» »

Starfield

Starfield

««
28 / 40
»»

oo7 ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Tisti kateri ste že kar daleč. Koliko kvestov ste imeli, da so bili časovno omejeni ?

Nič omembe vrednega.
V glavni zgodbi je en sam pa še ta neobvezen. In ni omejen da ga moraš narediti v tem času, ampak se začne šele čez 5 dni in če te točno takrat ni tam dogodek zamudiš. Jaz sem seveda zamudil, ker sem bil takrat nekje globoko v nekem rudniku in sem samo dobil obvestilo, da sem zamudil.
Samo pri nekaj tistih neskončnih stranskih nalogah, ki jih prevzameš na Boardih sem opazil da jih je treba opraviti v določenem času.

Izi si ti že končal ? Že igraš NG+ ? Stranske misije ?

Furbo je izjavil:

Na splošno je igra zelo dobro narejena, če se hoče kak NPC šlepat zraven ti to zelo jasno pove v naprej, ni nepotrebnega tekanja sem ter tja.. ni perfekcija je pa najboljša zadeva do sedaj.

Je pa res, da FPSji niso ne vem kaj, ampak čez 5 let bo že bolje. :D (pa nič slabša izkušnja ni zato, nekako me nič ne moti, da laufa samo z nekimi 45 fps.

Dobra je ja ampak ogromna kar ne vem kam bi šel :)

Tudi meni dela tam od 40-50 fps več ali manj. Ni moteče se, da igrati.

Na kakšnega hudega hrošča pa še nisem naletel.

BorutO ::

Izi je izjavil:

BigWhale je izjavil:

A kaj preprecuje, da ne vgradis petih Nova brace-ov in tko dobis kakih 30 attachment pointov in potem gor zmontiras vse mozne tipe cowlingov in cargo holdov in drugih strukturnih ter kozmeticnih modulov, ki stanejo po manj kot 1000 kreditov?

Nič.
Saj sem rekel, da začneš s kozmetiko (Structural), ki je najcenejša. Je pa manj kot 50 različnih kosov, je treba še kaj drugega. Pa na koncu mora biti ladja vozna, drugače te ne pusti ven.
Sedaj vidim, da se da verjetno priti skozi tudi z manj kot 100 tisočaki. Sicer pa preden skočiš v NG+ denar tako ali tako ni pomemben.

Eh, jaz sem uporabil en trainer, ki onemogoči limite oz. napake pri sestavi plovila ... In potem sem se 1 uro zajebaval z izgradnjo ladje, ki je bila res overlimit tako v dolžino/šitino kot v višino ... seveda sem lahko shranil ladjo in vzletel normalno ... problem se je pojavil, da nisem nikjer mogel pristati v planetu, kjer so bile landing lokacije, razen, če sem kje poljubno pristal. Problem pri tem je bil, da če sem kje zraven nekega mesta oz. landing lokacije pristal, potem nisem nikakor našel te landing lokacije, isto mi ni nič kazalo kje je tisti quest. Ali sem bil predaleč, ali pa ne omogoča tega, da opraviš queste, če pristaneš na poljubni lokaciji ... Drugič sem si sestavil ladjo, ki je na meji limita. Tako v višino kot v širino in dolžino. Namontiral sem kar 2 najboljša reaktorja, polno ščitnikov in vsega, tako, da imam ladjo skoraj na maksimumu. :P In jo z veseljem uporabljam ... problem je edino, ker imam dve nadstropji in je prostore tako čudno avtomatsko porazporedilo, da ko grem v višji štuk, se prav izgubim. Recimo ... po sredini imam lepo prehodno, potem na levo lahko grem po sredini, potem morem iti na lestev v višje nadstropje, kjer lahko grem samo na zgornjo sredino, in na desni konec, pa potem po lojtrdi na desni strani dol na nišji štuk na desno stran, iz tiste strani pa v en drugi modul ... čista zmešnjava. Škoda, da si ne moreš sam urediti prostore kjer bi urejal vhode oz. vrata.

Berserker ::

A je normalno da mi na momente ful pade framerate, igram na prenosniku, speci so GTX 1660Ti, i7-10750 2,6mhz, 16gb spomina, igram na 1920x1080, vse je skoraj na medium.

BigWhale ::

Prvi crash to desktop. Meh.

