» »

Google Pixel

Google Pixel

««
61 / 77
»»

SlimDeluxe ::

Egidij88 je izjavil:

Zakaj bi ga pa prek operaterja vzel?

Če uporabiš bon (zgleda da je za obstoječe naročnike), pride 20 € ceneje kot na amazon.de.
Kot drugo, če morda želiš plačati na obroke :)
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

solmy ::

Kupil bi si 8 pro preko amazon.de. Ga je že kdo dobil? Vse dela brez problemov (klik,5g) na A1?

deleted ::

V ponedeljek sem dobil prednaročeni Pixel 8 z amazon.it. Prišel skupaj z budsi v isti pošiljki, na slovenski naslov seveda. :)

(Budsi pro + P5-ka tudi naprodaj)

vinkop ::

solmy je izjavil:

Kupil bi si 8 pro preko amazon.de. Ga je že kdo dobil? Vse dela brez problemov (klik,5g) na A1?

to naj bi zdaj delovalo z nadgradnjo v android 14

BiHix ::

vinkop je izjavil:

solmy je izjavil:

to naj bi zdaj delovalo z nadgradnjo v android 14

Na P8P preverjeno deluje vse omenjeno, 5G, Volte, Klik, Pay, etc.

vuki ::

Moj 6a je po posodobitvi na Android 14 končno dobil pripadajoče bombončke 5G, Volte.. vse ostalo kot SKB, Pay noramlno dela naprej. Operater Telekom SLO.
Vse dela brez kakršnih koli resetiranji....

acookook ::

Kaj pa kaj starejšega (npr. 4a 5G?) oz. pri telemachu?
.

beta1 ::

Odgovor glede Telemacha sem dal spodaj na strani 60. Lp
Huawei LTE CPE master.

KoMar- ::

Pixel 8: je kdo opazil težave z "zmrzovanjem" mobilnih podatkov? (4G/5G na A1) Če jih nekaj časa ne uporabljam, sicer kaže signal normalno, ampak nobena stran se ne naloži etc...
Pomaga le Flight mode ON+OFF.
In pa - a vam dela Urbana app, ki uporablja Bluetooth? Na parkirišču mi je delalo samo 1x, sicer pa nikoli ne zazna Urbana terminala :/ Prej na Pixel 5 takisto z Android 14 je delalo OK.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

KoMar- je izjavil:

Pixel 8: je kdo opazil težave z "zmrzovanjem" mobilnih podatkov? (4G/5G na A1) Če jih nekaj časa ne uporabljam, sicer kaže signal normalno, ampak nobena stran se ne naloži etc...
Pomaga le Flight mode ON+OFF.
In pa - a vam dela Urbana app, ki uporablja Bluetooth? Na parkirišču mi je delalo samo 1x, sicer pa nikoli ne zazna Urbana terminala :/ Prej na Pixel 5 takisto z Android 14 je delalo OK.

Nisem opazil česa takega - bob 5G (A1). APN si nastavil? Urbane pa še nisem uporabil, poročam.

APN je default, mislim da bi to moralo bit OK? Gre bolj za to, da je očitno nek slab radio v P8... podobno slišati tudi o prejšnjih Tensor-powered Pixlih :(

Jerry000 ::

Kakšne so primerjave foto med pixel 8 in pixel 2XL? So dejansko veliko boljše fotke zdaj? Vem da pixel 2xl je mel boljšo kamero kot pa ima samsung s23 zame...veliiiiko boljšo. Razmišljam nazaj it na pixel

dejanslo ::

@Komar, to "zmrzovanje" se je meni parkrat zgodilo na p7p (bob). Kot praviš, flight mode on/off reši stvar.
There`s More Than One Way To Do It

GupeM ::

KoMar- je izjavil:

APN je default, mislim da bi to moralo bit OK? Gre bolj za to, da je očitno nek slab radio v P8... podobno slišati tudi o prejšnjih Tensor-powered Pixlih :(

Če si na bob in imaš od A1 APN nastavljen, dela točno tako kot si napisal. Ko daš od boba APN nastavitve, pa zadeva dela tako kot mora, torej brez "zmrzovanja"

GupeM je izjavil:

Svašta:
Google Pixel 8 Pro users are finding weird ways to use the phone

nič ni narobe, če telefon to omogoča....hahhaaa

Se strinjam, samo zanimivo mi je :D sploh ker nisem vedel, da ima P8 sploh termometer :D

LogiTeCh123 ::

Ojla, kaj bi priporočali pixel 7pro ali pixel 8. Cena je enaka pa se ne morem odločiti...

