Forum » Sedem umetnosti » Tomb Raider (2017)
Tomb Raider (2017)
vostok_1 ::
Mišljena je sicer bila kot nova lara, ne stara. To razumem.
Sam ta ženska je tako nekarizmatična in vizualno sploh neprimerna.
Kot drugo, nova lara stalno stoka...ker je mišljena bolj kot človeški lik. Tu v trailerju pa v roku ene dogodivščine zgleda kot ultimate badass.
Fuj. Tega nočem it gledat in upam, da me ne bo nihče prisilil.
Sam ta ženska je tako nekarizmatična in vizualno sploh neprimerna.
Kot drugo, nova lara stalno stoka...ker je mišljena bolj kot človeški lik. Tu v trailerju pa v roku ene dogodivščine zgleda kot ultimate badass.
Fuj. Tega nočem it gledat in upam, da me ne bo nihče prisilil.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
What took you so long M-Power!?!
No, da si ogledamo sedaj to govno...
No, da si ogledamo sedaj to govno...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
D3m ::
Nov trailer je tukaj ;)
Tomb Raider - Official Trailer #2 - Warner Bros
Wtf?
Izbira muzike je slaba.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope Nope
Govno:
1. Začetek filma, bodo zgolj vsiljene, klišejske scene o njeni zgodovini in odnosu z očetom. Šnelkurz interakcij.
2. Karnaenkrat bo neustrašna bojevnica šla na avanturo.
3. Klasična over the top akcija
4. Enodimenzijski karakterji
5. Glasba....WTF?!?!?!?
Glede na to, da TR je serija...bi moral bit prvi film zgolj njeno odraščanje in preizkušanje, zadnjo četrtino pa cliffhangerski outro za neko epično nadaljevanje...
PS. Ni ga denarja, ki bi me prepričal da this little jewish girl, je primerna za vlogo Lare.
A je res potrebno neke smešne "davinčijeve" kontrapcije v to zgodbo vmešavat? Jz pa sem mislu, da bo šlo za bolj RL Laro, ne pa karikaturo.
Govno:
1. Začetek filma, bodo zgolj vsiljene, klišejske scene o njeni zgodovini in odnosu z očetom. Šnelkurz interakcij.
2. Karnaenkrat bo neustrašna bojevnica šla na avanturo.
3. Klasična over the top akcija
4. Enodimenzijski karakterji
5. Glasba....WTF?!?!?!?
Glede na to, da TR je serija...bi moral bit prvi film zgolj njeno odraščanje in preizkušanje, zadnjo četrtino pa cliffhangerski outro za neko epično nadaljevanje...
PS. Ni ga denarja, ki bi me prepričal da this little jewish girl, je primerna za vlogo Lare.
A je res potrebno neke smešne "davinčijeve" kontrapcije v to zgodbo vmešavat? Jz pa sem mislu, da bo šlo za bolj RL Laro, ne pa karikaturo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
oo7 ::
V glavnem če Lara Croft neha hoditi po temnicah gre lahko na olimpijske igre in tekmuje v skoku v daljavo in v troskoku definitivno zmaga.
Seveda je.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
ahac ::
Enodimenzijski karakterjiMhm, ker prejšnja Lara (v igrah in v filmih) je imela pa več dimenzij.
...gre lahko na olimpijske igre in tekmuje v skoku v daljavo in v troskoku definitivno zmaga.Vsak modern akcijski film bi prinesel kakšnega olimpijskega zmagovalca.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Enodimenzijski karakterjiMhm, ker prejšnja Lara (v igrah in v filmih) je imela pa več dimenzij.
...gre lahko na olimpijske igre in tekmuje v skoku v daljavo in v troskoku definitivno zmaga.Vsak modern akcijski film bi prinesel kakšnega olimpijskega zmagovalca.
Ni. Ampak standardi so se nekako zvišali. Pa še tokratna lara je bolj down to earth...or so i thought.
I was wrong.
Sicer pa tud originalna lara je imela več kot dve dimenziji
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Oh you contrarian
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
[D]emon ::
this little jewish girl, je primerna za vlogo Lare.
