Forum » Igre » Starfield
Starfield
sparklyslo ::
Škoda da igra nima možnosti poljubnjega pristanka na planetih, ne pa samo potrditve landing spota in potem animacija pristanka.
Jaz bi z veseljem pristajal/vzletal in letel skozi atmosfero posameznega planeta, iskal svoj landing point, še malo raziskoval...
Jaz bi z veseljem pristajal/vzletal in letel skozi atmosfero posameznega planeta, iskal svoj landing point, še malo raziskoval...
Zmajc ::
sparklyslo je izjavil:
Škoda da igra nima možnosti poljubnjega pristanka na planetih, ne pa samo potrditve landing spota in potem animacija pristanka.
To obstaja...
Vsaj na par lunah, kjer sem random kliknil na prazen plac je naredilo ikono za random landing spot.
sparklyslo ::
sparklyslo je izjavil:
To obstaja...
Vsaj na par lunah, kjer sem random kliknil na prazen plac je naredilo ikono za random landing spot.
Samo potem moraš peš do kraja misije, ne mores kar letet?
Ni NMS sistem letenja, laghko pa na planetu ustvariš svoj landing spot. Če je ta lahko povezan z mapo, kjer je misija pa nebi vedel.
Tribal ::
Čim hitreje nadgradite skil za ship building... Ker so ogromne razlike iz česa lahko sestaviš ladjo. Pa ladja ki se jo dobi za narejen questline od kavbojcev je pa sploh.
En teden sem rabil, da sem pogruntal kako pri gradnji ladje dobiš pravi hub, kjer imaš vse workstatione da lahko na ladji raziskuješ in nadgrajuješ orožja... Ma kr svoje for tale builder :D in na hitro ne moreš nič sestavit, si je potrebno čas vzet.
En teden sem rabil, da sem pogruntal kako pri gradnji ladje dobiš pravi hub, kjer imaš vse workstatione da lahko na ladji raziskuješ in nadgrajuješ orožja... Ma kr svoje for tale builder :D in na hitro ne moreš nič sestavit, si je potrebno čas vzet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tribal ()
oo7 ::
MOD Flying Jetpack - https://www.nexusmods.com/starfield/mod...
Če se komu ne, da hoditi in bi rad neovirano letel kot Iron man in raziskoval planete
Če se komu ne, da hoditi in bi rad neovirano letel kot Iron man in raziskoval planete
Modded Starfield DLSS 3 Showcase Shows Bethesda's Game Running With Over 20 Mods in 8K Resolution
a 60FPS Smooth UI mod
A no color filters mod
A less spongy enemy mod
Enhanced blood textures
A player health bar mod
a field-of-view fix
Enemy friendly-fire mod
Completed missions-UI mod
Realistic water mod
An achievement enabler
a 60FPS Smooth UI mod
A no color filters mod
A less spongy enemy mod
Enhanced blood textures
A player health bar mod
a field-of-view fix
Enemy friendly-fire mod
Completed missions-UI mod
Realistic water mod
An achievement enabler
Buggy ::
Naj mi kdo razloži kaj točno je NG+?
New Game Plus Mode ne vem pa zakaj ljudje rushajo k njemu
Jaz sem pa zdej lvl 13 in postal pravi Freestar Ranger s tem da sem Marshallu razkril vso skorumpirano zadevo okoli cloveka, ki so ga vsi tako cislali...dost realno bi reku
Dobil sem seveda shiny badge, Freestar Ranger opremo (sem imel ze boljso) s super pusko (Justifier), najpomembneje pa ze registrirano novo super ladjo (Star eagle class) v kateri je vec prostora za shranjevanje (2280, prej je bilo 450). Trenutno nase lahko navlecem 235 kil, pa je se vedno premalo.
Popoldne pa nadaljujem z glavno zgodbo naprej.
Mato989 ::
Naj mi kdo razloži kaj točno je NG+?
New Game Plus Mode ne vem pa zakaj ljudje rushajo k njemu
Jaz sem pa zdej lvl 13 in postal pravi Freestar Ranger s tem da sem Marshallu razkril vso skorumpirano zadevo okoli cloveka, ki so ga vsi tako cislali...dost realno bi reku
Dobil sem seveda shiny badge, Freestar Ranger opremo (sem imel ze boljso) s super pusko (Justifier), najpomembneje pa ze registrirano novo super ladjo (Star eagle class) v kateri je vec prostora za shranjevanje (2280, prej je bilo 450). Trenutno nase lahko navlecem 235 kil, pa je se vedno premalo.
