Forum » Kaj kupiti » Nakup SLO gamerske mehanske tipkovnice
Nakup SLO gamerske mehanske tipkovnice
mat xxl ::
Pozdravljeni, sine 12 let je uspel našponati ženo, da sta šla po tako zgoraj opisano tipkovnico . Seveda se žena ne spozna in ni vedela, da so SLO , querty, quertz tipkovnice …. Kupila sta to:
https://www.bigbang.si/tipkovnica-asus-...
Tipkovnica ASUS ROG Strix Scope II X, ROG NX Snow V2
Ko sta takoj potem nesla nazaj so ju prepričali, da gamerskih tipkovnic z SLO ni, da se pa, da kupiti tipke in spremeniti menda na Amazonu.
Doma sem sicer našel tipke na Amazonu za spremembo quertz na querty, vendar niso nikjer na zalogi, celo piše, da ne vedo, kdaj bodo o SLO tipkah ni nikjer nič celo na Asusovi stani ne.
Kaka ideja, kako do teh dodatnih tipk, oziroma, ker jo v ponedeljek nesemo nazaj, kaj kupiti? Lahko na kabel zaželjeno pa je, da do SLO oziroma YU tipke.
Za vsak pameten nasvet se v naprej zahvaljujem.
https://www.bigbang.si/tipkovnica-asus-...
Tipkovnica ASUS ROG Strix Scope II X, ROG NX Snow V2
Ko sta takoj potem nesla nazaj so ju prepričali, da gamerskih tipkovnic z SLO ni, da se pa, da kupiti tipke in spremeniti menda na Amazonu.
Doma sem sicer našel tipke na Amazonu za spremembo quertz na querty, vendar niso nikjer na zalogi, celo piše, da ne vedo, kdaj bodo o SLO tipkah ni nikjer nič celo na Asusovi stani ne.
Kaka ideja, kako do teh dodatnih tipk, oziroma, ker jo v ponedeljek nesemo nazaj, kaj kupiti? Lahko na kabel zaželjeno pa je, da do SLO oziroma YU tipke.
Za vsak pameten nasvet se v naprej zahvaljujem.
- spremenil: mat xxl ()
tony1 ::
Kupiš Cherry G-80 z DE layoutom, ki je enak SI (ali YU). Samo, so ratale drage, leta 2010 si kakšno v akciji dobil na amazon.de za 50 EUR, danes je redna cene ene 200 EUR.
Kriva je zgornja tema
Kriva je zgornja tema
_Denny_ ::
Nekaj od tega - https://www.bigbang.si/racunalniki-in-i...
Bi priporočal Uvi Pride oz. Pride v2, a je zgleda ne prodajajo več. Big Bang bi sicer glede na zgornji link naj imel zalogo, samo ne verjamem.
Slo/YU tipke se dajo dobiti po naročilu na raznih custom keycaps straneh, bodo pa stale isto kot ta Asusova tipkovnica oz. še več v primeru želje po delujoči osvetlitvi za le-te (double shot keycaps). Za občutek kako precenjeno je to lahko googlaš za "GMK Yugo"...osebno teh grdih ne bi imel niti, če mi jih dajo zastonj, ljudje pa z veseljem še za rabljene plačujejo ~350€.
Bi priporočal Uvi Pride oz. Pride v2, a je zgleda ne prodajajo več. Big Bang bi sicer glede na zgornji link naj imel zalogo, samo ne verjamem.
Slo/YU tipke se dajo dobiti po naročilu na raznih custom keycaps straneh, bodo pa stale isto kot ta Asusova tipkovnica oz. še več v primeru želje po delujoči osvetlitvi za le-te (double shot keycaps). Za občutek kako precenjeno je to lahko googlaš za "GMK Yugo"...osebno teh grdih ne bi imel niti, če mi jih dajo zastonj, ljudje pa z veseljem še za rabljene plačujejo ~350€.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz
yayo ::
Dvanajst letnemu mulcu tipkovnico za 150 evrov? Nekaj iz top gamerske Logitech linije in je problem rešen. Slovenska tipkovnica, slovenska garancija. Če si premislite in se odločite za kaj cenejšega, recimo do petdeset evrov, je na izbiro verjetno vsaj dest tipkovnic s slovenkim layoutom.
Hvala vsem za dobre namige in pomoč, a za to tipkovnico se pa nikjer ne najde samo tipk za menjavo, če kdo kaj ve ? Nakaj bomo že rešili res hvala za dobre usmeritve.
Ali mi lahko kdo napiše kako dobro podjetje v Ljubljani, ki se ulvarja z gravuro tipkovnic in okvirne cene.... Za to gornjo tipkovnico, kar sem spraševal, se namreč na Aliju ugodno dobi kvalitetne tipke različnih barv popolnoma brez vsakega napisa in se potem dajo v celoti gravirati.
mtošev ::
A ne bi raje tamalemu bila to šola za prihodnjič? Naj se nauči YU ter US layouta na pamet, mu bo prav prišlo v življenju.
Na tvojem mestu bi raje pozabil na gravuro (in "poceni" aliexpress tipke), kupi mu nalepke in naj uživa brez RGB-ja.
Na tvojem mestu bi raje pozabil na gravuro (in "poceni" aliexpress tipke), kupi mu nalepke in naj uživa brez RGB-ja.
lucky13 ::
Moja hčera uporablja tole. Je nizkoprofilna. Prijetna tudi za tipkanje. Imajo pa tudi kombinacije z drugimi stikali.
https://www.bigbang.si/white-shark-tipk...
https://www.bigbang.si/white-shark-tipk...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Kaj kupiti | 842522 (9916) | tomzzi |
| » | tipkovnica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5824 (2748) | Han |
| » | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35686 (7837) | Han |
| » | Osvetljena tipkovnica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13963 (5285) | bajsibajsi |
| » | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 31341 (17898) | scipascapa |