Nisem vedel, da ce sta oba starsa Sveda je otrok jud. Pa niti nima veze s samim filmom. Mimogrede, ocitno nisi preigral Tomb Raider-ja iz 2013.
Bo pa film za pogledat, imo. Slabsi od GITS bi tezko bil.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
this little jewish girl, je primerna za vlogo Lare.
Nisem vedel, da ce sta oba starsa Sveda je otrok jud. Pa niti nima veze s samim filmom. Mimogrede, ocitno nisi preigral Tomb Raider-ja iz 2013.
Bo pa film za pogledat, imo. Slabsi od GITS bi tezko bil.
Oh you ignorant little child.
Drgač, nisem ga še. Me čaka v steam knjižnjici že kaka 4 leta or so.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Z ozirom na to, da je film delna priredba igre, si ti tisti, ki je ignoranten. Bizgec.
Z ozirom na to, da je film delna priredba igre, si ti tisti, ki je ignoranten. Bizgec.
Wrong reference.
Seveda je.
Alicia Vikander - Ethnicity: Swedish, approx. 1/4 Finnish, distant Baltic German
Če je Jewsih vedno piše pri njej nič ne piše.
Haha. Don't argue with me about this M-Power.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
bambam20 ::
Nikec3 ::
Vse skupaj je preveč podobno Schwarzi filmom iz 80-ih. Ne sodi v današnji čas.
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"
Pere ga pac.
Meni po trailerju sodec zadeva ne bo napacna. Presezkov sicer ne pricakujem, ampak me firbca dovolj, da ga bom najbrz sel gledat.
Meni po trailerju sodec zadeva ne bo napacna. Presezkov sicer ne pricakujem, ampak me firbca dovolj, da ga bom najbrz sel gledat.
Haha. Don't argue with me about this M-Power.
O pa se bom, ker ti za vsako to rečeš čeprav se na koncu izkaže,d a jih je zelo malo
M-Power, don't. You don't even know where to start.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Pere ga pac.
Takšne imajo radi. Nekritične, ki nosijo evre, da lahko snemajo še več pofla.
Po drugi strani pa bi filmski studiji propadli, če bi bili vsi takšni kot sva jaz in vostok_1.
I say quality over quantity.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
I say quality over quantity.
Ti sploh v kino ne hodiš se mi zdi. jaz vsaj še grem tko 3 krat na leto. Čeprav so me lani pošteno okradli.
Žaga - hud rop
ALien- malo manjši rop
BD2048 - vseeno rop
Planet opic- majhen rop
Ko te legalno oropajo za 20€.
Osebno bom imel vedno v spominu takšno laro.
Velike zize, fafing žnablji, 2 colta cal 45.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Ne hodim ravno pogosto.
Za SW: TLJ so me tehnično sicer okradli, ampak to je bil zame eden izmed bolj kvalitetnih hate-watch-ov zadnjih nekaj let.
The cringe, stupidity, SJW-ishness...je vsekakor na next level in me je kot tak dokaj entertainal.
Iskreno povedano se mi je zdelo teh 5€ skoraj bolje porabljenih za ta film, kot pa za BR2049. Ki je bil...pozitiven, ok, meh.
Batman vs. superman pa je bil iritanten dolgčas...sem ga sicer "vrtel" zgolj "na DVDju". Ampak vseen.
Predvidevam da WW bi bil podobno. Še "it" "iskat" "DVD" ne vem če se mi da.
Za SW: TLJ so me tehnično sicer okradli, ampak to je bil zame eden izmed bolj kvalitetnih hate-watch-ov zadnjih nekaj let.
The cringe, stupidity, SJW-ishness...je vsekakor na next level in me je kot tak dokaj entertainal.
Iskreno povedano se mi je zdelo teh 5€ skoraj bolje porabljenih za ta film, kot pa za BR2049. Ki je bil...pozitiven, ok, meh.
Batman vs. superman pa je bil iritanten dolgčas...sem ga sicer "vrtel" zgolj "na DVDju". Ampak vseen.
Predvidevam da WW bi bil podobno. Še "it" "iskat" "DVD" ne vem če se mi da.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Jz sicer se laro najbolj pomnem po 2-ki. I first jerked off na dvojki, ko so bile obline malo manj kvadrataste, pol je bilo mal težavno it nazaj na 1ko.