Popoldne pa nadaljujem z glavno zgodbo naprej.
Eni pravijo da je bolje prvo samo končat story in potem it takoj na NG+ glede na to da izgubiš skoraj vse (razen lvlov ipd...) je rečeno da je to way to go...
BOlj me zanima ali imaš v NG+ vse kar se tiče odklepov preko main story odprto in dosegljivo pol je to verjetno res the best
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Pri NG+ sem opazil tudi, da je precej težje. Enaki questi so konkretno bolj zaj. Predvsem Ship combat je neuravnotežen. 3je nasprotniki in si gotov, pa imaš lahko top A class ladjo...
Mato989 ::
Pri NG+ sem opazil tudi, da je precej težje. Enaki questi so konkretno bolj zaj. Predvsem Ship combat je neuravnotežen. 3je nasprotniki in si gotov, pa imaš lahko top A class ladjo...
Pa si ziher da si na enakem difficulty?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Čim hitreje nadgradite skil za ship building...
Nadgraditi med glavnim kvestom ali potem v NG+ ?
Jaz sem v zaostanku s igranjem sem komaj level 10 bom nadoknadil med vikendom :)
Čim prej :D Sem šel novo igro, NG+ me je minil. Ne vem kr neki sm skaku naokol...
Kaj te je minilo igrati zaradi Ng+ ?
Izi ::
3je nasprotniki in si gotov, pa imaš lahko top A class ladjo...
Da nisi nekaj zamešal, A class so tukaj najšibkejše začetne ladje. Najboljše ladje pa so C class za katere rabiš poseben pilotski izpit.
Ve kdo kje se da ukrast kako C class ladjo, da ne bom zapravljal denarja? Po možnosti, ko pristaneš na kakem planetu, da se ne hecaš z space combatom.
Master_Yoda ::
Kaj razen za to da se ti ladja dopade in bi jo rad uporabljal se splaca krast ? Ker kolikor probavam je registration fee vedno 1000 credits manj kot je ladja vredna za 1000 dobicka pa se bas ne splaca krast in prodajat - to je ja 2-3 orozja ki jih poberes po tleh.
Dovie'andi se tovya sagain.
Lojzze ::
registracija je nekje 85% vrednosti ladje,tako da če ti rata spljačkat kakšno dobro boš nekaj pokasiral,sploh če imaš še perke za boljše cene
Ma ja, ta NG+ so čisto preveč shypali. Se strinjam da sploh ni pomemben v luči vsega kar ponuja igra.
Jaz sem zavzel eno ladjo, sploh nisem vedel da je gor contraband in pristal v cuzi. Zdaj sem pa njihov ovaduh.
Sploh ni nikjer opcije da bi "prijavil" contraband ki si ga zasegel. Se ladja ima ime Pirate Something Something, tako da cudno da me niso kar vaporizirali ko sem mimo sel hehe.
Sploh ni nikjer opcije da bi "prijavil" contraband ki si ga zasegel. Se ladja ima ime Pirate Something Something, tako da cudno da me niso kar vaporizirali ko sem mimo sel hehe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Našel sem neki contraband ? Pisalo je,d a sem lahko aretiran, ko mi bodo skenirali ladjo ?
Contraband je tovor na ladiji (ali inv) označen z rumeno barvo). Vrži nekje v smeti pa nebo težav.
Če hočeš redno šmuglat rabiš za to namenjene shielded kontejnerje za tovor in perk ki zmanjša šanso detekcije.
Se kdo drugace misli da je "Target Lock" med bitko ko je vec ladij vs ti neuporaben ? Ze res da lahko sovrazniku disablas zeljene sisteme, ampak nobena komanda za pilotiranje tvoje ladje ne dela vmes in te ostali pospravijo. Ce pa ne targetiras pa lahko sem pa tja obracas, hitrost spreminjas, etc ...
Našel sem neki contraband ? Pisalo je,d a sem lahko aretiran, ko mi bodo skenirali ladjo ?
Contraband je tovor na ladiji (ali inv) označen z rumeno barvo). Vrži nekje v smeti pa nebo težav.
Če hočeš redno šmuglat rabiš za to namenjene shielded kontejnerje za tovor in perk ki zmanjša šanso detekcije.
Ne bi ravno rad vrgel stran, ker sem v enem zaboju našel 5 contraband kovčkov in vsi so kar veliko vredni za začetek igre. A je kje kakšen preprodajalec ?