Koncal sem misije za UC Vanguard in mi je bil cel story s terrormorpi bolj vsec kot mi je main story do zdaj.

Mi gre pa cel survey, research, in crafting sistem resno na jetra. :/ User interface je storast, vse skupi je massive grind in time sink. Prej sem si uspesno v trgovini prodal mining drill, kar sem ugotovil sele na planetu, ko sem hotel it vrtat neki. Jasno zdaj v nobeni trgovini ni tega drilla. :D

Tribal ::

Jaz sem ime že veliko crashov :D Danes sem raziskoval grajenje outposta. Ure letijo :D Sem pa ugotovil, da lahko z farmanjem železa in aluminija počasi lvlaš. Zravem pa še Material z čimveč zvezdic kopljem in prodajam... Počasi se nabira denar. Je zanimivo, živim sredi skladišča. Sami kontejnarji okol mene.

Furbo ::

BigWhale je izjavil:

Prvi crash to desktop. Meh.

Koncal sem misije za UC Vanguard in mi je bil cel story s terrormorpi bolj vsec kot mi je main story do zdaj.

Mi gre pa cel survey, research, in crafting sistem resno na jetra. :/ User interface je storast, vse skupi je massive grind in time sink. Prej sem si uspesno v trgovini prodal mining drill, kar sem ugotovil sele na planetu, ko sem hotel it vrtat neki. Jasno zdaj v nobeni trgovini ni tega drilla. :D

A ta laser za rudarit? Najdeš na planetu katerikoli mining station in se valjajo povsod.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ja, saj potem sem ga nasel nekje ampak problem je bolj grozen UX.

Furbo ::

Jaz si svoja orožja in opremo preimenujem v nekaj, kar se začne z The ali Z, da je vedno vse skupaj in na koncu.

Tako je manjša možnost, da nehote prodam.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ali obstaja kakšen perk, da ti zmanjša število scanov ? Mislim na to kolikokrat moraš eno in isto rastlino ali žival skenirati na enem planetu. Tega je preveč.

Lojzze ::

Analisys skil za večji range scannerja,pol pa botany in zoology skilla za manj scanov

Lojzze je izjavil:

Analisys skil za večji range scannerja,pol pa botany in zoology skilla za manj scanov

Hvala

Furbo je izjavil:

Jaz si svoja orožja in opremo preimenujem v nekaj, kar se začne z The ali Z, da je vedno vse skupaj in na koncu.

Tako je manjša možnost, da nehote prodam.

U, to je kr dobr trick. Jest bom dal underscore spredi, to je pol vedno na vrhu. :>

Jaz največ uporabljam balistic orožja. Sem nagradil, do konca sedaj pa še v perk rifle.

Saj verjetno se, da tudi v Starfildu resetirati točke če se prav spomnim se je dalo v Skyrimu in Falloutu ?

Zmajc ::

Trenutno ne vem če je možnost reseta. Verjetno ker je lvli niso omejeni.

Zmajc je izjavil:

Trenutno ne vem če je možnost reseta. Verjetno ker je lvli niso omejeni.

Možno ja.

Kar se tiče moči ali vse odkriješ preko glavne zgodbe ?

Sem se odločil, da bom preigral glavno zgodbo bolj počasi + vse ostalo če bo volja pa še NG+.

bemfa ::

Danes sem si vzel malo časa za ship builder, to sem pogruntal:
- landing geari imajo različen thrust. Na titanu (plutonova luna, sol system) se najde landing gear, ki se ga namontira na dno in ima thrust 4. Ladja rabi dovolj landing thrusta glede na svojo težo. S pomočjo teh landing gearov sem brez težav sestavil mini 5x2 freighter z desetimi 1200 containerji. Skupaj z nekaj shielded cargo containerji in 10% perkom (lvl 1) je mela ladja skoraj 14k cargo capacity. Drugače sem imel skoz premalo placa za landing geare, je metalo errorje in nisem spravil ladje skupaj za boga ne.
- lojtre rado meče v 1x1 companionway hube, zato jih je koristno dodat. Na položaj vpliva vrstni red stackanja hubov (lojtro doda čimprej in je pol ne prestavlja) kot tudi prioriteta med prostori. Nisem čisto naštudiral, ampak sem z nekaj mrdanja uspel spravit jih na želeno mesto. Pomaga tudi, da izbrišeš hub z neželeno lojtro, quitaš editor (lojtra se premakne) in potem nazaj dodaš izbrisan hub. Verjetno najboljši recept je, da najprej zložiš hube kjer hočeš lojtro, potem pa širiš od tam. Enaka logika za vrata (v večjih ladjah), najprej hube za hodnik, potem pa sobe.
- pomaga če si v outpostu zgradiš taveliki landing pad, tam maš dostop do ogromno različnih delov, tudi structural itemov, sam sem za unique iteme da sem odklenil perke ponucal 20-25k creds. Ampak za določene iteme (scan jammer, zgoraj omenjeni landing gear, ...) je še vseeno treba obiskat planete.
- da renamaš ladjo, moraš v ship builder in potem še stisnit 'flight check'

