Forum » Pomoč in nasveti » PayPal - fee ? pomoč
PayPal - fee ? pomoč
pSP 3004 ::
Zdravo vsem skupaj
Do sedaj se uporabljal PP tako, da je že imela spletna stran povezavo oz. mogočnost plačevanja PP itd.
Sedaj sem naročil nekaj iz Nemčije cc. 82€ z fb (imajo spletno stran ampak ne spletno trgovino). Poslali so račun možnost nakazila na račun ali PP.
Zanima me kako nakazati prek PP . Ali Send money to F&F ; ali pay goods. Bolj druga opcija ampak, kaj je 'pee' in kdo plača. Če jaz imam račun 82€ ali moram nakazati več ? Ali je problem, če nakažem 82€ oni pa dobijo manj od PP ??
Najlepša Hvala !!
Lep pozdrav
Do sedaj se uporabljal PP tako, da je že imela spletna stran povezavo oz. mogočnost plačevanja PP itd.
Sedaj sem naročil nekaj iz Nemčije cc. 82€ z fb (imajo spletno stran ampak ne spletno trgovino). Poslali so račun možnost nakazila na račun ali PP.
Zanima me kako nakazati prek PP . Ali Send money to F&F ; ali pay goods. Bolj druga opcija ampak, kaj je 'pee' in kdo plača. Če jaz imam račun 82€ ali moram nakazati več ? Ali je problem, če nakažem 82€ oni pa dobijo manj od PP ??
Najlepša Hvala !!
Lep pozdrav
amacar ::
Pay for goods, fee ponavadi placa prodajalec. Drugace pa jih vprasaj glede feeja oz. ti naj naredijo invoice preko pp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal vračilo denarja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12258 (10502) | St235 |
» | paypal - kako nazaj do denarjaOddelek: Omrežja in internet | 5791 (4300) | Saintek |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 376274 (163389) | integral15 |
» | Paypal-Bolha goljufija? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17354 (9673) | Furbo |
» | Težave z Paypalom, prosim za pomoč. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12255 (9974) | markuljac |