Forum » Programiranje » Prestashop
Prestashop
tehnuty ::
Pozdravljeni!
Ima mogoče kdo izkušnje s Prestashopom? Imam namreč težavo. Ko uporabnik odda naročilo bi bilo potrebno izpisat kdo je naročil in kaj je naročil, torej vse osnovne podatke, da se naročilo potrdi. Iskal sem če obstajajo kakšni addoni ali kaj podobnega za to, vendar nisem najdel nič. Ve mogoče kdo za kaj podobnega ali kakšno drugo rešitev? Hvala.
Ima mogoče kdo izkušnje s Prestashopom? Imam namreč težavo. Ko uporabnik odda naročilo bi bilo potrebno izpisat kdo je naročil in kaj je naročil, torej vse osnovne podatke, da se naročilo potrdi. Iskal sem če obstajajo kakšni addoni ali kaj podobnega za to, vendar nisem najdel nič. Ve mogoče kdo za kaj podobnega ali kakšno drugo rešitev? Hvala.
- spremenilo: tehnuty ()
tehnuty ::
Ne, zadeva je sledeča. Kolikor je meni znano je inšpektor zahteval da mora aplikacija omogočati, da se pred potrditvijo naročilo izpiše še enkrat vso naročilo in naročnik. Mislim pa da stranka dobi na mail naročilo, vednar po tem, ko jo že potrdi.
Arctander ::
Aha, zdaj mi je jasno, kaj bi rad imel. Iz prvega posta nisem dobro razbral. Žal tukaj ne znam pomagati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napačna cena (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15356 (8097) | stb |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 375963 (163078) | integral15 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285143 (119929) | darkolord |
» | Trgovina Solo.siOddelek: Pomoč in nasveti | 4097 (2305) | mrbungle |
» | Težave z e-trgovinoOddelek: Omrežja in internet | 1174 (945) | Dr€aM4x |