» »

Ponudba Lidl

Ponudba Lidl

««
8 / 8
»
»»

donvito ::

AvtoR je izjavil:

V Lidlu je treba bit kar malo pazljiv. Zadnjič vidim neko stensko uro, zadnji kos, cena -30%. Ajde jo vzamem, doma sem potem opazil, da so mi računali polno ceno;((.
Ma se mi ni dalo nazaj hodit, bi več za bencin porabil. Pa to ni bilo prvič, da mi niso obračunali popusta za izdelek v akciji.
Itak kasirajo hiteje, kot jaz lahko v voziček zlagam:))

A ni tako, da moraš popuste aktivirat, govorim na pamet, ker ne uporabljam lidl?
https://informacije.lidl.si/SelfService...

AvtoR ::

Šlo je za zadnji kos z nalepko -30%.
Za to ne rabiš Lidlove kartice in kuponov. Na blagajni so enostavno pozabil obračunati popust. Ni bilo prvič ne zadnjič. Bom drugič bolj pozoren...

GupeM ::

Tudi v Hoferju se to včasih zgodi.

delavec44 ::

Si samo jaz sproti računam končno ceno nakupa, da me potem na blagajni ne opetnajstijo?

GupeM ::

Verjetno.

delavec44 je izjavil:

Si samo jaz sproti računam končno ceno nakupa, da me potem na blagajni ne opetnajstijo?

Ja, za par artiklov, ne predstavljam si sprotnega računanja za poln voziček ali pač?

Twixz ::

delavec44 je izjavil:

Grem na samopostrežno, pa me ne morejo. :P

delavec44 ::

Tudi v Kopru so postavili samopostrežne (v eni noči med tednom). Navadno je tam manjša gužva, tako da kar koristno.

Master_Yoda ::

Meni pa gre na k**** da imajo neko avtomatizacijo s kamerami narejeno in ce je vrsta pri navadnih blagajnah zacne po zvocniku nergati da lahko kupci grejo tudi na samopostrezne blagajne. In nimajo nobenega delaya noter, jim po 5* zaporedoma isto sporocilo na zvocnike spusti. Da ne govorimo o tistem pillarju kjer moras skenirati racun da te ven spusti. Moras najmanj minuto tisto bar kodo skenirati da prime - verjetno zaradi crne crtne kode na temno sivi podlagi racuna.
Dovie'andi se tovya sagain.

Twixz ::

Mja, to gre tudi men na živce, potem pa kak starejši gospod/gospa s polnim vozičkom naredi več gužve na samopostrežni, kot pa če bi jo preprosto spustili na blagajno kjer skenira trgovka.

OK.d ::

Enkrat sem probal in se ne grem več, tako butast sistem z nekakšnimi podmeniji katere je potrebno iskat po monitorju, na koncu pa še fijasko, da te ven spustijo.
LPOK.d

Magic1 ::

Tudi jaz sem se jezil. Kruh in sadje registrirat na hitrih blagajnah je muka. Pa še nekaj drugih nevšečnosti.
Magic

Magic1 je izjavil:

Tudi jaz sem se jezil. Kruh in sadje registrirat na hitrih blagajnah je muka. Pa še nekaj drugih nevšečnosti.

Zakaj muka, ti ne prime koda ali kaj, v sparu ni nobenega problema, prav tako v mercatorju. Seveda moraš sadje stehtat in pravilno kodo vnest, prav tako za kruh, če je samopostrežni.
Problem je edino, če ne postaviš pravilno na odlagalno mesto pri skeniranju, pa popust in alkohol mora potrditi, vsaj v sparu.

fikus_ ::

Ker sem ravno naletel na to temo o Lidlu.

Ne kupovat pri njih breskev in nektarin, so zmehčane, znotraj rjave in skoraj gnile. (sedaj so v "akciji", znižana cena)

Sem jih v lokalnem Lidlu opozoril na to, jih še vedno prodajajo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

feryz ::

Magic1 je izjavil:

Mama mia.
A ni to teh forum? Ker je otročje lahko. Tudi če je francoski, italijanski ali kak drug jezik na zaslonu.

