Forum » Loža » Oratorij - Računalniška delavnica!
Oratorij - Računalniška delavnica!
simonchelo ::
Lep pozdrav!
Imamo eno resno težavo! V župniji Preska organiziramo Oratorij za otroke! Pri tem bo tudi računalniška delavnica! Tukaj pa nastopi problem! Kje dobiti zadostno število računalnikov, vsaj 8!
Če kdo lahko pomaga, tako da bi dobil kak računalnik za posojo od 21 do 27 Julija! Jaz bom posodil svojo mašino, in bom zraven, ko bo oratorij potekal! Če še kdo lahko posodi svojo mašino in sodeluje pri tej delavnici bi bilo naravnost odlično! Ko pa bo delavnic konec lahko udarimo kak LAN party!
Prevoz ni problem! Prosim vas da mi pomagate! Vem da je malo časa a vseeno!
Vsi zainteresirani pošljite SMS ali pokličite na 041 / 274-679 Lahko pa tudi napišete v forum!
Hvala že vnaprej!
Imamo eno resno težavo! V župniji Preska organiziramo Oratorij za otroke! Pri tem bo tudi računalniška delavnica! Tukaj pa nastopi problem! Kje dobiti zadostno število računalnikov, vsaj 8!
Če kdo lahko pomaga, tako da bi dobil kak računalnik za posojo od 21 do 27 Julija! Jaz bom posodil svojo mašino, in bom zraven, ko bo oratorij potekal! Če še kdo lahko posodi svojo mašino in sodeluje pri tej delavnici bi bilo naravnost odlično! Ko pa bo delavnic konec lahko udarimo kak LAN party!
Prevoz ni problem! Prosim vas da mi pomagate! Vem da je malo časa a vseeno!
Vsi zainteresirani pošljite SMS ali pokličite na 041 / 274-679 Lahko pa tudi napišete v forum!
Hvala že vnaprej!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Predator ()
asPeteR ::
simonchelo: Cist tkole ti povem realno. Zelo, zelo verjetno ne bom nihce doniral svojega racunala.
Tako, da imas edino moznost, da ali dobis sponzorja kake racunalniske firme.(ce je dovolj zdelezencev, mas mogoce clo kej sans)
Ali pa si sposodis ob vseh sosedov, ki jih poznas.
Ampak, res ne racunat, da bi ti kdo svoj racunalnik odstopil za cel teden nadebudnim otrokom. Be real!
Tako, da imas edino moznost, da ali dobis sponzorja kake racunalniske firme.(ce je dovolj zdelezencev, mas mogoce clo kej sans)
Ali pa si sposodis ob vseh sosedov, ki jih poznas.
Ampak, res ne racunat, da bi ti kdo svoj racunalnik odstopil za cel teden nadebudnim otrokom. Be real!
http://blog.stegnar.com
Baja ::
Ce imate kaj buksov lahko poklices gorenje point v velenju in vprasas g. Kamšaka, če se da sposoditi računalnike. Pred tremi leti se jih je dalo, tako da mislim, da ne smelo bit problemov.
Verjetno pa bi se našla tudi kakšna druga firma ki jih izposoja.
evo ene:
DIGI d.o.o.
SAVELJSKA CESTA 62,
1000 LJUBLJANA
Tel:01/561-45-40
Verjetno pa bi se našla tudi kakšna druga firma ki jih izposoja.
evo ene:
DIGI d.o.o.