Našel rešitev za contraband :)
The easiest and arguably the best place to sell contraband is The Den, a space station in The Wolf system that's just east of Sol and northeast of Alpha Centauri. You won't be scanned upon arrival even though The Den is a UC military structure
The easiest and arguably the best place to sell contraband is The Den, a space station in The Wolf system that's just east of Sol and northeast of Alpha Centauri. You won't be scanned upon arrival even though The Den is a UC military structure
Poleg main misije imam zdej plan odpreti skil, ko se ti zdravje izven boja obnavlja (rabim se en level), ker bom sel kar full melee build ROFL. Dost imam tega gamepad aiminga pa iskanja medkitov in municije
Da sem naredil zadnjo Ranger misijo, ko em se fightal z lvl 22 vetrani, sem moral zagnat spil na PC-ju, drugace ni sans da bi mi ratalo narest...pa se pol ni bilo pri lvl 12 like a walk in a park.
Je sel kdo na melee in stealth?
Da sem naredil zadnjo Ranger misijo, ko em se fightal z lvl 22 vetrani, sem moral zagnat spil na PC-ju, drugace ni sans da bi mi ratalo narest...pa se pol ni bilo pri lvl 12 like a walk in a park.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Poleg main misije imam zdej plan odpreti skil, ko se ti zdravje izven boja obnavlja (rabim se en level), ker bom sel kar full melee build ROFL. Dost imam tega gamepad aiminga pa iskanja medkitov in municije
Sem probal stealth v Akila city v banki s talci pa nekako ni šlo sem hitro začel streljati :)
V izdelavi že HD Reworked MOD
Starfield HD Reworked Project Announcement
Ta igra bo imela rekordno število modov :)
Starfield HD Reworked Project Announcement
Ta igra bo imela rekordno število modov :)
mAXTER ::
Hja mislim da je tako kot ES Skyrim mišljen ta špil...v smislu da se ga bo molzlo še leta in leta z raznimi dlc-ji, modi, GOT edicijami ipd.
Zdej pa eno vprašanje za vse igralce. Sam se še nisem spravil zraven ampak spremljam pa okoli špila vso to dramo...prejle sem prebral članek o tem kako je BD3 glede možnosti zanimivih preigravanj in opcij pri pristopu do questov ultimativna rpg mojstrovina, medtem ko je Starfield kao v svoji osnovi špil z zastarelo mehaniko RPG elementov in dejansko zelo omejen. Sam sem mnenja da tu sploh ni primerjave ker gre za čisto drugačni igri, ampak vseeno...kako se vam Starfield zdi do sedaj? Je špil ki vleče na uživancijo ali se vsa zanimivost porazgubi v parih preigranih urah?
Zdej pa eno vprašanje za vse igralce. Sam se še nisem spravil zraven ampak spremljam pa okoli špila vso to dramo...prejle sem prebral članek o tem kako je BD3 glede možnosti zanimivih preigravanj in opcij pri pristopu do questov ultimativna rpg mojstrovina, medtem ko je Starfield kao v svoji osnovi špil z zastarelo mehaniko RPG elementov in dejansko zelo omejen. Sam sem mnenja da tu sploh ni primerjave ker gre za čisto drugačni igri, ampak vseeno...kako se vam Starfield zdi do sedaj? Je špil ki vleče na uživancijo ali se vsa zanimivost porazgubi v parih preigranih urah?
Hja mislim da je tako kot ES Skyrim mišljen ta špil...v smislu da se ga bo molzlo še leta in leta z raznimi dlc-ji, modi, GOT edicijami ipd.
Men osebno je igra zaenkrat dobra ampak sem še bolj na začetku. V glavnem če so ti prejšnje igre od Bethesde všeč Fallout in Elder scorls ti bo tudi ta.
Verjetno odvisno od pricakovanj. Sam sem sel v spil cisto neobremenjen, nepripravljen in nenahypan, ter se vedno puscam presenecati spilu, igro prilagajam sebi in temu kako mi kaj sede ter po 15-ih urah se vedno uzivam v zgodbah. Si pa postavljam male taske sam sebi. zdej bom sel full melee!
Sem probal stealth v Akila city v banki s talci pa nekako ni šlo sem hitro začel streljati :)
Banko sem naredil sam s prepricevanjem, pa se dosti dialogov vmes mi je prav prislo.