PrimozR ::

GupeM je izjavil:

Se strinjam, samo zanimivo mi je :D sploh ker nisem vedel, da ima P8 sploh termometer :D

Pixel 8 pro, ne-pro ga nima.

LogiTeCh123 je izjavil:

Ojla, kaj bi priporočali pixel 7pro ali pixel 8. Cena je enaka pa se ne morem odločiti...

Tukaj je verjetno največji faktor velikost.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

NejcSSD ::

8Pro 5xZoom 1029e me resno mika...
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

GupeM je izjavil:

KoMar- je izjavil:

Če si na bob in imaš od A1 APN nastavljen, dela točno tako kot si napisal. Ko daš od boba APN nastavitve, pa zadeva dela tako kot mora, torej brez "zmrzovanja"

Kul, ampak sem direkt pri A1 :(
Also - Pixel Buds offer za kupce P8 na Amazon.de... izkaže se, da ga lahko poclaimajo samo osebe z naslovom v Nemčiji, pri čemer ne dovolijo forwarding storitev. Tko da šlik-šlak I guess.
Vir: https://reward-promos.com/reward/launch..., točka 2.

Zgodovina sprememb…

janezvalva|| ::

mogoče ve kdo kje bi se dalo kupit google pixel 6a razen na amazonu?
na mimovrste nimajo, čakam blackfriday za kakšen popust.
hvala.

pero50 ::

PARTyZAN ::

KoMar- je izjavil:

Also - Pixel Buds offer za kupce P8 na Amazon.de... izkaže se, da ga lahko poclaimajo samo osebe z naslovom v Nemčiji, pri čemer ne dovolijo forwarding storitev. Tko da šlik-šlak I guess.

Na to smo večkrat opozorili v tej temi.

PARTyZAN je izjavil:

KoMar- je izjavil:

Na to smo večkrat opozorili v tej temi.

Na amazon.it so budsi prišli že direkt zraven telefona.

@Komar daj poskusi narest nov apn:

ime dostopne točke: internet
APN: internet
protokol APN za gostovanje: IPv4
protokol APN: IPv4
vrsta APN: default,supl
Vse ostalo nespremenjeno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: deleted ()

Ima kdo že 8 PRO v uporabi ??? Kakšna mnenja, koliko časa se porabi za polnjenje telefona, če je baterija recimo nekje na 40-50% ??? Izgleda, da ni še uporabnikov pixla 8 ali pa niso prisotni tukaj.

akulp ::

Jaz pa sem včeraj opazil, da se mi je v daljšem pogovoru spet pojavilo tisto "hreščanje" o katerem smo govorili že dolgo nazaj.
Bilo je odpravljeno s tistim vmesnim patch-em, ki pa sem ga odstranil po tem, ko smo dobili 5G oz VoLTE/VoWIFI.

P7P, Telekom.

Je kdo opazil isto? Oz. je lahko prosim pozoren, ko bo imel kak klic 15 min+. Pa seveda, da je na Telekomu.
Lukcc

Možno, da si bil brez 4G signala, kar pomeni da VoLTE ni na voljo.

PARTyZAN je izjavil:

Možno, da si bil brez 4G signala, kar pomeni da VoLTE ni na voljo.

Hm, ne. V bistvu sem bil na VoWIFI, doma. Tudi prej, v času uporabe patch-a, že večkrat, pa nikoli teh težav.

Poskusim še preko VoLTE.
Lukcc

Tudi sam opažam neko random hreščanje (kljub izklopljenima 5G in VoLTE oz. "4G Calling"), česar Pixel 5 (tudi na Android 14) ni imel :(
Glede Urbane in bluetootha (so morali skenslat NFC?!) pa sumim, da je problem Android Auto (ki tudi uporablja BT). Namreč če ga onemogočim in rebootam telefon, potem začne delati, vsaj za nekaj časa...
Skratka, vse brezžične zadeve v tem P8 so polne bugov... važno, da mamo neke kvazi lockscreen widgete nazaj :P

Zgodovina sprememb…

KoMar- je izjavil:

Tudi sam opažam neko random hreščanje (kljub izklopljenima 5G in VoLTE oz. "4G Calling"), česar Pixel 5 (tudi na Android 14) ni imel :(
Glede Urbane in bluetootha (so morali skenslat NFC?!) pa sumim, da je problem Android Auto (ki tudi uporablja BT). Namreč če ga onemogočim in rebootam telefon, potem začne delati, vsaj za nekaj časa...
Skratka, vse brezžične zadeve v tem P8 so polne bugov... važno, da mamo neke kvazi lockscreen widgete nazaj :P

Ravno, če boš izklopil VoLTE (4G calling so poimenovali to, ja), ti bo hreščalo. To je bil znan bug, ki se je pojavil tamle v začetku 2023. Namreč OP so začeli izklapljati 3G omrežje in s tem se je pojavil ta problem... Imaš nekaj strani nazaj precej napisanega o tem.