Sicer pa ta CD trilogija Legend/Ann/Under... ima super laro. Nekako tako kot bi si jo nekoč želeli, a ni bilo processing powerja.
Sem definitivno najbolj užival v Anniversary, ki je meni najboljši TR. Predvsem zato ker ni bil frustrirajoč pa bolj bogat kot original ter odlično remejkal spirit originala. Kapo dol.
Sicer pa ta CD trilogija Legend/Ann/Under... ima super laro. Nekako tako kot bi si jo nekoč želeli, a ni bilo processing powerja.
Sem definitivno najbolj užival v Anniversary, ki je meni najboljši TR. Predvsem zato ker ni bil frustrirajoč pa bolj bogat kot original ter odlično remejkal spirit originala. Kapo dol.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Pere ga pac.
Takšne imajo radi. Nekritične, ki nosijo evre, da lahko snemajo še več pofla.
Po drugi strani pa bi filmski studiji propadli, če bi bili vsi takšni kot sva jaz in vostok_1.
V kinu sem bil lansko leto tocno enkrat, ko sem dobil zastonj karto za GitS. Pred tem sem bil nazadnje v kinu takrat, ko je bil prvi Underworld zunaj. Se pravi nekje 2001-ish.
Jaz še vedno pravim, damora met lara velike joške. Sicer nepraktične ampak to tako ni realnost.
Nikec3 ::
Če že slučajno debatiramo o tem. Lani sem bil v kinu cca 10x. Kvalitetno porabljen prosti čas.
@WarpedOne o Elonu Musku:
To ni noben odgovor.
To je tko, kot da bi mi nevednež trdil, da Janez ne skače čez plot z Metko, ker ne piše na wikipediji.
Če ne poznaš ne janeza ne metke, ne njunega plota, kaj točno naj ti odgovorim...
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Izi ()
To ni noben odgovor.
To je tko, kot da bi mi nevednež trdil, da Janez ne skače čez plot z Metko, ker ne piše na wikipediji.
Če ne poznaš ne janeza ne metke, ne njunega plota, kaj točno naj ti odgovorim...
Dokaži, da to ni res : Alicia Vikander - Ethnicity: Swedish, approx. 1/4 Finnish, distant Baltic German
Saj pravim, da se ti niti ne sanja o čemer govoriš. Zato pa pišeš take.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Isto velja zate, piki.
Potem pa dokaži če lahko
Mi ne pomeni toliko, da bi se potrudil.
Vem, pa da je tako, ker imam filing za te reči.
Če pa kakega pogrešim tu pa tam, nč hudega.
Isto velja zate, piki.
Nope, ljubica.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Torej priznavas, da govoris iz riti. Tudi prav.
Letos bi znalo bit kaj boljše leto za filme. Upam. lani je bilo kar se tiče kvalitete porazno.
Torej priznavas, da govoris iz riti. Tudi prav.
Moja rit je pogosto dokaj pravilna.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Dunning-Kruger much ?
Priznavas, da nisi spilal 2013 Tomb Raiderja, ter ne podajas niti enega konkretnega dokaza za svoje trditve.
Po domace: Navaden drekac si. (Kar dokazuje tudi tvoj naziv)
Zanalasc grem zdajle igrat 2013 Tomb Raiderja!
Priznavas, da nisi spilal 2013 Tomb Raiderja, ter ne podajas niti enega konkretnega dokaza za svoje trditve.
Po domace: Navaden drekac si. (Kar dokazuje tudi tvoj naziv)
Zanalasc grem zdajle igrat 2013 Tomb Raiderja!
Wait, what??
Kako je neigranje TR2013 referenca za karkoli? Saj se ne pogovarjamo o dotičnih scenah v filmu ali igrci. Pogovarjamo se o general koncept enega in drugega. Toliko pa že poznam igro, da lahko podam oceno glede tega.
Ok...recimo, da sem igro preigral...kar jo enkrat mogoče tudi bom, glede da sem odštel nekaj dnarcev zanjo. How is that relevant to our debate?
Glede jews. I know my jews.
In pravim ti, da she has jewish blood.
Poročena z Davidom/Walterjem, who's father is almost surely jewish.
