» »

Ponudba Lidl

Ponudba Lidl

««
11 / 11
»
»»

denabiker ::

barakus je izjavil:

Kakorkoli, razmetani so bili izdelki, ki so na policah že dlje časa, ne novi izdelki. Eno je, da imaš neko sekcijo zadnji kosi in je tam vse nametano, ma drugo je da so vse police z neživili nametane s šaro kakor da je boljši sejem.

Ne vem, če je kultura kupcev, primitivci so povsod, bolj se mi zdi možno da je lidl zmanjšal osebje ali jim ni prioriteta pospravit / počistit poslovalnico.

Ej oprosti, ampak bedarije pišeš. Narod je tako *****, ne bom raje pisal, poznam Lidl in Hofer, pa vem da se zelo trudijo vsaj pri nas, AMPAK, ko pride golazen ko vse rasfuka, premeče, odpira embalaže ter še krade po vrhu, je pač tak. Glej, sem večkrat v Lidlu v CE center, ko pride šiptarija, pa to je obup. To te ženkske odprejo vse povprek, razmečejo, to lahko 2-3 trgovke samo za njimi hodijo in pospravljajo.

tony1 ::

barakus je izjavil:

Ali še kdo opaža, da je lidl vedno bolj nemaren in kaotičen?

Včeraj sem po nekaj časa šel v lidl in dveh izdelkov iz kataloga niso sploh imeli naprodaj, potem sem preveril še online in je pisalo da naj bi bila zaloga...

Izpis iz weba je ponavadi točen, drugič pocukaj za rokav kakšnega od zaposlenih, povej kaj iščeš in, da je na netu viden kot zelen. Meni so ga tako b.p. takoj prinesli iz skladišča štacune.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visokotlačni čistilec (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9233925 (645) Vanadium
»

cena v katalogu drugačna (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
565566 (1366) delavec44
»

Hofer vs. Lidl "tehnična" roba (strani: 1 2 )

5611139 (6318) iloveboobz
»

Lidl Pilos grški tip jogurta 2%

175537 (4480) Vuli
»

Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
21971362 (45793) McLuzo

Več podobnih tem