Težava je bolj, da se je to zdaj meni pojavilo tudi v 5G, pod VoLTE/VoWIFI. Je pa res, da bistveno kasneje začne početi to. Prej je, če se ne motim, vedno po 7. minuti. Malo sem že pozabil ...
Lukcc

eurasier ::

Ali imajo pixli res tako slabo baterijo? Tisti ki imate 8 ali 8 pro, kako pogosto polnite telefon?
Je kdo kupoval kdaj na avatel.de ?
Tukaj pride 8 pro 909€ s poštnino https://kaufen.avatel.de/google-pixel-8... na amazonu pa čez 1000€.

Jaz 8ko polnim pogosteje kot 5ko. Vzroka pa ne poznam - mogoče 5G, čeprav sem ves čas na wifiju, tako da ni logike.

dmi ::

Potrebujem pomoč z uveljavljanjem garancije saj ne vem kam oz na koga se naj obrnem, gre za pixel 6 pro, kjer se mi je pojavil "green screen". Telefon je bil kupljen na nemškem Amazonu (Sold by Amazon Business EU SARL. Sourced from WestCom ) ...

Pošlješ nazaj na Amazon. Odpri support case, dobil boš nalepko, ki jo nalepiš na paket.

https://www.amazon.de/hz/contact-us/for...

Reaper ::

Kontaktiraj amazon glede svojega nakupa in te bodo pravilno usmerili. Tu ti nihče ne bo mogel kaj veliko pomagati.

OK.d ::

dmi je izjavil:

Potrebujem pomoč z uveljavljanjem garancije saj ne vem kam oz na koga se naj obrnem, gre za pixel 6 pro, kjer se mi je pojavil "green screen". Telefon je bil kupljen na nemškem Amazonu (Sold by Amazon Business EU SARL. Sourced from WestCom ) ...

Koliko star?
LPOK.d

dmi ::

Amazon me je sedaj usmeril k prodajalcu, do katerega nimam direktnega kontakta, tako da čakam njegov email.

Moja misel je bolje bila, če obstaja, kje v bližini (Avstrija ali Italija), kakšen pooblaščena oseba na katero bi naslovil garancijski zahtevek.

Telefon je star 10 mesecev.

Ker ti ga je prodala tretja oseba na Amazonu je čisto odvisno kako je ta oseba prišla do telefona. Lahko je telefona dobila po uradnih kanalih, sivih kanalih... Lahko gre za napravo, ki nima veljavne garancije v DE ali AT, zato je najbolje povprašati prodajalca. Če bi ti izdelek prodal direktno Amazon, v tem primeru je najmanj komplikacij in se zadeve načeloma zelo hitro rešujejo.

svecka ::

Kdor si lasti PIXEL 7A, je google že popravil overheating problem, fingerprint detection errror in batterydrain?

PrimozR ::

dmi je izjavil:

Kdo je poslal telefon? S katerega naslova?

ali je trenutno tole najceneje v evropi ?
https://www.electronic4you.si/google-pi...
Koliko bo kaj ceneje na black friday deal ?

Pismo lih dobr sm ga naroču za mati in je znižan, jaz pa po polni...

dev ::

Prekliči in ponovno naroči, sploh če še niso poslali.
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.

Amazon ES ima Pixel 8 Pro 256GB za dobrih 900 €.

@dev
So že poslali oz je na poti.

@Reaper
Link, 1099 jaz najdem, kot na .de

black ice ::

NejcSSD je izjavil:

@dev

Vrnes pa se enkrat narocis. Big deal.

Reaper je izjavil:

Amazon ES ima Pixel 8 Pro 256GB za dobrih 900 €.

nisem ga našel za tak znesek...

|janezvalva¤ ::

a mislite, da bo kakšen popust na pixel 6a za black Friday? bi pasalo enih 10%.

NejcSSD je izjavil:

@dev

@Reaper
Link, 1099 jaz najdem, kot na .de

Zgleda je že poteklo, včeraj zvečer je bilo še aktivno:

https://www.mydealz.de/deals/google-pix...
««
61 / 77
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
36271513 (488) Hudobec82

Google pixel 7 pro kupil pokvarjen

Oddelek: Loža
121122 (704) mangoslo
»

Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9

Oddelek: Novice / Android
123619 (1770) stara mama
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8815708 (12584) Leko

Več podobnih tem