Forum » Pomoč in nasveti » Zažgal ekran laptopa - menjava
Zažgal ekran laptopa - menjava
robcek23 ::
Skratka imam Lenovo Thinkpada 15,6" in se je zgodilo da sem ga prislonil na lučko, ta je bila seveda segreta in mi je malce spalilo plastiko, na ekranu pa je nastala moteča črna packa. Na temnem ozadju se sicer ne vidi, na svetlem pa zelo.
Verjetno mi tu tako ne preostane drugega kot menjava ekrana - saj bo to rešilo težavo?
Naj zamenjam ekran sam, ali se izplača plačati servis - če morda kdo koga priporoča in koliko bi to okvirno stalo?
lp
Verjetno mi tu tako ne preostane drugega kot menjava ekrana - saj bo to rešilo težavo?
Naj zamenjam ekran sam, ali se izplača plačati servis - če morda kdo koga priporoča in koliko bi to okvirno stalo?
lp
robcek23 ::
Okol 150€ z ekranom :)
A ni to to?
https://www.amazon.com/IBM-Lenovo-THINK...
Sem pogledal nek youtube video in izgleda sila preprosto
vres.ales ::
Na Lenovo G50-70 moram menjat monitor ker je počen.
lahko kar nekaj takšnega vzamem lcd panel ali bi moral prvo prenosnik narazen vzet in pogledati številko?
lahko kar nekaj takšnega vzamem lcd panel ali bi moral prvo prenosnik narazen vzet in pogledati številko?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Test monitorja Acer XF270HUAbmiidprzxOddelek: Zvok in slika | 1794 (1013) | MrStein |
» | best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 104491 (62370) | vonmimek |
» | Prihaja Gorilla Glass 6, safir pa je umrlOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 10283 (7021) | Magic1 |
» | Bo naslednji Nexus res 6-palčen?Oddelek: Novice / Android | 10591 (7637) | kpkp |
» | sobno kolo za max 150 eurOddelek: Loža | 9076 (8412) | knap |