PS: Landing gear lahko zmontirate tud tik pred landing bay rampo. Zgleda butast, sam dela pa :>

mene zanima kaj je s tistim videom, ki so ga prvič predstavili v 40ih minutah .. kjer so kazali kako veliko in dolgo ladjo lahko narediš ... recimo v obliki pajka ali mravlje, v obliki robota itd .... ampak sem opazil, da več kot 4 višine ali nadstropja više ne moreš več narediti, ker si tako v limitu v višino, isto v dolžino in v širino. So zavajali ali pa je postopek nečesa, da ti dovoli zgraditi tako visoko, široko in dolgo ladjo?

bemfa ::

Omejitve sploh niso tako hude, malo domišlije rabiš ali pa pač pogledaš kaj drugi ustvarjajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bemfa ()

BorutO je izjavil:

mene zanima kaj je s tistim videom, ki so ga prvič predstavili v 40ih minutah .. kjer so kazali kako veliko in dolgo ladjo lahko narediš ... recimo v obliki pajka ali mravlje, v obliki robota itd .... ampak sem opazil, da več kot 4 višine ali nadstropja više ne moreš več narediti, ker si tako v limitu v višino, isto v dolžino in v širino. So zavajali ali pa je postopek nečesa, da ti dovoli zgraditi tako visoko, široko in dolgo ladjo?

I've Built MOST BRUTAL SHIP in Starfield

Buggy ::

Furbo je izjavil:

Buggy je izjavil:

Zdej bom sel stealt predvsem zaradi melee fighta, samo za kaksne turrete bom pa vseeno rabil kej mocnega...pomoje poleg melee se kaksen sniper z optiko ali pa kej bolj destruktivnega v smislu granat.

Pozabi stealth +melee

Jaz sem zaradi tega začel kot ronin, misleč da bom kot v F4 prišel vsakemu za hrbet in čop čop DMGx10.. imam stealth na full + cunjice za +25% stealth.. lahko lepo snajpam sovrage z daljave, na blizu pa kar pozabi. Moraš res RES po polžje..

Ja imas na zalost prav. Je kar tezje tale melee furat in ne izgubljat prevec healtha. Zaenkrat se vzrajam s sekiro, ki ima moznost da pade medkit malo vecji in hodim v ladjo spat, ce ni kje kaksne postelje v blizini, da povrnem health. Ja s snajpo je obcutno lazje, samo zakaj nebi probal mal drugace...no bom videl kako bo slo naprej, zdej buildam skill duelist.
Sem pa dozivel prvi resen bug, ki pa je bojda prisoten samo na Xbox-u in sicer audio je bil cisto popacen ter kot nekako v sodu. Najprej sem mislil da sem fasal kaksno bolezen in sem zastrupljen. pa je bil status cisto clean :))

Resitev je bila da sem hard resetal konzolo, samo iz spila ven in not ni pomagalo kakor tudi ne menjaje lokacije.

Aramis ::

Ojej..

če naredite takšno ladjo, vas sovražnikova ladja ne bo zadela. Zakaj ne? Ker AI cilja samo v sredino :))

Izi ::

Na enem izmed nalagalnih zaslonov sem zasledil: "Ladja večja od 80 metrov ne more pristati na planetu."
To je verjetno tista omejitev do katere lahko gradimo.

