» »

Težave z e-trgovino

Težave z e-trgovino

Radiation ::

Sicer ne vem ali to spada v to temo (v kolikor ne prosim prestavite), ampak vseeno. >:D
Nekaj sem naročil na cool-pc pa me zanima če so potrebni kakšni posebni pogoji, da je naročilo veljavno. V pogojah piše:

Naročilo je potrjeno, ko kupec prejeme avtomatsko poslani e-mail s potrdilom o prejemu naročila, ki ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema, ampak vas le obvesti, da je sistem prejel vaše naročilo in da je stekel postopek odpreme. Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po elektronski pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga.

Zanima me pa zato ker sem dobil potrdilo o prejemu naročila, potem pa nič več (od tega sta dva dneva). Sedaj pa ne vem ali bi še enkrat naročil ali ne, ker mi ni ravno do tega, da bi potem imel to dvakrat naročeno. ;((
Mogoče mi lahko kdo pove kako dolgo vse skupaj traja

TyKee ::

Poklici jih, pa vprasaj kaj se dogaja z tvojim narocilom :)
Enostavno kot pasulj.

Radiation ::

Sem jih ze poklical pa se vedejo kot, da nič ne vejo o mojem naročilu. Ceprav sem jim povedal stevilko narocila in da sem prejel potrdilo o prejemu narocila. ;((
Gre se mi predvsem zato, ker sem naročil kar nekaj stvari, ki so bile tedaj v akciji (sedaj niso več) in bi tako prihranil kar nekaj denarja.

Zanima me kaj lahko storim v kolikor se bodo se naprej sprenevedali in če so potrebni kakšni posebni pogoji, da je naročilo veljavno.

bluefish ::

Urad za varstvo potrošnikov

Dr€aM4x ::

Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po elektronski pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga


Lepo ti piše. Tudi sam veliko naročam pri njih in sem zelo zadovoljen. V naslednjih dveh-treh dneh boš dobil potrjeno naročilo.

Ali prvič naročaš preko internetne trgovine??!!

bluefish ::

se strinjam z Dr€aM4x-om. Sicer pa ne bodi neučakan, ponavadi nekaj časa traja, da blago odpremijo na pošto in da ga le ta dostavi.
2 dni ni še nič, pri enaa sem čakal 9 dni na HD.

Dr€aM4x ::

Točno tako. Pri drugih trgovinah čakaš še veliko dlje. Razumet moraš tudi to, da nisi edin k si pr njih naroču. So še tudi drugi, zato pride do kakšenega zaostanka in zamude. Mislim da je prav pri Cool-PCju naročeno blago najhitreje odposlano na tvoj dom. Čakaš največ do 4 dni. Tako, da v naslednjih dneh lahko pričakuješ pošiljo. če si danes naroču, boš že v petek imel.:)

EvilDare ::

Jaz sem že 2x naročil neke malenkosti pri cool pc in sem jih dobil že naslednji dan zjutraj. Drugače imam pa tudi dobre izkušnje z enaa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: EvilDare ()

softwar66 ::

Vse lepo in prav. Res pa je, da je cool-pc edini prodajalec specializiran za tovrstno opremo in so cene visoke, vsekakor pa drazje kot izven Slovenije.

Radiation ::

Je minilo že sedem dni pa še nisem dobil kupoprodajne pogodbe...
Drugače sem že kupoval pri e-trgovinah in tudi na eBayu in še nisem imel težav

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

7 dni je pa že res malo dolgo.

Dr€aM4x ::

Potem jim pa pošli tist mail, ko so ti poslal ko si naročil. Ter vprašaj kaj je zdaj s tem. Vendar ne verjamem, da se je to zgodilo.;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vračilo blaga kupljenega preko interneta? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
22756984 (5171) Groot
»

Vračilo blaga v enaa (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9237178 (2147) tomaz-
»

Napačna cena (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8014695 (7436) stb
»

"Digitalni" podpis

Oddelek: Loža
112512 (2245) BlueRunner
»

Mimovrste nateguni (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5521433 (17810) Gandalfar

Več podobnih tem