Jah, tako bom reku. En save premalo si naredu ali pa nimas zadosti potrplenja. Jaz sem zdej s prepricevanjem (RND situacije) ze skoraj expert v persuasion (avtomatika). Pred pomembnimi sitacijami naredis save, pol pa gasa kombinatorika
Je pa res da sem izbral na zacetku tak skil ter, da je nad mano razpisna tiralica (Wanted), Alien DNK...pa se neki cist neracionalnega...malce izravnas sanse...izziv mora pac bit
Ce kdo tripa na lestve jih ima v ladji ki jo dobis od Rangerjev zadosti...najbolj bedno pa mi je ker imam Vascota kot Crew memberja in je vedno na prehodu v cockpit in se pol guzvam mimo njega, premaknit iz tega spota ga pa neznam...WTF!
BTW: kako in ce lahko zacnes romanco s Saro, ker mi je kewl.
Zdej bom sel stealt predvsem zaradi melee fighta, samo za kaksne turrete bom pa vseeno rabil kej mocnega...pomoje poleg melee se kaksen sniper z optiko ali pa kej bolj destruktivnega v smislu granat.
Zgodovina sprememb…
Kje za vraga pa si dobil 120 3 leta game pass.
https://www.cdkeys.com/12-month-xbox-li...
zdej je 37EUR...bila je ze 34EUR...ko nabavis za 35 mesecev in dodas nad to se 1 mesec ultimate imas 3 leta ultimate game pass za PC in XBOX. Spremljaj malo ponudbo in glej da vzames WW (world wide) regijo.
Ce te pa res zanima ti lahko posljem 14 dnevni free trial, ki sem ga dobil in ga lahko razdam 5-tim ljudem...PC game pass seveda.
Zgodovina sprememb…
Furbo ::
Zdej bom sel stealt predvsem zaradi melee fighta, samo za kaksne turrete bom pa vseeno rabil kej mocnega...pomoje poleg melee se kaksen sniper z optiko ali pa kej bolj destruktivnega v smislu granat.
Pozabi stealth +melee
Jaz sem zaradi tega začel kot ronin, misleč da bom kot v F4 prišel vsakemu za hrbet in čop čop DMGx10.. imam stealth na full + cunjice za +25% stealth.. lahko lepo snajpam sovrage z daljave, na blizu pa kar pozabi. Moraš res RES po polžje..
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Še nekaj koristnih stvari okoli NG+
Vprašanje: Ali pri vsakem novem ciklu NG+ dobiš nove nagrade?
Odgovor: Da
1. Oprema in ladja, je pri vsakem novem NG+ ciklu višje stopnje.
2. Powers, ki jih že imaš, se v vsakem novem ciklu, ko najdeš enak Power, nadgradi na novo stopnjo. Zraven se kaže rimska številka, ki pove katere stopnje je določen Power.
Zelo pomembno: Preden skočiš v novi NG+ je smiselno najti vse Powers.
(To se poudarja zato, ker nabiranje super moči ni nujno za končanje glavne zgodbe)
Vprašanje: Ali je smiselno večkrat končati glavno zgodbo in začeti nov NG+?
Odgovor: Ne
Enkrat je močno priporočljivo že zaradi zgodbe in super nagrad, naslednji cikli NG+ pa prinašajo dokaj majhen napredek.
Nova stopnja opreme in ladje prinese samo majhen skok v moči, razlika v moči med Power II in Power III pa je tudi premajhna, da bi samo zaradi tega stran vrgel en teden igranja.
Priporočam pa še nekaj preden skočiš v NG+
Denar se ob preskoku izgubi, zato ga je zelo pametno porabiti za nadgradnjo kakšnega skilla, ker skilli se pa prenesejo.
Večina skillov za nadgradnjo potrebuje obilo potrpežljivosti, je pa par skillov za katere nadgradnjo potrebuješ obilo denarja. En tak je Starship Design.
Za polno nadgradnjo tega zelo koristnega skilla rabiš poleg 4 skill točk tudi kakšnih 200 tisočakov denarja. Preden skočiš v NG+ je torej ravno pravi čas za polno nadgradnjo tega skilla.
(Pred tem seveda rabiš skill "Piloting", pa skill "Commerce" bo na tem mestu zelo koristil)
Inštalirati moraš namreč vse skupaj kar 50 unkatnih ladijskih modulov, kar seveda pomeni, da jih moraš kupiti in vgraditi.
Kaj pomeni "unikatnih"? Nič posebnega, samo to da se vsak novo vgrajeni modul šteje samo enkrat. To pa seveda močno oteži in podraži zadevo.