Še eno odkritje imam: V NG+ se prenesejo tudi znanja (bonusi) iz prebranih revij.
Te znamenite revije, ki so v vsaki Bethesdini igri, in ki dajejo permanentne bonuse, imajo fiksne lokacije, ampak vsebina revije na določeni lokaciji se pa spreminja.
Ko jih enkrat prebereš jih ni treba hraniti, lahko jih prodaš ali odvržeš, znanje ostane za vedno.
Pa po mojih izkušnjah v enem multiverzu ne moreš najti dveh enakih revij. Sem že v tretjem multiverzu in tisto najbolj iskano revijo "z bonusom da lahko nosiš dodatnih 5 kil" sem vsakič našel samo po enkrat, čeprav vsak krog poberem okoli 10 različnih revij.

jih moraš fizično odpreti v inv, da dobiš bonus? Jaz sem domneval da ti da bonus avtomatično...

Zmajc je izjavil:

jih moraš fizično odpreti v inv, da dobiš bonus? Jaz sem domneval da ti da bonus avtomatično...
Avtomatično je, ko jih pobereš. Se jih sploh ne da odpreti, da bi kaj prebral.

Zmajc je izjavil:

Tudi meni ni bilo s prva jasno, ker v fallout si moral prebrati tukaj pa je avtomatično.

The Empire has arrived in the Settled Systems

https://www.reddit.com/r/Starfield/comm...

Todd Howard confirms Starfield Creation Kit mod support will launch in 2024

https://www.destructoid.com/todd-howard...

Tribal ::

Pri lvl 61+, pa še nisem dobil superior orožja ampak advanced in je vse zelo lahko. Ladja C z 40 reaktorjem je pa tolk OP... Sedaj je kar konkretno dolgčas. Moram se malo posvetiti in najti kake high lvl queste.
Max lvl npcja sem srečal pirat 98. Pa za foro po planetih v lvl 70 conah malo pobijam živali. Ne vem več kaj počet.

Jaz imam trenutno preigranih 20 ur in sem level 16 :P

Top Gear in Starfield :))

Jaz sem dobil en advanced elemental dmg legendary shotgun z elemental + radioactive perki. 400+ dmg per shot in 8 shot magazinom. Bolano. Kaj s tem delaš.

Tribal je izjavil:

Pri lvl 61+, pa še nisem dobil superior orožja ampak advanced in je vse zelo lahko. Ladja C z 40 reaktorjem je pa tolk OP... Sedaj je kar konkretno dolgčas. Moram se malo posvetiti in najti kake high lvl queste.
Max lvl npcja sem srečal pirat 98. Pa za foro po planetih v lvl 70 conah malo pobijam živali. Ne vem več kaj počet.

Si probal če so NG++ igre kaj težje?

Ali pa dvigniti težavnost igre.

oo7 je izjavil:

Ko si enkrat dovolj nabildan very hard ni ravno težak. Največji problem ki ga jaz vidim je, da je večina sončnih sistemov med lvli 1 - 30. To se ne spremeni kaj dosti ko greš v NG+

Ne vem, mogoče je potrebnih več ciklov, da je težje ali pa še ni dodelano do konca.

Zmajc je izjavil:

oo7 je izjavil:

Ko si enkrat dovolj nabildan very hard ni ravno težak. Največji problem ki ga jaz vidim je, da je večina sončnih sistemov med lvli 1 - 30. To se ne spremeni kaj dosti ko greš v NG+

Ne vem, mogoče je potrebnih več ciklov, da je težje ali pa še ni dodelano do konca.

Ti si tudi že v NG+ ?

En nasvet za tiske, ki jim močno primanjkuje levelov.
Najhitrejše levelanje je Speedrun NG+

Po mojih izkušnjah en NG+ cikel prinese okoli 5 levelov, traja pa 1 do 2 uri.
To seveda pomeni cikel brez levelanja naših nadnaravnih super moči. Teh je namreč kar 24 in če jih hočeš vse dvigniti za eno stopnjo ti bo vzelo še dodatne 4 ure. Kompletni NG+ cikel torej traja 5 do 6 ur in prinese okoli 6 levelov. To seveda ni več kaj posebno hitro.