SAVELJSKA CESTA 62,
1000 LJUBLJANA
Tel:01/561-45-40
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Dusko ::
Hm ja to pa da sem brez računalnika cel teden je tak kot da si odtrgam eno roko.Sploh pa bi se vrjento razjokal ,ko bi ga dobil nazaj.
upirna ::
jaz grem jutr na morje pa sploh ne vem kako bom cel teden brez računalnika. Naslednje leto ne grem.
asPeteR ::
upirna: No, potem pa ti lahko posodil racunalnik, ko gres na morje.
http://blog.stegnar.com
upirna ::
Ne morem:
1. moram foldat (sm sestro nauču)
2. morata sestri na internet
3. Mam preveč pomembnih podatkov gor
4. Je prelepo urejen (okrogli kabli, neonka, sam pleksi še manka).
5. kako ti ga bom posodu, če grem jutr navsezgodaj zjutzraj na morje, sej se nč ne slišva
1. moram foldat (sm sestro nauču)
2. morata sestri na internet
3. Mam preveč pomembnih podatkov gor
4. Je prelepo urejen (okrogli kabli, neonka, sam pleksi še manka).
5. kako ti ga bom posodu, če grem jutr navsezgodaj zjutzraj na morje, sej se nč ne slišva
Balandeque ::
Mogoče pa odkupiš nazaj tistega pentiuma, ki si mi ga (pokvarjenega) prodal za 23KSIT, ga nato popravil v 486, obljubil da boš poklical, ko boš imel denar - IN ŠE DANES NIČ!!!
V tvoji župniji pa res izbirajo moralno superkalifragilistične farane...
V tvoji župniji pa res izbirajo moralno superkalifragilistične farane...
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
simonchelo ::
Skoraj ne morem verjeti! Glej no glej kdo je tu gor! Mogoče rahel namig, zakaj ti ga nisem odkupil? Zato, ker so tudi mene nategnili! Jaz sem kupo tega pentiuma in ni delal, Sem klicu unga modela, ki ga je meni prodal in nič! Ta številka ne obstaja! s takim računalnikom nism mel kej delat, kupu sm ga za 25000SIT, ga dal popraviti "kao" un model je reku da vse dela, sm dal za popravil še 5k, Poj pa spet ni delu, poj sm ga pa teb prodau! Sej v bistvu ne vem kako je to možno, da edina stvar, ki ne dela je flopy!
Glede naše župnije pa... Župnik naj bi zrihtu kompjutre in me je dons zutri klicu, da je on na hrvaškem in da ga za oratorij sploh ne bo, zato naj bi prosu mene, če bi mu lohk pumagu! Klicu sem vse firme, povsod so hotl govort z župnikom, a ni on je ugasnu mobitel! Kaj nej rečm, totalno neresno! A jest nej pa PCje kr z neba potegnem! bad ane?
Za tist s Pentiumom se ti pa že naprej opravičujem! Mogoče kdo ve kako bi se dalo to popraviti. Sej ne more bit kej velzga. Ali se pač motim!
Glede naše župnije pa... Župnik naj bi zrihtu kompjutre in me je dons zutri klicu, da je on na hrvaškem in da ga za oratorij sploh ne bo, zato naj bi prosu mene, če bi mu lohk pumagu! Klicu sem vse firme, povsod so hotl govort z župnikom, a ni on je ugasnu mobitel! Kaj nej rečm, totalno neresno! A jest nej pa PCje kr z neba potegnem! bad ane?
Za tist s Pentiumom se ti pa že naprej opravičujem! Mogoče kdo ve kako bi se dalo to popraviti. Sej ne more bit kej velzga. Ali se pač motim!
Thomas ::
Hehehe ... tud župnik vam je šu na morje. Ajej ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
~Panter~ ::
Uf, bi pomagou, sam če dobim plato, k se z enmu dogovarjam.
-------------------------------------------------------------------------
by moderator: za zasebne pozdrave uporabi Zasebna sporočila
-------------------------------------------------------------------------
by moderator: za zasebne pozdrave uporabi Zasebna sporočila
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prepričat starše? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24999 (21359) | imagodei |
» | Kaj kupiti 14-letniku za birmo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32121 (8499) | ReBi |
» | RKC d.d. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 14244 (5330) | borchi |
» | Slo-tech Lan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Slo-Tech | 21747 (14646) | Gandalfar |