» »

Negotova prihodnost ateizma in prihodnost islamske religije v Evropi 21. stoletja

Negotova prihodnost ateizma in prihodnost islamske religije v Evropi 21. stoletja

Temo vidijo: vsi
««
20 / 63
»»

49106 ::

harmony je izjavil:

Judaizem: Religija miru

fix

Stara zaveza = Hebrejska biblija. Kaj je ateist, ki je podlegel lažni progandi in jo obenem tudi širi?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

solatko ::

Še vedno je to samo nekaj tisoč let stara pravljica, v katere verjame preveč ljudi. Čemu je tako, mi pa ni jasno. Meni so bile bolj pri srcu Andersenove.
Delo krepa človeka

49106 ::

Ne pravljica, propaganda. Ravno tako kot zgornji posnetek.

Ljudje ne verjamejo v propagando, temveč v nekaj tisoč let stare pisane in pozneje pripovedovane pravljice.
Delo krepa človeka

Axbcd ::

jype je izjavil:

Nacisti ves čas vztrajate, da je problem v imigrantih, medtem ko ste za edino nasilje, ki se dogaja, neposredno odgovorni izključno sami.

Kdo izvaja invazijo kam? Evropejci v njihove vukoje*ne ali oni v Evropo? Kdo je torej napadalec in kdo le brani svoj teritorij? Kako lahko rečeš, da so za nasilje odgovorni Evropejci, če pa Evropejci sedijo doma v udobnih foteljih, migrantje pa se spopadajo s policijo na makedonski meji? Kdo je torej nasilen?

Problem je v migrantih. Če bi ostali v svojih državah Evropejci ne bi imeli z njimi nobenih problemov. Ergo, ne bi bilo nasilja. Ne z ene (fizični napadi in kršitve suverenosti evropskih držav in varnosti državljanov), in ne z druge (verbalni 'napadi' zoper okupatorja) strani.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Axbcd ()

stjan ::

Kdo je te ljudi vabil v Evropo in jim obljubljal nebesa ?

Če so res tako zaostali in nevedni, potem za Evropo še slišali niso.

AC_DC ::

Med njimi Angelca iz Nemčije.

tukaj imaš lepo pojasnjeno
http://www.welt.de/debatte/kommentare/a...

Npr Afganistanci mislijo, da jih v Nemčiji čaka hiša, avto in dobro plačana služba, sedaj so začeli Nemčije v Afganistanu (Kabulu) močno oglaševalsko akcijo s plakati, tv, radio, fb oglasi, kjer pojasnjujejo, da so to samo pravljice za lahko noč.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Slovenistan ::

AC_DC je izjavil:

Med njimi Angelca iz Nemčije.

tukaj imaš lepo pojasnjeno
http://www.welt.de/debatte/kommentare/a...

Npr Afganistanci mislijo, da jih v Nemčiji čaka hiša, avto in dobro plačana služba, sedaj so začeli Nemčije v Afganistanu (Kabulu) močno oglaševalsko akcijo s plakati, tv, radio, fb oglasi, kjer pojasnjujejo, da so to samo pravljice za lahko noč.

Joj, saj so skororaj kot nacisti. Ubogim beguncem preprečujejo prehod.

Ali so realizirali da so to končno ekonomski migranti in zato naj bi ta propaganda delovala.

Sam

Kako bo delovala

če ne znajo BRAT

:))

jype ::

NLight2> Kdo izvaja invazijo kam?

IS izvaja invazijo v Irak in Sirijo. Nobena druga invazija se trenutno ne dogaja, si pa marsikateri psihiatrični pacient domišlja, da se. No, v umetniškem jeziku bi morda "black friday" stampedo kdo označil za invazijo.

NLight2> Problem je v migrantih.

Ne, v resnici ni, razen če tvoje sklepanje temelji na predsodkih in zastarelih miselnih vzorcih - to so tisti, ki so v Evropi povzročili nastanek obeh svetovnih vojn.

Ne, v resnici ni, razen če tvoje sklepanje temelji na predsodkih in zastarelih miselnih vzorcih - to so tisti, ki so v Evropi povzročili nastanek obeh svetovnih vojn.

