» »

Google Pixel

Google Pixel

««
74 / 75
»»

hunter01 ::

Bi skoraj upal trditi, da potem ni 7ka :-)

PrimozR ::

Včeraj je bil na Amazon.de Pixel 8 256 GB ~560 € (v Slovenijo). Danes je že 610 €. Je kdo kje videl kak podoben deal?

vinkop ::

PrimozR je izjavil:

Včeraj je bil na Amazon.de Pixel 8 256 GB ~560 € (v Slovenijo). Danes je že 610 €. Je kdo kje videl kak podoben deal?

take stvari moraš takoj zagrabit, če imaš namen kupit in ne čakat...

Thja, mi je šele ta ugodna cena dala misliti, da je to verjetno najboljši deal za karkoli Pixlastega ta moment - 8ka je OK velikosti, je vseeno top tier model (vs. 8a) in cenovno ugoden (vs. seriji 9) pa samo vprašanje časa je, kdaj ga sploh ne bo več naprodaj. Včeraj, ko je logika prevladala (da je res smiselno kupiti), je bila pa cena spet 608 €...

Aja, je pa 128 GB verzija 490 € na Mindfactory... Sam bi dandanašnji res raje 256ko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Mato989 ::

A boš zaradi 50 EUR bankrotiral?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kiwix ::

na amazon.it imate za Pixel 8 in pa Pro model dodaten Prime Exclusive Deal popust :)

Naročeno, tnx. Amazon.it sicer očitno nima free shippinga, kot ga ima nemški Amazon, v FYI.

akulp ::

Kdo tukaj na P7P?

Ste že prešli na A15? Kake težave?

Hvala.
Lukcc

zjutraj spustil namestitev 15-ke....zaenkrat nisem še uspel pregledati ali so kje kakšne težave....

Matej_K ::

Google Pixel 8 Pro amazon.de za 665€ je ok BUY?
Primarno kupujem zaradi fotografiranja...všeč mi je kvaliteta fotk od S24 Ultra, ampak toliko denarja pa ne dam.
Je kaj primerljivega za ta denar, boljšega?
... .. .

Kiwix ::

Meni se zdi ok cena. Drugače pa imaš na enaa sedaj promocijsko kodo za Pixle.

https://www.enaa.com/pametni-telefoni?b...

pierch ::

Matej_K je izjavil:

Primarno kupujem zaradi fotografiranja...všeč mi je kvaliteta fotk od S24 Ultra, ampak toliko denarja pa ne dam.

Cena je OK, ampak imej v mislih, da je to 128GB verzija, ki jo lahko hitro nafilaš z slikami in videi, če res veliko slikaš.
Slike na mojem P8P so pa res super, vsaj za moje laične fotografske potrebe.
Pierch

Matej_K ::

Slike mi sproti daje ne OneDrive, doma pa na računalnik, tako da prosto ne bo problem.
So pa res so zelo velike razlike v ceni telefonov večjim prostorom.
... .. .

opajan ::

akulp je izjavil:

Kdo tukaj na P7P?

Ste že prešli na A15? Kake težave?

Hvala.

Jaz imam 8 pro in A15 dva dni in zaenkrat nobenih tezav.

Matej_K je izjavil:

Super buy je...kar vzemi. Ti ne bo zal. Jaz ga imam ze od lansiranja telefona.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opajan ()

OK.d ::

Samo pazi, če ti ga bodo poslali preko Italije, da ne boš doživel neprijetno presenečenje v obliki prazne škatle.
LPOK.d

OK.d je izjavil:

Samo pazi, če ti ga bodo poslali preko Italije, da ne boš doživel neprijetno presenečenje v obliki prazne škatle.

Res je, doživel kolega - pol leta stresa in nagovarjanja z Amazonom, zato da je šele preko Mastercarda uspel stornacijo izsilit.

Edit: še okrog 15ke - če nimate vklopljeno Auto rotate ampak ste navajeni na to, da sami ročno pritisnete - zamenjali so lokacijo tega gumbka za rotate

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hunter01 ()

hunter01 je izjavil:

OK.d je izjavil:

Res je, doživel kolega - pol leta stresa in nagovarjanja z Amazonom, zato da je šele preko Mastercarda uspel stornacijo izsilit.

Edit: še okrog 15ke - če nimate vklopljeno Auto rotate ampak ste navajeni na to, da sami ročno pritisnete - zamenjali so lokacijo tega gumbka za rotate

Upam, da so ga dali nekam daleč stran :D, ker tam levo spodaj sem ga 100x po nesreči pritisnil in res me je živciral.
Lukcc

Ne vem, jaz sem ga mel prej čisto desno v navigation baru.
Sedaj je pa res tako butasto levo spodaj kot nek floating button - čisto črn, na dark temi sem ga komaj opazil. Sem že mislil, da so ga ukinili.

To je normalno če imaš gesture navigation.