Ne moremo izbrati samo en najcenejši modul in ga vgraditi 50-krat. Če na ladjo montiraš 4 enake laserje, se bo to štelo samo kot 1 novo vgrajeni modul.
Zadeve se je treba lotiti načrtno, da ne pozabimo kaj smo že izkoristili kot "unikatno" vgradnjo.
Priporočam da izbereš eno svojo najslabšo ladjo, prodaš vse razen najnujnejših delov in potem začneš s kupovanjem in vgradnjo. Najprej kozmetične dele, ki so najcenejši in vgrajuješ od najcenejših proti dražjim, vsak del samo enkrat in zapomni si do kje si prišel.
Najprej samo 5 novih delov in potem skočiš ven iz gradnje, ker šele takrat se vgradnja zaključi. Potem nadgradiš skill na novo stopnjo, da odkleneš nove nadgradnje. Potem je najbolje, da prejšnje dele vse prodaš in začneš z vgradnjo novih 15 delov. Potem spet nadgradnja skilla. In na koncu še 30 novih delov. Denar bo kar letel od nas
2. Powers, ki jih že imaš, se v vsakem novem ciklu, ko najdeš enak Power, nadgradi na novo stopnjo. Zraven se kaže rimska številka, ki pove katere stopnje je določen Power.
(To se poudarja zato, ker nabiranje super moči ni nujno za končanje glavne zgodbe)
Enkrat je močno priporočljivo že zaradi zgodbe in super nagrad, naslednji cikli NG+ pa prinašajo dokaj majhen napredek.
Nova stopnja opreme in ladje prinese samo majhen skok v moči, razlika v moči med Power II in Power III pa je tudi premajhna, da bi samo zaradi tega stran vrgel en teden igranja.
Denar se ob preskoku izgubi, zato ga je zelo pametno porabiti za nadgradnjo kakšnega skilla, ker skilli se pa prenesejo.
Večina skillov za nadgradnjo potrebuje obilo potrpežljivosti, je pa par skillov za katere nadgradnjo potrebuješ obilo denarja. En tak je Starship Design.
Za polno nadgradnjo tega zelo koristnega skilla rabiš poleg 4 skill točk tudi kakšnih 200 tisočakov denarja. Preden skočiš v NG+ je torej ravno pravi čas za polno nadgradnjo tega skilla.
(Pred tem seveda rabiš skill "Piloting", pa skill "Commerce" bo na tem mestu zelo koristil)
Inštalirati moraš namreč vse skupaj kar 50 unkatnih ladijskih modulov, kar seveda pomeni, da jih moraš kupiti in vgraditi.
Kaj pomeni "unikatnih"? Nič posebnega, samo to da se vsak novo vgrajeni modul šteje samo enkrat. To pa seveda močno oteži in podraži zadevo.
Ne moremo izbrati samo en najcenejši modul in ga vgraditi 50-krat. Če na ladjo montiraš 4 enake laserje, se bo to štelo samo kot 1 novo vgrajeni modul.
Zadeve se je treba lotiti načrtno, da ne pozabimo kaj smo že izkoristili kot "unikatno" vgradnjo.
Priporočam da izbereš eno svojo najslabšo ladjo, prodaš vse razen najnujnejših delov in potem začneš s kupovanjem in vgradnjo. Najprej kozmetične dele, ki so najcenejši in vgrajuješ od najcenejših proti dražjim, vsak del samo enkrat in zapomni si do kje si prišel.
Najprej samo 5 novih delov in potem skočiš ven iz gradnje, ker šele takrat se vgradnja zaključi. Potem nadgradiš skill na novo stopnjo, da odkleneš nove nadgradnje. Potem je najbolje, da prejšnje dele vse prodaš in začneš z vgradnjo novih 15 delov. Potem spet nadgradnja skilla. In na koncu še 30 novih delov. Denar bo kar letel od nas
Banko sem naredil sam s prepricevanjem, pa se dosti dialogov vmes mi je prav prislo.
Jah, tako bom reku. En save premalo si naredu ali pa nimas zadosti potrplenja. Jaz sem zdej s prepricevanjem (RND situacije) ze skoraj expert v persuasion (avtomatika). Pred pomembnimi sitacijami naredis save, pol pa gasa kombinatorika
Je pa res da sem izbral na zacetku tak skil ter, da je nad mano razpisna tiralica (Wanted), Alien DNK...pa se neki cist neracionalnega...malce izravnas sanse...izziv mora pac bit
Ce kdo tripa na lestve jih ima v ladji ki jo dobis od Rangerjev zadosti...najbolj bedno pa mi je ker imam Vascota kot Crew memberja in je vedno na prehodu v cockpit in se pol guzvam mimo njega, premaknit iz tega spota ga pa neznam...WTF!