A to misliš tko da moramo biti naprednejši v razmišljanju ?

Tko k naciji s raketami in reaktivnimi motorji ?

al tko napredni ko commiji s masovnimi lakotami in nacionalizacijami

GG SJW

Slovenistan> A to misliš tko da moramo biti naprednejši v razmišljanju ?

Tako je.

Slovenistan> Tko k naciji s raketami in reaktivnimi motorji ?

Politična prepričanja niso korelirana s tehničnim napredkom.

Slovenistan> al tko napredni ko commiji s masovnimi lakotami in nacionalizacijami

Politična prepričanja niso korelirana z bojem za oblast.

Slovenistan> GG SJW

Nacisti ne razumete, da je vaš endgame enak kot tisti od IS - ampak saj morda vam bo nekega dne uspelo to dognati. Škoda, da bo kolateralna škoda tako ogromna.

Nacisti ne razumete, da je vaš endgame enak kot tisti od IS - ampak saj morda vam bo nekega dne uspelo to dognati. Škoda, da bo kolateralna škoda tako ogromna.

Maš prov. Sam da si ti tle naci
Vsaka moja žalost tebi da sijaj, v meni smeh a ti oči rosiš zakaj
Vse prekleto bi na mene zlil in žal, naše sanje in življenje bi prodal

Slovenistan> Maš prov. Sam da si ti tle naci

Ne verjamem ti.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

Slovenistan1 ::

Tvoj problem

Axbcd ::

jype je izjavil:

NLight2> Kdo izvaja invazijo kam?

IS izvaja invazijo v Irak in Sirijo. Nobena druga invazija se trenutno ne dogaja, si pa marsikateri psihiatrični pacient domišlja, da se. No, v umetniškem jeziku bi morda "black friday" stampedo kdo označil za invazijo.

No pa smo prišli do dejstva. IS izvaja invazijo, NE Evropa. Zakaj bi mi torej plačevali, če ne izvajamo invazije? Naj plačuje kdor izvaja. Ti boš sosedu razbil avto jaz pa naj plačam škodo? Nisem razbil avta ne bom se ukvarjal s tem problemom še manj karkoli plačeval. Simple as that.

jype je izjavil:

NLight2> Problem je v migrantih.

Kako ni? Milijoni odtekajo, v marsikateri državi se je življenje državljanov obrnilo na glavo (na hrvaškem npr. v mestih kjer so se nahajali migrantje otroci kar nekaj časa niso hodili v šolo, ljudje niso hodili iz hiš, vse od Slovenije do Nemčije so bilie ukinjene nekatere železniške linije)... Dokler niso pred 3 meseci vdrli na madžarsko so imeli državljani mir. Vlaki so normalno vozili, denar se ni trošil 750 000€ / dan za osebe iz tretjega sveta. V Nemčiji upad turizma na oktoberfestu zaradi migrantov. In ti še kar trdiš, da migrantje niso problem? Problem je v Evropi, ane? Ker jih ne pripelje iz Eritreje, Etiopije, Pakistana, Sudana, Afganistana, v biznis klasi z letalom v Nemčijo, jim šenka stanovanje, doživljenjsko socialo.

Sprijaznite se, ultra levičarji in humanitarci, da Evropa ni božiček. Vaša pričakovanja, da bomo Evropejci odprli denarnico in vsak mesec pljunili petstotaka za migrante so nerealna. Migrantje niso problem cele Evrope, so problem ultra levičarjev in humanitarcev. Vi ste jih pripeljali sem, vi jih preživljajte.

dronyx ::

solatko je izjavil:

Še vedno je to samo nekaj tisoč let stara pravljica, v katere verjame preveč ljudi. Čemu je tako, mi pa ni jasno. Meni so bile bolj pri srcu Andersenove.

Razlika med Andersenovo pravljico in religijo je v tem, da religija v zgodbice vplete nadnaravno supersilo (boga), ki ima moč vplivati na človekovo usodo in če igraš po "njegovih pravilih" si lahko obetaš neko korist (nebesa po smrti, srečo v življenju, ozdravitev...). Človekovo življenje od rojstva do smrti ponavadi ni pravljica, spremljajo te najrazličnejše težave, ti ali tvoji najbližji zbolevajo, umirajo...Verjetno ni težko razumeti, zakaj so tekom stoletji te pravljice postale takšen hit (ob učinkovitem marketingu jasno - cerkvica na vsakem višjem hribu itd.).