Kako torej poteka NG+ Speedrun, ki prinese 5 levelov v manj kot dveh urah?
Ko začneš nov NG+ greš vedno najprej do naše Constellation Lože. Ko te vprašajo kdo si, imaš 2 možnosti:
1. začneš kot Rookie od začetka s polno glavno zgodbo
2. se predstaviš kot Starborn, ki že vse pozna in ve kaj in kako se bo zgodila prihodnost
Izbereš torej odgovor 2, kar pomeni, da spustiš celotno glavno zgodbo.
Nastaviš težavnost na Very Easy (zelo pomembno)
Odletiš gor k Vladimirju na The Eye, kjer dobiš točne lokacije vseh Artefaktov (te so vsakič drugačne).
Starborn oprema zadostuje da pobereš 1 Artefat na 5 do 10 minut. Edini problem bo municija, ki jo je na začetku pametno kupiti za tisto orožje, ki ga dobiš. Tudi to ponavadi zadostuje do konca.
Pobereš tistih 7 ali kolikor je že potrebnih Artefaktov in si že praktično pri končnem spopadu. Tukaj si malo pomagaš s Powers in si končal.
V dobri uri postaneš 5 levelov močnejši in začneš nov NG+ z malenkost boljšo Starborn opremo. To ponavljaš dokler ne začneš močno zehati in se spraševati ali je to pravi način igranja :P
S super potrpežljivostjo lahko nabereš 30 levelov na dan.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

kako greš v NG+?

Brez veze hiteti in prehitro višati levele potem pa ni več iziva :)

Master_Yoda ::

Jap, FO4 sem nehal spilat takoj po tem ko sem dobil tisti railgun. Whats the point ce ze imam najboljsi stuff >:D
Dovie'andi se tovya sagain.

Smisel NG+ je pravzaprav levelanje Powers. Medtem ko Starborn obleka, ki je enoten kombinezon, in ladja, ki je A klas, so nula v primerjavi z najboljšo opremo v igri ali pa C klasom ladij.
Powers pa so daleč najmočnejša stvar v igri. Imamo jih kar 24 različnih, večina je uporabnih, nekatere pa so tako overpower, da kar glava boli. Je pa njihovo levelanje tudi najbolj zamudna stvar v celi igri.
Upočasnjevanje časa, nevidnost, zažiganje, zamrznitev ali zadušitev sovražnikov, klicanje svojih kopij za pomoč v boju, gledanje v prihodnost, močna zaščitna polja, eksplozije moči Supernove, upravljanje z gravitacijo, ... Ni da ni.
Je pa vprašanje če se jih sploh splača pretirano nadgrajevati ker so že na 1. stopnji zelo močne in igra ni pretežka tudi če uporabljaš samo navadna orožja.
Ampak pravi Starborn si vendar ne bo mazal rok s primitivnimi orožji navadnih ljudi, če pa drži v roki moč celega vesolja. Samo zamah z roko in ... :D

Nesta ::

Spil sem instaliral preko Xbox Game Passa. Na začetku je še nekaj delalo. Zelo stekal na I7 13 gen 4080 32 GB rama...
Sedaj pa se predej lahko kliknem na continue se zapre... Nalozi se potem pa vrze vn... brez opozorila...

Izi je izjavil:

Smisel NG+ je pravzaprav levelanje Powers. Medtem ko Starborn obleka, ki je enoten kombinezon, in ladja, ki je A klas, so nula v primerjavi z najboljšo opremo v igri ali pa C klasom ladij.
Powers pa so daleč najmočnejša stvar v igri. Imamo jih kar 24 različnih, večina je uporabnih, nekatere pa so tako overpower, da kar glava boli. Je pa njihovo levelanje tudi najbolj zamudna stvar v celi igri.
Upočasnjevanje časa, nevidnost, zažiganje, zamrznitev ali zadušitev sovražnikov, klicanje svojih kopij za pomoč v boju, gledanje v prihodnost, močna zaščitna polja, eksplozije moči Supernove, upravljanje z gravitacijo, ... Ni da ni.
Je pa vprašanje če se jih sploh splača pretirano nadgrajevati ker so že na 1. stopnji zelo močne in igra ni pretežka tudi če uporabljaš samo navadna orožja.
Ampak pravi Starborn si vendar ne bo mazal rok s primitivnimi orožji navadnih ljudi, če pa drži v roki moč celega vesolja. Samo zamah z roko in ... :D

Tuista modra črta, ko uporabiš moč se z vsakim Ng+ zmanjša poraba ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Nesta je izjavil:

Spil sem instaliral preko Xbox Game Passa. Na začetku je še nekaj delalo. Zelo stekal na I7 13 gen 4080 32 GB rama...
Sedaj pa se predej lahko kliknem na continue se zapre... Nalozi se potem pa vrze vn... brez opozorila...