Btw postopek za kruh in sadje je enak na samopostrežni ali pri trgovki. Niso one neki znanstveniki.

donvito je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Zakaj muka, ti ne prime koda ali kaj, v sparu ni nobenega problema, prav tako v mercatorju. Seveda moraš sadje stehtat in pravilno kodo vnest, prav tako za kruh, če je samopostrežni.
Problem je edino, če ne postaviš pravilno na odlagalno mesto pri skeniranju, pa popust in alkohol mora potrditi, vsaj v sparu.

Tema je o Lidlovih hitrih blagajnah;)

Btw, ko smo ravno pri Lidlu.
Na njihovem parkirišču se je pojavil ta kiosk, ali lahko kdo malo več o tem.
https://imgur.com/bX9Fms1
LPOK.d

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OK.d ()

OK.d je izjavil:

donvito je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Tema je o Lidlovih hitrih blagajnah;)

O čem sem pa jaz govoril, če ne o samopostrežnih?

Omenjal si Spar in Mercator.
LPOK.d

Ja in, je tam postopek popolnoma drugačen?

Prvo probaj, potem pa komentiraj.
LPOK.d

Zato te sprašujem, ker še nisem. Je tako težko?

Preberi še enkrat moj post o tem.
LPOK.d

Sem prebral, samo, bom šel nalašč zato v lidl, da probam, potem ti sporočim, kdo je butast.

Pa potem še vzemi kakšno polnozrnato bombetko in še kakšno kilo jabolk.
LPOK.d

bauci ::

Ok.d tisto je kiosk za prodajo časopisov, cigaret, .... Jih je kar nekaj na novo postavljenih.

Zanimivo, da se nekomu to še splača postavljati v vukojebini.
LPOK.d

a_borlak ::

Hitre blagajne so zakon. Tvoj ritem, morda 5 sekund več zaradi sadja/kruha, ampak vsaj ne čakaš v vrsti.

Furbo ::

donvito je izjavil:

Je ja, za kruh in to ti v Mercator in Spar črtne kode nalimajo tam kjer ti ga dajo, zelenjavo tudi sam opremiš s tem, kjer lepo vidiš katera številka je..

V Lidlu moraš pa te zadeve iskati po menijih hitre blagajne kjer tudi tehtaš zadevo, vse pod stresom, ker so ostali za teboj.

Enkrat in nikoli več.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Groot ::

Nekateri imate pa življenje očitno res na lahko da vam največji stres v dnevu predstavlja to, da morate v meniju ob priloženih slikicah najti pravo ikono, hkrati pa še kdo poleg vas čaka v vrsti za blagajno :)) Saj realno bi lahko rekel, da sem fouš za to, ampak vseeno je pa malo pretiravanja no.

Furbo je izjavil:

donvito je izjavil:

Je ja, za kruh in to ti v Mercator in Spar črtne kode nalimajo tam kjer ti ga dajo, zelenjavo tudi sam opremiš s tem, kjer lepo vidiš katera številka je..

V Lidlu moraš pa te zadeve iskati po menijih hitre blagajne kjer tudi tehtaš zadevo, vse pod stresom, ker so ostali za teboj.

Enkrat in nikoli več.

Hvala, če bi to una brihta takoj povedal, ne pa, da me je lovil na besede. Sem takoj povedal, da nisem še bil na lidlovih in ne poznam postopka. >:D
««
8 / 8
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Parkside izdelki - vaše izkušnje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10828447 (3956) dela
»

Visokotlačni čistilec (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8630996 (2998) Zvezdica27
»

Kateri zračni kompresor?

407608 (1469) Gregor5816
»

Hofer vs. Lidl "tehnična" roba (strani: 1 2 )

569097 (4276) hojnikb
»

Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
21967478 (41909) McLuzo

Več podobnih tem