Forum » Loža » Začetni voznik
Začetni voznik
_max_ ::
Btw...A kdo ve kolk bi napihal če bi prej pojedel eno vrečko tistih rum kokos kroglic al pa kej podobnega.
Sluchajno vem O:)
Preden sem mel B kategorijo, so me ustavil na skuterju, ene 5 minut po konzumaciji nekih čokoladnih bananc, polnjenih z brandy-em.
Rezultat ?
0,19 promila
Mr. policaj se je poshteno nasmejal, ko sm izpod sedeža privlekel vn škatlo z dotichnimi banancami.
Aja, rezultat je bil bolj posledica kratkega časovnega razmaka med konzumacijo in pihanjem, teorije o peresni lahkosti (kot pri prjatlu, sam to je zhe druga zgodba), pr men pri 1'92m in 90kg odpadejo.
Lasciate ogni speranza voi chi domandate
Tody ::
Namesto fizičnega pregleda, ki je totalna bedarija, ja srce mi še uredu dela tud v sklepih me nič ne trga in ja reflekse mam še zmeri kot crnen konj. Bi jest predlagal da se recimor vsake 5-10 let naredi obvezna "glavna vožnja" Ti pač prideš tja prisede tipo iz komisije in 45 minut po mestu furata. Mislim da to nebi škodilo nobenem
Yohan del Sud ::
Malo me je sram priznat, ampak četudi nosim očala že pet let, sem dobil dosmrtni (2053) izpit. Kako?
Slikal sem se brez očal in na Mačkovi sem spravil očala v žep. Gljumil gljivu (najprej sem hotel zadevo podaljšati pri avtomatu za kavo, nato pa pri balonu zale), nakar sem trofnil pravo okence in dobil izpit...
Slikal sem se brez očal in na Mačkovi sem spravil očala v žep. Gljumil gljivu (najprej sem hotel zadevo podaljšati pri avtomatu za kavo, nato pa pri balonu zale), nakar sem trofnil pravo okence in dobil izpit...
ali3n ::
Tudi men so ga lani podaljšal do 2054, pa imam očala (sem jih imel že ko sem delal izpit - prvi je veljal 10 let); pa se mi ni blo treba pogovarjat z avtomatom za kavo in balonom Zale... Lepo sem šel na Mačkovo, slikca z očali,... vse legalno.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Tr0n ::
Nisem prebral celega threada, ampak:
Kljub vsem nesrecam na nasih cestah, kljub vsem mrtvnim najstnikom in drugih zrtvah ter unicenih familij, se se vedno najdejo ljudje, ki pravijo, da jim eno pivo pac ne bo skodilo oz. si sploh upajo na kaj taksnega pomislit.
Ena beseda za vse take:
BEDAKI!
Potrebna odzivnost in refleksi splahnijo ze ob enem ali dveh pivih.
Ce se ze hocete napit, si organizirajte designated drajvera, ki vas bo varno pripeljal domov.
Ne se igrat s tem. Ze prevec ljudi je mrtvih zaradi taksnih igric.
Kljub vsem nesrecam na nasih cestah, kljub vsem mrtvnim najstnikom in drugih zrtvah ter unicenih familij, se se vedno najdejo ljudje, ki pravijo, da jim eno pivo pac ne bo skodilo oz. si sploh upajo na kaj taksnega pomislit.
Ena beseda za vse take:
BEDAKI!
Potrebna odzivnost in refleksi splahnijo ze ob enem ali dveh pivih.
Ce se ze hocete napit, si organizirajte designated drajvera, ki vas bo varno pripeljal domov.
Ne se igrat s tem. Ze prevec ljudi je mrtvih zaradi taksnih igric.
krneki0001 ::
Jst imam očala pa sem to povedal na zdravniškem in v izpit so mi zapisali vozi z očali in imam izpit za 50 let.
LP
Nebivedu
LP
Nebivedu
Featur ::
Za cpp, ko sem spraseval pred nekaj dnevi. Sem našel to. Če zanima še koga drugega.
Sem pa jezn na izpitno komisjo, saj se na izpitno uro čakaš mesec in več. MB, širša in ožja okolica.
Sem pa jezn na izpitno komisjo, saj se na izpitno uro čakaš mesec in več. MB, širša in ožja okolica.
trpo ::
@Feature
Ne se sekirat. Jest sem se zdej tud prijavil na izpitno vožno. prjavu sem se v četertk, vožno pa mam 7. julija! Se to ni mogoče. Zdej sem prisiljen z vožnam mal počakat, če ne se bo nabral preveč ur! Tok vidoš de so ta komisije v Kranju čisz iste!
Pa se bo boli!
Ne se sekirat. Jest sem se zdej tud prijavil na izpitno vožno. prjavu sem se v četertk, vožno pa mam 7. julija! Se to ni mogoče. Zdej sem prisiljen z vožnam mal počakat, če ne se bo nabral preveč ur! Tok vidoš de so ta komisije v Kranju čisz iste!
Pa se bo boli!
www.LOST-serija.net
Keyser Soze ::
Pomoje ni nobeden nobenega nategnil. Kvečjemu zdravnik je napisal, da ni potrebno poraviti naknadnega pregleda čez XY let. In to pomeni, da dobiš vozniško dovoljenje, ki je veljavno do tvojega 80. leta starosti.
Featur ::
+ tudi, člani komisije si radi privoščijo dopust v teh mesecih
8 jih baje pokriva štajersko in od tega gre ena polivca ta mesec druga pa nasldenji mesec na zaslužen počitek.
8 jih baje pokriva štajersko in od tega gre ena polivca ta mesec druga pa nasldenji mesec na zaslužen počitek.
Loki ::
jest sem se lansko leto v kranju prijavil enkrat ob tem casu, voznjo sem pa imel v zadnjem tednu avgusta.
sicer imam pa tudi dioptrijo (-0.75, -0.5) in astigmatizem (na eno oko vidis obcutno slabse kot na drugega - brez ocal ne vidim razlocno - popolnoma ostro 5 metrov delec - cisto malo zamegljeno, antiailased).
sem sicer moral iti na ponoven pregled oci (ker na vojski nisem globinsko videl nic) priblizno pol leta po vojski (ko sem imel nova ocala ze kake pol leta), zdelal.
voznisko imam pa do priblizno 2060.
sicer imam pa tudi dioptrijo (-0.75, -0.5) in astigmatizem (na eno oko vidis obcutno slabse kot na drugega - brez ocal ne vidim razlocno - popolnoma ostro 5 metrov delec - cisto malo zamegljeno, antiailased).
sem sicer moral iti na ponoven pregled oci (ker na vojski nisem globinsko videl nic) priblizno pol leta po vojski (ko sem imel nova ocala ze kake pol leta), zdelal.
voznisko imam pa do priblizno 2060.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napihal sem (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 30830 (7696) | Kvinta |
» | Avto in izpit za avto (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13222 (11758) | SplitCookie |
» | Problem prodaje alkohola. Kako ga omejiti. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 8873 (6828) | T0RN4D0 |
» | Pet let zapora za nesrečo, ki je zahtevala dvoje mladih življenj (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12190 (8570) | Pyr0Beast |
» | Alkohol + nesreča + kazen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12388 (8278) | Tilen |