Forum » Loža » Malo pomoči glede kopiranja / uporabe tuje lastnine.
Malo pomoči glede kopiranja / uporabe tuje lastnine.
s1m0n ::
Kako ukrepat, če je nek dizajn (ki sem ga npr. naredil jaz) brez mojega dovoljenja končal na tisku/majici?
fikus_ ::
Najprej moraš sam vedeti, kaj želiš?! Prepovedati uporabo dizajna, kasirati za avtorske pravice, . . .
Koliko časa/denarja si pripravljen vložiti v svoje pravice/dokazovanje?!
Najprej pot do uporabnika dizajna in pogovor o "nedovoljeni" uporabi dizajna, če to ne gre pa odvetnik.
Koliko časa/denarja si pripravljen vložiti v svoje pravice/dokazovanje?!
Najprej pot do uporabnika dizajna in pogovor o "nedovoljeni" uporabi dizajna, če to ne gre pa odvetnik.
Šimpanz ::
Največji problem je dokazovanje da gre za tvoj dizajn. Pri našem sodstvu bi trajala pot do pravice ene 5-10 let. Vmes pa bi nasprotnik že dvakrat zaprl svojo obrt tako da raje pozabi. Najprej naredi tako kot ti je svetoval fikus.
BigWhale ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska Policija prisiljena izbrisati 6001 DNK profilovOddelek: Novice / Zasebnost | 13324 (10596) | Poldi112 |
» | Kordež (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 39146 (28994) | arnecan1 |
» | Cena za spletno trgovino?Oddelek: Izdelava spletišč | 6653 (5704) | HardFu |
» | Zastaranje sodnih postopkov pri nasOddelek: Loža | 9344 (8112) | Mehmed |
⊘ | Še ena "zmota" našega nezmotljivega sodstva ali politika v sodstvu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 22466 (18265) | kuglvinkl |