Samo nimam gesture navigationa, imam raje bar spodaj torej 3-button navigation, ampak je gumb za obračanje sedaj zgleda enako kot pri gesture navigation prej. Ne deluje mi, da so načrtno to naredili, ker se sedaj delno prekriva z vrstico z gumbi.

hunter01 je izjavil:

Ne vem, jaz sem ga mel prej čisto desno v navigation baru.
Sedaj je pa res tako butasto levo spodaj kot nek floating button - čisto črn, na dark temi sem ga komaj opazil. Sem že mislil, da so ga ukinili.

Tako ga imam jaz že zdaj... In ravno ta pozicija mi je trapasta, ker ga večkrat po nesreči kliknem potem.
Lukcc

sbawe64 ::

Xiaomi is bad, ponavljajte za mano

Google Pixel 9 Pro XL
https://cybernews.com/security/google-p...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

KoMar- ::

Android 15 na Pixel 8 here. Zares ni opazit, da bi bil to kak velik update.
Z IZJEMO bluetootha, natančneje mojih težav pri uporabi Urbana appa, ki se pogosto noče povezat, dokler ne naredim Flight Mode ON+OFF, da se radio stack resetira.
Kar naenkrat mi Urbana app ob aktivaciji poveže v prvi sekundi, kar se do zdaj ni dogajalo. Tko da sem prijetno presenečen in upam, da bo tako tudi ostalo in ni samo nek fluke :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

NejcSSD ::

Android15 na Pixel8Pro here. Ni opazit razlik, kot je rekel Komar
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

sbawe64 je izjavil:

Xiaomi is bad, ponavljajte za mano

Google Pixel 9 Pro XL
https://cybernews.com/security/google-p...

Groza, sledijo nam. :)
Lukcc

Bizkit45 ::

vowifi -> xiaomi deluje
vowifi -> pixel 7 ne deluje
Simko iz pixla v xiaomi, deluje vowifi.
Ima kdo izkušnje kako vklopiti vowifi na pixel 7? V osnovi na pixlu sploh ni bilo opcije vowifi, potem sem vklopil s Shizuku programom in pixel ims, opcija sedaj je za vklopiti, ampak deluje pa še vedno ne. Operater je A1.

wowifi ne deluje tudi meni na pixel 8 pro pri A1, čeprav nekaterim deluje brez težav.

ne vem če ima operater kaj s tem, kajti ko dam v drug telefon kar deluje..ni mi jasno kaj pixla tukaj omejuje?

Težko komentiram za A1, sam sem na TS. Meni deluje bp, odkar je bila dodana opcija. Prej pa sem uporabljal IMS, ja...
P7P
Lukcc

Zgodovina sprememb…

• spremenil: akulp ()

Dzuro10 ::

Ima kdo na pixlu grapheneOS? Mu delajo bančne aplikacije - nlbpay, revolut,...? Kaj pa android auto?

Boobiz ::

revolut dela z ali brez play servisev. nlb klik dela s play servisi. nlb pay ne dela pod nobenih pogojem.

android auto še nisem uspel sprobat. čez par dni bom imel prvič šanso.
I'm drunk, what's your excuse?

neskoncno ::

Bizkit45 je izjavil:

ne vem če ima operater kaj s tem, kajti ko dam v drug telefon kar deluje..ni mi jasno kaj pixla tukaj omejuje?

Seveda je problem na A1 strani. Kar vprašaj jih katere naprave so certificirali za VoWiFi - Pixlov ni med njimi.

Zgodovina sprememb…

Pinturicchio ::

Posodobil na 15, edina sprememba ki jo opazim je številka 15 namesto 14. Kakšni novodobni nategi...

neskoncno je izjavil:

Bizkit45 je izjavil:

Seveda je problem na A1 strani. Kar vprašaj jih katere naprave so certificirali za VoWiFi - Pixlov ni med njimi.

Ok, ampak ne pojasni zakaj nekaterim s Pixlom na A1 deluje, nekaterim pa ne? Ali imam napačne podatke? Nikomur na A1 s Pixlom ne deluje?

neskoncno ::

Sem 99,9 % prepričan, da nihče ni rekel, da mu deluje na A1, Bob ali Redo. Sicer sem jih vprašal, in Google Pixel, katerakoli različica, ni med podprtimi napravami.

acookook ::

Pinturicchio je izjavil:

Posodobil na 15, edina sprememba ki jo opazim je številka 15 namesto 14. Kakšni novodobni nategi...

Če pogledaš so praktično minorne spremembe med 8 in 11, pa potem od 12 do 15.....celo KitKat ni bil Android 5 ampak 4.4
.

GupeM ::

Pinturicchio je izjavil:

Ko spreminjaš glasnost, je slider na desni strani večji.

Okno za fingerprint pri odklepanje aplikacije je drugačno.

Tu nekje se pa potem res končajo spremembe.

SlimDeluxe ::

Kaj pa satelitska povezava, bo to na voljo tudi za nas?
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

DaLamari ::

A je komu mogoče že uspelo vključit RCS na novih Pixel telefonih? Tudi po nadgradni na A15 meni še vedno ne deluje.

Torej nimam problema samo jaz? Na Pixel 6a je delalo brez problema, na 8ki ne dela nikakor. Ista številka, ista SIM kartica. Je res, da na 6a nisem izklopil pred vklopom na 8ki, ampak noben hack še ni delal.

