» »

Google Pixel

Google Pixel

««
76 / 76
»
»»

˙janezvalva ::

settings->apps->weather->uninstall

hunter01 ::

Sparkxl je izjavil:

Imam pixel 7 in mi pije živce, ker je telefon postal klima fanatik. Gre se za vremensko napoved v viđetu at a glance in lock screenu. Malo megle...Extreme fog warning! Toplo je...heat warning. Malo piha...extreme wind warning in tako naprej.

Kako to sranje izklopiš na viđetu sem pogruntal. Ampak nikako mi ne uspe izklopit na lock screen. Kaka ideja mogoče?

Haha enako sem jaz pomislil - vsaka sprememba vremena je že nek hud warning, tudi če bi bilo kdaj res, več ne bi verjel.

ZveeZ ::

hunter01 je izjavil:

Haha enako sem jaz pomislil - vsaka sprememba vremena je že nek hud warning, tudi če bi bilo kdaj res, več ne bi verjel.

A ne pobirajo te alerte od ARSO?
Meni se zdi, da od lanskih poplav dalje, je vsaka sprememba vremena vredna opozorila:)

Sparkxl ::

Od arso ja. In točno to...kdo bo še to resno jemal? Ene 2 tedna je bil vrhunec. Zunaj malo megle in me buzerira z extreme fog warning mislim wtf... V glavnem ni druge opcije kot uninstal? Ker weather warning lahko izklopiš v widgetu, za lock screen pa ne najdem tega
««
76 / 76
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
33666150 (2045) kiFni

Google pixel 7 pro kupil pokvarjen

Oddelek: Loža
12964 (546) mangoslo
»

Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9

Oddelek: Novice / Android
123557 (1708) stara mama
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8814872 (11748) Leko

Več podobnih tem