa, lahko počakaš da kdo poda predlog ali pobrskaš po forumu (iskalnik: "tv box")

d4vid ::

Iz kitajske kupi box, bo boljsi za tako ceno. Ponavadi grejo celo mimo carine, vsaj moj za cca 30usd je sel.
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Invictus ::

Najcenejši TV box, brez 4k, so za džabe...

https://www.aliexpress.com/w/wholesale-...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Mariogun ::

Alo folk. Saj se ne gre za ceno boxa.. raje dam 20e vec pa ne rabim cakat. Samo me zanima ce bo slo, ce ga nabavim?? Hvala!

Hvala smacker!!! Dobo odgovore! Lepa hvala vsem.
Ništa nije sveto, sve je bruto i neto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mariogun ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
342148269 (1626) Oldi

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

Oddelek: Zvok in slika
73561142179 (402186) Mavrik
»

Android box vs Apple TV?

Oddelek: Pomoč in nasveti
317510 (4283) Map
»

Kateri android TV box/stick? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9538883 (16996) dykristy
»

Najboljši budget komplet za Kodi

Oddelek: Kaj kupiti
368280 (6204) Modri dirkač

Več podobnih tem