Forum » Loža » Vstopnice za Planico
Vstopnice za Planico
i33a ::
Pozdravljeni, ker sem opazil, da se(oz. so se prodajale) ponarejene vstopnice za Planico, me zanima, kje lahko preverim vstopnico.
Kakšni "tipi" vstopnic obstajajo?
Vem da jih je prodajal eventim, a sem se prijavil preko nekega društva(in ker imam svoj prevoz) bom karte prevzel že prej.
Odgovorni mi je rekel, da bo karte poslal po mailu in jih moram natisniti in je to to. Res obstajajo tudi take karte ali gre za kak nateg?
Kakšni "tipi" vstopnic obstajajo?
Vem da jih je prodajal eventim, a sem se prijavil preko nekega društva(in ker imam svoj prevoz) bom karte prevzel že prej.
Odgovorni mi je rekel, da bo karte poslal po mailu in jih moram natisniti in je to to. Res obstajajo tudi take karte ali gre za kak nateg?
4ever ::
Jaz sem vstopnice za Ramazottija kupil prek eventima, jih natisnil in uspešno prišel na koncert. Zdaj za tvoj primer ne vem ali je nateg ali ne, vendar vstopnice, ki jih moraš sam natisniti obstajajo.
I5 4460 | 8GB Corsair Vengeance | B85 Anniversary | BX200 240GB |
Gigabyte GTX 960 4GB | CM GM 450 | 1TB WD Blue
Gigabyte GTX 960 4GB | CM GM 450 | 1TB WD Blue
i33a ::
Torej, obstajajo take karte in so čisto enakovredne. Nateg je pa seveda lažji z temi, ampak upam na najboljše :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 154072 (725) | Kurzweil |
» | eventbrite slovenija / bHipOddelek: Loža | 3931 (3285) | Phantomeye |
» | Kje v Italiji kupiti vstopniceOddelek: Loža | 2376 (2019) | MIHAc27 |
» | Vstopnice za Unijon OlimpijoOddelek: Loža | 2114 (1100) | JercSI |
» | kako odpreti .prn datoteko in natisni, kar se nahaja v njej?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1827 (1800) | urosh |