Slabše kot gre ljudem bolj se zatekajo k veri.
V Sloveniji se je povečalo število katolikov z ukinitvijo socializma, propadanjem družbenih norm in ne nazadnje zato, ker je bilo moderno.
Narod pač rabi kruha in iger, pa še kakšno upanje, da bo enkrat vse boljše.

ohnowhy ::

stjan je izjavil:

Slabše kot gre ljudem bolj se zatekajo k veri.
V Sloveniji se je povečalo število katolikov z ukinitvijo socializma, propadanjem družbenih norm in ne nazadnje zato, ker je bilo moderno.
Narod pač rabi kruha in iger, pa še kakšno upanje, da bo enkrat vse boljše.

Ah ja, torej je ljudem šlo boljše v socializmu, ker so se manj zatekali k veri? Kako gre ljudem v Avstriji in Nemčiji recimo, prej, v času socializma in po njem? Kaj pa vera?

dronyx ::

stjan je izjavil:

Jaz mislim da se število katolikov ni povečalo, ampak se prej zmanjšuje. Poleg tega je zame vprašljivo, koga šteješ pod "katolika". Namreč številni se deklarirajo kot "katoliki", v praksi pa religije sploh ne prakticirajo, ali gredo enkrat na leto pogledat jaslice v stolnic. To zameni ni katolik. K padanju popularnosti religije prispeva zanesljivo tudi višja izobrazbena struktura in dostopnost do informacij, o čemer niso mogli včasih niti sanjati.

Jaz recimo sebe prištevam med ateiste, a kljub temu z zelo veliko verjetnostjo dopuščam možnost v "inteligentni design" (torej da življenje kot ga poznamo ni plod samo naključja in časa), ki pa nima veze z religijo.

Kakšen socializem pa imajo Nemci in Avstrijci?
Če misliš nacional socializem za časa Hitlerja je bilo to povezano s krščansko cerkvijo.

Boljše je bilo v socializmu, bolj enaki smo bili, manjše razlike, manj obupanih ljudi, kakorkoli nekako je šlo, enim boljše, drugim malo slabše.
Danes pa ljudje nimajo upanja da bo enkrat boljše, temveč se vsak boji, da mu ne bo še slabše.
Za večino je vera pač upanje, da jim bo boljše.

stjan je izjavil:

Kakšen socializem pa imajo Nemci in Avstrijci?

Exactly my point.

stjan je izjavil:

Boljše je bilo v socializmu, bolj enaki smo bili, manjše razlike, manj obupanih ljudi, kakorkoli nekako je šlo, enim boljše, drugim malo slabše.
Danes pa ljudje nimajo upanja da bo enkrat boljše, temveč se vsak boji, da mu ne bo še slabše.
Za večino je vera pač upanje, da jim bo boljše.

Daj ne bluzi, lepo prosim, še v Venezueli se ti bodo smejali. Morda enkrat tudi v Severni Koreji, kdo bi vedel.
Ti, tako kot PrihajaNodi, se šlepaš samo na hiperinflacijo in tumaste banke, ki niso znale obračunavati realnih obrokov.
No, potem pa tako vemo, kako se je socializem zaključil na Balkanu pa tudi širše.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

harmony ::

Axbcd je izjavil:

In ti še kar trdiš, da migrantje niso problem? Problem je v Evropi, ane? Ker jih ne pripelje iz Eritreje, Etiopije, Pakistana, Sudana, Afganistana, v biznis klasi z letalom v Nemčijo, jim šenka stanovanje, doživljenjsko socialo.

Hudo ane kako se stvari kar naenkrat obrnejo. Prej so EU-jevci ropali tam dol, sedaj pa se lepo folk pocasi vraca po oropano.

AC_DC ::

harmony
Hudo ane kako se stvari kar naenkrat obrnejo. Prej so EU-jevci ropali tam dol, sedaj pa se lepo folk pocasi vraca po oropano.

Ne pozabi na Turke pri Dunaju in arabce na Iberskem polotoku, so bili že zelo daleč v Evropi, tako da s trkanjem na zgodovinsko krivdo ne boš uspel.Ničesar jim nismo dolžni, brez tuje kolonizacije bi še vedno živeli v jami.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

nagobčnik ::

V Sloveniji se je povečalo število katolikov z ukinitvijo socializma

Obratno, po podatkih iz popisa leta 1991 se je za rimokatolike izreklo 71 %, leta 2002 (najnovejši popis) pa 58 %

fartman - Zanimivo, da čez socializem govorijo samo ljudje, ki so danes visoko nad povprečjem, kar takrat pač ni bilo mogoče in mularija, ki takrat še živeli niso ali pa so imeli nekaj let, ko smo šli na svoje.

Razlika je samo v tem, da je takrat v Sloveniji večina delovne populacije imel sigurno delo, da smo morali za veliko področij delavce uvažat iz drugih republik, da je vsak lahko s svojo plačo preživel, da so tudi matere samohranilke vsaj 10 dni lahko peljale otroke na morje, da je smučal, kdor je hotel, ne samo tisti, ki imajo višek denarja, da je bilo v povprečni ali višji plači 70%-ov zaposlenih, da je bilo življenje manj stresno, da smo se ljudje na veselicah in podobnem zabavali, po dobrine pa smo pač hodili v Trst in A.

Danes pa je pač tako, da ima večina 70+%-ov plačo pod povprečjem, da novih stalnih zaposlitev praktično ni, da sta praktično dve generacije mladih izven socialne varnosti, tretji se bo to zgodilo v kratkem in predvsem to, da ni nikakršne svetlejše prihodnosti za to državo.

Sicer je pa vse o.k.. Smo zadovoljni člani EU, NATO, OZN, celo v WTC bomo kmalu lahko vplačevali članarino, samo revščine je vedno več. Važno je da imamo demokracijo, pa če prav ob korenčku in travi.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

Danes pa je pač tako, da ima večina 70+%-ov plačo pod povprečjem, da novih stalnih zaposlitev praktično ni, da sta praktično dve generacije mladih izven socialne varnosti, tretji se bo to zgodilo v kratkem in predvsem to, da ni nikakršne svetlejše prihodnosti za to državo.

Prosim za povezavo na uradne podatke, ki jih navajas. Ce ne bos dodal povezave, si tole potegnil iz saj-ves-cesa. V Sloveniji je, ce si ze pozabil, celo v teh casih nekje, uradni podatki glede zadovoljstva z blaginjo pravijo takole; http://www.kazalniki-blaginje.gov.si/
ali pa bolj poljudno tule;
http://www.24ur.com/novice/slovenija/ka...

Statistični urad je razkril letošnje kazalce materialne, družbene in okoljske blaginje, ki med drugim razkrivajo, da je kar 83 odstotkov Slovencev zadovoljnih s svojim življenjem, celo 8 odstotkov držvaljanov pa zaupa v parlament.

Ocitno bomo to seanso ponovili, zakljucilo pa se bo, da ti tudi tokrat ne bos tozil drzavnega urada, ker menda zavaja, ceprav se napaja iz davkoplacevalskega denarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ohnowhy ()

AC_DC je izjavil:

harmony

Ne pozabi na Turke pri Dunaju in arabce na Iberskem polotoku, so bili že zelo daleč v Evropi, tako da s trkanjem na zgodovinsko krivdo ne boš uspel.Ničesar jim nismo dolžni, brez tuje kolonizacije bi še vedno živeli v jami.

Sej to zelim povedati. Da lahko mi tu zivimo tako kot se zagre, mora vedno nekdo trpeti in umreti. Fora je, ker so se ti ljudje zaceli prebujati in njim tudi disi nas krof ob jutranji diseci kavici.

Da lahko mi tu zivimo tako kot se zagre, mora vedno nekdo trpeti in umreti.

Ker turki so res tko nujno rabil napadat slovenska ozemlja

Ne morjo brez tega

Skor rečeš

Da jim je v krvi :D

Lej harmoney. Sem našel kakšnih hot buns si tile tujci želijo. So se PREBUDILI

Gunman and two hostages killed in Sydney siege: as it happened
Three dead - including gunman Man Haron Monis - and four injured as shootout ends Sydney hostage siege at Lindt cafe
http://www.telegraph.co.uk/news/worldne...

00.00 The hostages were apparently forced to make Youtube videos where they listed the hostage taker's demands while standing in front of black Islamic flag. One hostage was made to read from a script that included the line: "Our ISIS brother has been very kind to us." The videos have been taken down.

Kakšna pregrešna želja po naši domači črni turški kafi

Fora je, ker so se ti ljudje zaceli prebujati in njim tudi disi nas krof ob jutranji diseci kavici.

Diši jim, kar je tuje, svojega ne dajo

Pown of the year 8-)

Zgodovina sprememb…

SimplyMiha ::

Islam je kul, so ugotovili v Nemčiji. Celo legalizirali so šeriatsko policijo:
"Scharia-Polizei" nicht strafbar

Če je tok kul in miroljuben, kaj potem rabijo šeriatsko policijo ? :D

pirat ::

harmony je izjavil:

Sej to zelim povedati. Da lahko mi tu zivimo tako kot se zagre, mora vedno nekdo trpeti in umreti. Fora je, ker so se ti ljudje zaceli prebujati in njim tudi disi nas krof ob jutranji diseci kavici.

Ja, ampak za krof ob jutranji dišeči kavici se je potrebno malo potruditi.. dokončati kakšno šolo, kakšnih 8-9 ur dnevno preživljati na delovnem mestu, spoštovati osnovne kulturne navade okolja v katerem živiš, razumeti koncept ločenosti države od religije, akceptirati da bo morda učiteljica, zdravnica, sodnica, policajka s katero se boš srečal oseba ženskega spola... itd...

pirat> Ja, ampak za krof ob jutranji dišeči kavici se je potrebno malo potruditi.. dokončati kakšno šolo, kakšnih 8-9 ur dnevno preživljati na delovnem mestu, spoštovati osnovne kulturne navade okolja v katerem živiš, razumeti koncept ločenosti države od religije, akceptirati da bo morda učiteljica, zdravnica, sodnica, policajka s katero se boš srečal oseba ženskega spola... itd...

Muslimani, ki živijo v Evropi, vse to razumejo v podobni meri kot pripadniki ostalih verskih skupnosti.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: AC_DC ()

jype je izjavil:

pirat> Ja, ampak za krof ob jutranji dišeči kavici se je potrebno malo potruditi.. dokončati kakšno šolo, kakšnih 8-9 ur dnevno preživljati na delovnem mestu, spoštovati osnovne kulturne navade okolja v katerem živiš, razumeti koncept ločenosti države od religije, akceptirati da bo morda učiteljica, zdravnica, sodnica, policajka s katero se boš srečal oseba ženskega spola... itd...

Muslimani, ki živijo v Evropi, vse to razumejo v podobni meri kot pripadniki ostalih verskih skupnosti.

Ja, ampak sem repliciral uporabniku "harmony", ki je v svojem postu omenjal "folk, ki se počasi vrača po oropano". Nisva govorila o muslimanih, ki živijo v Evropi.

jype je izjavil:

Mhm. Zato so v tisti kafič vkorakali kar s orožjem.

Gospa, eno kavo bi prosim !

pirat je izjavil:

Ja, ampak za krof ob jutranji dišeči kavici se je potrebno malo potruditi.. dokončati kakšno šolo, kakšnih 8-9 ur dnevno preživljati na delovnem mestu, spoštovati osnovne kulturne navade okolja v katerem živiš, razumeti koncept ločenosti države od religije, akceptirati da bo morda učiteljica, zdravnica, sodnica, policajka s katero se boš srečal oseba ženskega spola... itd...

Aha to so evropski koncepti? A sem spada poboj indijancev in aboridzinov? Kolonizacija tudi?

Martin Krpan ::

harmony je izjavil:

Axbcd je izjavil:

In ti še kar trdiš, da migrantje niso problem? Problem je v Evropi, ane? Ker jih ne pripelje iz Eritreje, Etiopije, Pakistana, Sudana, Afganistana, v biznis klasi z letalom v Nemčijo, jim šenka stanovanje, doživljenjsko socialo.

Kdaj pa si ropal in kje tam doli ? Kakšen je bil kaj plen ?
In najvažnejše , zakaj nas nisi povabil z sabo ?:P

harmony je izjavil:

AC_DC je izjavil:

harmony

To si si pa iz riti potegnil ali pa jaz ne razumem.

Daj razloži , če grem jaz k trgovcu kupiti pralni stroj , kdo je tu izkoriščan , kdo mora trpeti in umreti????!!!
Jaz sem dobil pralni stroj , ki sem ga potreboval , trgovec pa je bil tudi videti zadovoljen in je še zdaj živ.:)

Slovenistan je izjavil:

Da kamenjajo tiste ki bi se želeli integrirati ?!;(

Zgodovina sprememb…

harmony je izjavil:

pirat je izjavil:

Aha to so evropski koncepti? A sem spada poboj indijancev in aboridzinov? Kolonizacija tudi?

Vem , da boš šokiran in mi ne boš verjel , ampak jaz nisem ubil niti enega indijanca ali aboriđina niti nikogar kolonializiral. Ne jaz , ne moje sorodstvo , ne moji predniki.8-)
Še bili nismo nikdar tam !8-O

Zakaj torej za te migrante danes plačujem jaz ?

Zgodovina sprememb…

harmony je izjavil:

A to sta jih z jype-tom v fojbe metala, al' kaj?

Martin Krpan je izjavil:

Mislis reci "s seboj"? Pa taki branitelji drzave ccc.

pirat> Ja, ampak sem repliciral uporabniku "harmony", ki je v svojem postu omenjal "folk, ki se počasi vrača po oropano". Nisva govorila o muslimanih, ki živijo v Evropi.

Ah, se opravičujem, nisem bil pozoren. Vsekakor je naš (zahodni) denar obilno pomagal pri destabilizaciji bližnjega vzhoda. Jaz sicer ne mislim, da nam prihajajo vračat milo za drago, mislim pa, da smo odgovorni za to, da nismo dovolj dobro nadzirali, kako se skrbi za našo varnost (in je posledično naša varnost zdaj, ko se spopadamo z "nepričakovanimi" posledicami vojaško ustvarjenega političnega vakuuma, nižja kot prej, ko se je bilo treba paziti usekanih diktatorjev).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Martin Krpan je izjavil:

Vem , da boš šokiran in mi ne boš verjel , ampak jaz nisem ubil niti enega indijanca ali aboriđina niti nikogar kolonializiral. Ne jaz , ne moje sorodstvo , ne moji predniki.8-)

Okej se opravicujem za moje besede. Nihce ni ubili niti enega indijanca ali aboridzina. Nihce iz Evrope ni bil tam.

Glede placevanja za migrante...
No, vec si dal za Grke in ti sedaj veselo spuscajo ljudi naprej.

kunigunda ::

Slovenistan je izjavil:

Nehite ze s tem islamom. Je razlika med religijo in izvajanjem religije. Muslimani jo pac bolj dosledno izvajajo.
Sicer je biblija dosti bolj kruta kot pa koran.

harmony je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

Mislis reci "s seboj"? Pa taki branitelji drzave ccc.

Raje odgovori , kot pa da se obešaš na eno faking usrano črko !;(
A raje v tri dni jeziček brusiš ker ne veš kaj bi odgovoril !>:D

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: solatko ()

harmony je izjavil:

Martin Krpan je izjavil:

Okej se opravicujem za moje besede. Nihce ni ubili niti enega indijanca ali aboridzina. Nihce iz Evrope ni bil tam.

Glede placevanja za migrante...
No, vec si dal za Grke in ti sedaj veselo spuscajo ljudi naprej.

Seveda je tudi kakšen evropejec kdaj ubil kakšnega indijanca ali aboriđina , vendar to nisem bil jaz. Najdi ga in od njega izterjaj odškodnino in ga pošlji v zapor.
Mene ne mešaj zraven !;(

Tisto kar sem kao dal za grke , nisem dal prostovoljno ampak so v mojem imenu , brez da bi me vprašali dali naivneži ki (še vedno) verjamejo v pravljice , da je to dober biznis in da bomo z tem še zaslužili.

En star slovenski pregovor pravi "Ko imajo otroci in norci denar , imajo kramarji sejem "!:P

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: solatko ()

Jarno ::

kunigunda je izjavil:

Nehite ze s tem islamom. Je razlika med religijo in izvajanjem religije. Muslimani jo pac bolj dosledno izvajajo.

Eh, prišel je en tip, ki je izjavil, da naj pisma ne jemljemo preveč zares.:)
V soboto in nedeljo tudi delamo, svinjsko in alkohol sta del vsakdana.
Zanimivo je, da to ni problematično tudi za recimo katoliške duhovnike.

Zapisano je tudi:
Vsak naj se podreja oblastem, ki so nad njim. Ni je namreč oblasti, ki ne bi bila od Boga. In te, ki so, so postavljene od Boga.

Smrdi oz. diši po žegnu sekularne oblasti.

Gorje vam, pismouki in farizeji! Hinavci. Podobni ste pobeljenim grobovom, ki so na zunaj lepi, znotraj pa so polni mrtvaških kosti in vsakršne gnusobe. Tako se tudi vi na zunaj kažete ljudem poštene, znotraj pa ste polni hinavščine in krivice.

Uh...če bi bilo omenjeno, naj spijejo podganji strup, bi to zadevo še omililo. A to gre duhovščini?
Sic transit gloria...

Skratka, je big difference med islamom in krščanstvom.

nagobčnik ::

Jarno je izjavil:

kunigunda je izjavil:

Eh, prišel je en tip, ki je izjavil, da naj pisma ne jemljemo preveč zares.:)

Prej obratno

http://timesofindia.indiatimes.com/indi...
Izrecena fatwa nad teroristicnimi skupinami.

Martin Krpan je izjavil:

Tisto kar sem kao dal za grke , nisem dal prostovoljno ampak so v mojem imenu , brez da bi me vprašali dali naivneži ki (še vedno) verjamejo v pravljice , da je to dober biznis in da bomo z tem še zaslužili.

Ja, a nismo v demokraciji? Kako to, da si neprostovoljno dal denar?

Martin Krpan je izjavil:

Daj razloži , če grem jaz k trgovcu kupiti pralni stroj , kdo je tu izkoriščan , kdo mora trpeti in umreti????!!!
Jaz sem dobil pralni stroj , ki sem ga potreboval , trgovec pa je bil tudi videti zadovoljen in je še zdaj živ.:)

Si se vprasal od kod surovine za ta pralni stroj? Kdo jih pridobiva ter na kaksen nacin? Te osvetlim s kaksnim linkom? Mogoce celo z youtube videom?

pirat je izjavil:

http://timesofindia.indiatimes.com/indi...
Izrecena fatwa nad teroristicnimi skupinami.

Jah za ene, ki pozivajo na poboj muslimanov, tudi ta fatwa ne bo zadostovala. Torej karkoli naredili muslimani ne bo zadoscalo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: harmony ()

pirat> Izrecena fatwa nad teroristicnimi skupinami.

Jah, saj veš - ksenofobi bodo rekli "to se samo pretvarjajo, dokler niso še večina".

Do muslimanov se danes mnogi ljudje obnašajo podobno, kot so se v tridesetih letih do židov. Bolj ali manj prikrito nestrpnost in nasilje počasi nadomešča javni sovražni govor, ki ustvarja pogoje za eskalacijo nasilja in hitrejšo radikalizacijo. Vse, kar skrajna desnica v EU počne, je v resnici voda na mlin islamski državi.
««
20 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Francija in Islam (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25247506 (43611) zee

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

998159806 (145469) BigWhale
»

Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016 (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

1419216484 (176305) Alencica

Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )

548566 (7492) Mavrik
»

Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )

22938418 (33819) guest #44

Več podobnih tem