BTW: kako in ce lahko zacnes romanco s Saro, ker mi je kewl.
Takrat, ko sem imel misijo s banko nisem imel nobene točke v govoru. Čeprav sem jih po domofonu prepričal pa mi je potem dal tisti Ranger nekaj možnosti pa sem šel čez zadnja vrata probati stealth itak sem rabil 5 stealth napadov. Uspela sta mi samo dva pa je že bil alarm zato sem jih kar postrelil brez , da bi kakšen talec umrl :)
Starfield - How To Romance Sarah Morgan
https://www.gamespot.com/articles/starf...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Še nekaj koristnih stvari okoli NG+
Aha se pravi v enem igranju lahko odkriješ vse powers. Nadgrajuješ jih lahko pa samo v NG+ ?
BigWhale ::
p8016621 Kaj pomeni "unikatnih"? Nič posebnega, samo to da se vsak novo vgrajeni modul šteje samo enkrat. To pa seveda močno oteži in podraži zadevo. Ne moremo izbrati samo en najcenejši modul in ga vgraditi 50-krat. Če na ladjo montiraš 4 enake laserje, se bo to štelo samo kot 1 novo vgrajeni modul. Zadeve se je treba lotiti načrtno, da ne pozabimo kaj smo že izkoristili kot "unikatno" vgradnjo.[/st.citat naj bi izjavil:
A kaj preprecuje, da ne vgradis petih Nova brace-ov in tko dobis kakih 30 attachment pointov in potem gor zmontiras vse mozne tipe cowlingov in cargo holdov in drugih strukturnih ter kozmeticnih modulov, ki stanejo po manj kot 100
A kaj preprecuje, da ne vgradis petih Nova brace-ov in tko dobis kakih 30 attachment pointov in potem gor zmontiras vse mozne tipe cowlingov in cargo holdov in drugih strukturnih ter kozmeticnih modulov, ki stanejo po manj kot 1000 kreditov?
A kaj preprecuje, da ne vgradis petih Nova brace-ov in tko dobis kakih 30 attachment pointov in potem gor zmontiras vse mozne tipe cowlingov in cargo holdov in drugih strukturnih ter kozmeticnih modulov, ki stanejo po manj kot 1000 kreditov?
Nič.
Saj sem rekel, da začneš s kozmetiko (Structural), ki je najcenejša. Je pa manj kot 50 različnih kosov, je treba še kaj drugega. Pa na koncu mora biti ladja vozna, drugače te ne pusti ven.
Sedaj vidim, da se da verjetno priti skozi tudi z manj kot 100 tisočaki. Sicer pa preden skočiš v NG+ denar tako ali tako ni pomemben.
Tisti kateri ste že kar daleč. Koliko kvestov ste imeli, da so bili časovno omejeni ?
Nič omembe vrednega.
V glavni zgodbi je en sam pa še ta neobvezen. In ni omejen da ga moraš narediti v tem času, ampak se začne šele čez 5 dni in če te točno takrat ni tam dogodek zamudiš. Jaz sem seveda zamudil, ker sem bil takrat nekje globoko v nekem rudniku in sem samo dobil obvestilo, da sem zamudil.
Samo pri nekaj tistih neskončnih stranskih nalogah, ki jih prevzameš na Boardih sem opazil da jih je treba opraviti v določenem času.
Furbo ::
Tisti kateri ste že kar daleč. Koliko kvestov ste imeli, da so bili časovno omejeni ?
Jaz še nobenega, pa imam kar nekaj ur.
Na splošno je igra zelo dobro narejena, če se hoče kak NPC šlepat zraven ti to zelo jasno pove v naprej, ni nepotrebnega tekanja sem ter tja.. ni perfekcija je pa najboljša zadeva do sedaj.
Je pa res, da FPSji niso ne vem kaj, ampak čez 5 let bo že bolje. :D (pa nič slabša izkušnja ni zato, nekako me nič ne moti, da laufa samo z nekimi 45 fps.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Jaz sem dobil, do zdaj en časovni kvest v Novem Atlantisu v baru. Moral bi prinesti eno vino če se prav spomnim ampak bi moral iti nekam daleč pa se mi je čas iztekel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avowed (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5888 (386) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 78729 (3486) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25861 (1630) | oo7 |
» | Baldur's Gate 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 37610 (8037) | oo7 |