To je vzporedno z nezmožnostjo vklopa RCS-a na očetovem POCOtu, kjer je Telemach delal BP, prehod na Telemach z isto številko pa nikakor ne gre.

Kar se tiče Googlove strani za izklop RCS-a 'brez naprave', za očetovo številko javi, da je poslalo kodo, meni je nikakor niti pošlje ne, vedno nek error.

Tukaj je moja tema na help forumih: https://support.google.com/messages/thr...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Ima več uporabnikov te težave ... meni je isto prej delal na P7 brez problema, po nakupu P9 pa na novem nikakor ne deluje RCS.
Google pravi da je problem pri operaterju, Telekom pa zatrjuje da pri njih ni problem in naj se obrnem na Google podporo. Pa še rekli so da v fazi testiranja, preden so dodali nove P9 v prodajo, je RCS deloval ko so oni testirali.

Skratka krivijo en drugega, nam pa ta funkcija ne dela in ne moramo nič. Sem imel malo upanja da bo posodobitev na Android 15 pomagala, ampak očitno ne.

Jaz sem na P7P sredi poletja dobil notification, da je moja cifra verificirana za RCS. Vklopil pa sem marca in se dajal s TK, Googlom...

Ampak, brez da koga zafrkavam in sem ironičen, resno sprašujem. Zakaj sploh vam je RCS tako ljub, pri vseh današnjih chat opcijah?
Sploh, ker tega 3/4 folka nima vklopljenega ali pa ne zna vklopiti.
Lukcc

sinalko ::

akulp je izjavil:

Jaz sem na P7P sredi poletja dobil notification, da je moja cifra verificirana za RCS. Vklopil pa sem marca in se dajal s TK, Googlom...

Ampak, brez da koga zafrkavam in sem ironičen, resno sprašujem. Zakaj sploh vam je RCS tako ljub, pri vseh današnjih chat opcijah?

V tem je glih fora. Zakaj bi imeli naloženih 5 chat opcij, če pa lahko imamo samo eno. Univerzalno.

akulp je izjavil:

Ravno to mene moti. Nekateri uporabljajo FB messenger, drugi whatsup, tretji viber itd.
Osnovno aplikacijo za SMS-je od googla imajo pa praktično vsi telefoni in če se ne motim so zaželi RCS funkcijo ponujati uporabnikom ali pa je celo po defaultu vključena.
Pa še iOS bo ali je celo že začel podpirati RCS sporočila. Zato mi je RCS tako ljub :)

sinalko je izjavil:

akulp je izjavil:

V tem je glih fora. Zakaj bi imeli naloženih 5 chat opcij, če pa lahko imamo samo eno. Univerzalno.

Pa je nimamo. :)

Prav gledat sem šel svoj message Inbox. Naštel sem 11 RCSjev od več kot 100 prejemnikov (ok, določeni SMSi so samo banka, kako 2FA geslo, itd.).
Lukcc

ZveeZ ::

akulp je izjavil:

sinalko je izjavil:

akulp je izjavil:

Pa je nimamo. :)

Prav gledat sem šel svoj message Inbox. Naštel sem 11 RCSjev od več kot 100 prejemnikov (ok, določeni SMSi so samo banka, kako 2FA geslo, itd.).

Imamo jo ampak zaradi razlicnih omejitev, bo se trajalo da postane univerzalna.

Jaz uporabljam RCS od samega zacetka, ko ga je Google implementiral v messages app.
Sem sel tudi jaz preverit iz firbca.
Velika vecina sporocil je RCS. Tista ki niso, so skoraj vsi z iphoni.

Lahko, da bo postal univerzalen in podprt na vseh telefonih, brez da se moraš truditi vklapljati, kot je to sedaj. Bolje, da bo tako. Ker trenutno 3/4 folka ne ve, kaj to sploh je.

Ne bo pa nikoli nadvladal nad WA, Viber, ipd. chat appi.
Če bo, me popingajte, častim kosilo. :)

RCS je po podatkih, ki jih uspeš izbrskati na netu, uporabljen nekje pri 30% uprabnikov, kar glede na moj Inbox, kar drži.
Lukcc

Zgodovina sprememb…

• spremenil: akulp ()

meni RCS tudi povsem zadostuje, tudi slike so precej bolj kvalitetne.

Master_Yoda ::

Da ne govorimo o tem da RCS ne dela na androidu ce nimas namescenih Google Spyware Services. Sploh ne mores v nastavitve google messages aplikacije da bi si vklopil.
Dovie'andi se tovya sagain.

akulp je izjavil:

Ker je pri mnogih (starejših) uporabnikih MMS & co fakin zabetoniran v način uporabe telefona, RCS pa to reši.
««
74 / 75
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
33665650 (1545) kiFni

Google pixel 7 pro kupil pokvarjen

Oddelek: Loža
12918 (500) mangoslo
»

Samsung in Google: partnerstvo za izdelavo novega Tensor G4 procesorja za Pixel 9

Oddelek: Novice / Android
123526 (1677) stara mama
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8814584 (11460) Leko

Več podobnih tem