Tebi bi moralo delati brez problema. Probaj zbrisat in še enkrat posneti igro.

Pri tej konfiguraciji bi moralo leteti, verjetno igra na 4K pa brez FSR/DLSS

oo7 je izjavil:

Tuista modra črta, ko uporabiš moč se z vsakim Ng+ zmanjša poraba ?

Nisem opazil, da bi se kaj spreminjalo glede porabe.
Z višanjem stopnje Powers dobivajo večjo moč ali pa daljše delovanje. Predvsem dolžina delovanje je zrelo pomembna. Ni pa nikjer nobenih številk, tako da je vse samo po občutku.

Kar se tiče pa porabe te naše vesoljske "mane", pa imaš na razpolago "Quantum Essence".
Vzameš en Quantum Essence pred večjim bojem in imaš potem za 1 minuto močno povečano hitrost regeneracije te modre črte. Quantum Essence imaš spodaj levo na istem ekranu kot Powers (tipka K).
En Quantum Essence dobiš vsakič ko ubiješ kakšnega rivalskega Starborna. Na koncu vsakega narejenega Templja se pojavi en Starborn, kar pomeni 24 Quantum Essencev, pa na koncu zgodbe jih je tudi cel kup, tako da ni treba preveč šparat Quantum Essence. V NG+ se Quantum Essence ne prenese.

Iskanje teh templjev vsakič znova je hudo monotono. Pa vsakič nazaj k Vladimirju po 1 novega ... namesto da bi dobil seznam vseh takoj, kot z artefakti.

Tudi tisto letanje po sobi z vrtečimi krogi bi lahko vsakič hitreje. Res mi ni 60x isti mini game delat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Izi je izjavil:

En nasvet za tiske, ki jim močno primanjkuje levelov.
Najhitrejše levelanje je Speedrun NG+

Po mojih izkušnjah en NG+ cikel prinese okoli 5 levelov, traja pa 1 do 2 uri.
To seveda pomeni cikel brez levelanja naših nadnaravnih super moči. Teh je namreč kar 24 in če jih hočeš vse dvigniti za eno stopnjo ti bo vzelo še dodatne 4 ure. Kompletni NG+ cikel torej traja 5 do 6 ur in prinese okoli 6 levelov. To seveda ni več kaj posebno hitro.

Kako torej poteka NG+ Speedrun, ki prinese 5 levelov v manj kot dveh urah?
Ko začneš nov NG+ greš vedno najprej do naše Constellation Lože. Ko te vprašajo kdo si, imaš 2 možnosti:
1. začneš kot Rookie od začetka s polno glavno zgodbo
2. se predstaviš kot Starborn, ki že vse pozna in ve kaj in kako se bo zgodila prihodnost
Izbereš torej odgovor 2, kar pomeni, da spustiš celotno glavno zgodbo.
Nastaviš težavnost na Very Easy (zelo pomembno)
Odletiš gor k Vladimirju na The Eye, kjer dobiš točne lokacije vseh Artefaktov (te so vsakič drugačne).
Starborn oprema zadostuje da pobereš 1 Artefat na 5 do 10 minut. Edini problem bo municija, ki jo je na začetku pametno kupiti za tisto orožje, ki ga dobiš. Tudi to ponavadi zadostuje do konca.
Pobereš tistih 7 ali kolikor je že potrebnih Artefaktov in si že praktično pri končnem spopadu. Tukaj si malo pomagaš s Powers in si končal.
V dobri uri postaneš 5 levelov močnejši in začneš nov NG+ z malenkost boljšo Starborn opremo. To ponavljaš dokler ne začneš močno zehati in se spraševati ali je to pravi način igranja :P
S super potrpežljivostjo lahko nabereš 30 levelov na dan.

Ali pa narediš na planetu bazo, extractaš rudo in craftaš za 60k expa/h ter si lvl 500 par dnevih. Samo komu je to zanimivo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()
««
28 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Avowed (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
575888 (386) oo7
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36878654 (3411) todman74
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

11925861 (1630) oo7
»

Baldur's Gate 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )