Forum » Pomoč in nasveti » Windows Xp Pro+ service Pack 1
Windows Xp Pro+ service Pack 1
kalcek16 ::
Slišu sm da obstajajo eni Windowsi,k majo service Pack 1 že kr gor,ubistvu se ti namesti ob inštalaciji windowsow-a je to res? Zanima me tud če sistem pol hitrej dela al kaj? A je kje kakšen spisek keri hrošči so odpravljeni? Zanima me pa tud če je bolš d jz namestim windowse pol pa raj service pack 2(a je še ker novejši pack)
Cokolesnik ::
Ja, Windows XP z vključenim SP1 obstajajo. Glede hitrosti sem ravno včeraj prebiral zanimiv članek o SP1. Na počasnem računalniku bodo počasno tekli Windowsi z ali brez servis packov, logično pa je tudi, da s povečevanjem nameščenih podatkov v sistemu, sistem postaja bolj obremenjen in počasnejši kot na začetku. Nameščeni varnostni popravki so sestavni del dobrega upravljanja z operacijskim sistemom.
Predstavitev Windows XP Serial Pack 1
Predstavitev Windows XP Serial Pack 1
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
tihi ::
Obstajajo celo taki, ki majo že integriran SP1a.
Sej XP-ji so itaq jajca, Win2KSP3 dej gor!!!
Sej XP-ji so itaq jajca, Win2KSP3 dej gor!!!
boštjan ::
glede popravka,ki ti močno upočasni delovanje je to ta popravek 811493. SP1 pa si lahko že sam integriraš v inštalacijsko XP datoteko.Sicer je zdaj veni na MS strani SP1a, medtem ko je SP2 še v beta fazi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Service Pack 3Oddelek: Programska oprema | 3240 (2208) | d0rK |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47396 (21073) | R33D3M33R |
» | Manjši popravke za uporabnike Windows FirewallOddelek: Novice / Varnost | 3406 (2870) | denial |
» | Express Install za Service Pack 2Oddelek: Novice / Varnost | 3927 (3927) | Izi |
» | Windows XP Service Pack 2 Reloaded (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8015 (8015) | Vlady |