Kako je neigranje TR2013 referenca za karkoli? Saj se ne pogovarjamo o dotičnih scenah v filmu ali igrci. Pogovarjamo se o general koncept enega in drugega. Toliko pa že poznam igro, da lahko podam oceno glede tega.
Ok...recimo, da sem igro preigral...kar jo enkrat mogoče tudi bom, glede da sem odštel nekaj dnarcev zanjo. How is that relevant to our debate?
Glede jews. I know my jews.
In pravim ti, da she has jewish blood.
Poročena z Davidom/Walterjem, who's father is almost surely jewish.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Haha. I just found some pretty compelling evidence. In obenem zadel v nulo, da je ta druga oseba jewish.
Ni kaj...i just know this sort of stuff, though i'm not sure how exactly.
Ni kaj...i just know this sort of stuff, though i'm not sure how exactly.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Izi ::
Zakaj je dovoljeno, da "Persona Non Grata" neomejeno smeti po forumu?
Če so nezaželeni bi morali imeti omejitev na maksimalno en ali dva posta na dan.
Otročarije tega Vostoka presegajo vse možne meje. Njegova polomljena angleščina in neumnosti, ki jih vsakodnevno prebiramo še posebej tukaj med filmi in serijami niso za nikamor.
Če so nezaželeni bi morali imeti omejitev na maksimalno en ali dva posta na dan.
Otročarije tega Vostoka presegajo vse možne meje. Njegova polomljena angleščina in neumnosti, ki jih vsakodnevno prebiramo še posebej tukaj med filmi in serijami niso za nikamor.
yoco ::
Po slabi minuti sem prenehal gledat trailer. To zgleda obupno! Me prav zanima kakšne bodo kritike ob izidu!
Zakaj je dovoljeno, da "Persona Non Grata" neomejeno smeti po forumu?
Čestitam. V toliko stavkih nisi povedal nič in naredil ravno to o čemer me grajaš. Smetiš.
Taki, ki osebno napadate in želite utišati druge, obenem pa se ne držite zarečenih besed ste res egsemplarji človeštva.
PS. Sedaj razumeš Nevone, zakaj bojuješ uphill battle. Idiots, who are certain they are not, mislijo, da etikete kaj veljajo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
V bistvu je irelevant za to temo.
Sem zgolj zadovoljen, da lahko že prek občutka dokaj dobro zadanem. Za natalie portman sem takoj uganil, pa šele kasneje sem prebral na wikiji, da je tudi dokumentirano res.
Carry on.
Sem zgolj zadovoljen, da lahko že prek občutka dokaj dobro zadanem. Za natalie portman sem takoj uganil, pa šele kasneje sem prebral na wikiji, da je tudi dokumentirano res.
Carry on.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Kaj si imel prav ?
Vikander was born in Gothenburg, the daughter of Maria Fahl Vikander, a stage actress, and Svante Vikander, a psychiatrist. Her parents are from small villages in the north and south of Sweden, respectively. They separated when Vikander was two months old, and she was mostly raised by her single mother. She has five half-siblings on her father's side. Vikander has said that she had the best of both worlds growing up, being an only child to her mother and being surrounded by a big family when she went to her father's house every second week. Her ancestry is Swedish and one quarter Finnish.
Vikander was born in Gothenburg, the daughter of Maria Fahl Vikander, a stage actress, and Svante Vikander, a psychiatrist. Her parents are from small villages in the north and south of Sweden, respectively. They separated when Vikander was two months old, and she was mostly raised by her single mother. She has five half-siblings on her father's side. Vikander has said that she had the best of both worlds growing up, being an only child to her mother and being surrounded by a big family when she went to her father's house every second week. Her ancestry is Swedish and one quarter Finnish.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tomb Raider 2 - Film (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17477 (11) | oo7 |
» | Tomb Raider (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 65357 (16238) | oo7 |
» | Shadow of The Tomb Raider (Tomb Raider 3) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 32076 (6418) | oo7 |
» | Rise of the Tomb Raider (Tomb Raider 2) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 115405 (60362) | ahac |
» | TOP 5 najprivlačnejšh ženskh likov v igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16039 (11899) | tarasidiz |