» »

Snemanje več kot 2 datotek hkrati v Mozilli 1.3

Snemanje več kot 2 datotek hkrati v Mozilli 1.3

Crimson_Shadow ::

Bi kdo vedel, kje se nastavi, da lahko hkrati pobiraš z neta več kot dve datoteki? Pod preferences > Navigator > download ni popolnoma nič za nastavljat koliko datotek hkrati lahko pobiraš. Mar se je treba res igrati z registrom?

freejack ::

No jst mam 1.3, natančneje 1.3.1, pa mi vleče tut več datotek hkrati, bp. (brez kakšnega poseganja v nastavitve)

Sam ima navaden ADSL (1024kb/256kb). Sranje je predvsem v primeru, da ko je treba pobirat z neta 20 datotek moram pobirati le po dve hkrati. Pri tem pa je še povezava slaba tako, da mi vleče en file samo po 10Kb/s ali manj. Jaz sem pa jezen, ker imam še 100Kb/s v rezervi, poleg tega pa še za teh 7 - 8 MB podatkov čakam 10 - 15 minut ;((. Če pa preveč surfam po netu in naletim na "heavy" java spletno stran se zna zgoditi, da se mozilla sesuje in mi pri tem fenta še "dolpotegujoči" datoteki.

Roadkill ::

Jah če več DLjaš.. potem vsekakor dobod kak sposobn download manager.
Men recimo ni za živet brez getright-a. Pa nimam teh problemov (2 datoteki na enkrat) v Firebirdu (0.6).
Getright pa podpira tudi DLjanje z več sourcov in vzporedno DLjanje istga fajla, ki ti zagotovi vedno visoke prenose (recimo dljaš mozilla.zip in ti dela sam 20k daš 4× DL in ti vleče 4×20k in nakonc sestavi v en file).
V glavnem www.getright.com

Cokolesnik ::

Ce zelis, lahko uporabljas tudi kaksen DL pomocnik, npr. GetRight je meni se najbolj vsec - pospesi prenos, ker se na streznik med prenosom poveze veckrat hkrati, pregleduje prenesene datoteke z obstojecim protivirusnim programom, celo zapiske o prenesenih datotekah si lahko oblikujes, ce se bos kdaj zelel nekaj spomniti, od kje si tisto datoteko prenesel. Ce tega ne zelis, poskusi z najnovejso razlicico tvojega brskalnika, kot svetuje uporabnik zgoraj.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Hmmm, spominm se, da sem v prejšnji verziji Mozille (1.0 ali 1.1) lahko pobiral do osem datotek naenkrat ne pa samo dveh. Če se le prav spomnim sem to celo sam nastavil kje, pa ne vem.

Ni mi všeč dejstvo, da je potrebno za vsako malenkost imeti svoj namenski program. Recimo, za gledanje videa ima vsak uporabnik z Okni Media Player, še enega za Divxe (predvsem zaradi podnapisov imam Media Player Classic in BS player), in še enega za VCD, SVCD in DVD filme. Jaz sem si za VCD in SVCD filme namestil samo mpeg2 kodek ne pa dodatnega programa, čeprav mi DVD filmov noče predvajat (Media Player) zaradi zaščite ;((. Več kot imaš teh programov večja je verjetnost, da gre kaj narobe z Okni vred.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3558426050 (9334) Freakylion
»

kako odpakirati ISO v nekaj gledljivega

Oddelek: Pomoč in nasveti
142459 (2050) dragonfly
»

Programi za download

Oddelek: Programska oprema
295228 (4520) Kebab
»

kako konvertirati video da bo delal na starih predvajalnikih