Forum » Omrežja in internet » ADSL??!
ADSL??!
Flamer ::
Zanima me če je možna naslednja varianta: imam sosda ki bi šeu z mano na ADSL, in on že ima ISDN. Jaz pa ga nimam samo sem kao študent in bi imel popust. Zanima me če ke kako možno kombinirat d bi ADSL vzel on name??? Al kaj podobnega!?
MadMax ::
Seveda lahko.
Pravzaprav si ti ADSL naročnik, on samo podpiše soglasje.
No problem...
Pravzaprav si ti ADSL naročnik, on samo podpiše soglasje.
No problem...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
majk2000 ::
Ce si skupaj delita 8060,00 sit, torej vsak 4000, je to se vedno zelo poceni. Preberi clanek o deljenju internetne povezave, in stvar imas dokaj poceni urejeno.
Tako in tako ima studentski dostop samo en mail, standardni pa mislim da 4.... preberi si tukaj... siol ADSL
good luck !
Tako in tako ima studentski dostop samo en mail, standardni pa mislim da 4.... preberi si tukaj... siol ADSL
good luck !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37513 (16920) | Primoz78 |
» | Pocenitev dostopa do ADSL za ponudnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14180 (8900) | micron1 |
» | Končno ADSL po "navadni liniji"!!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 3757 (2396) | Frizzy |
» | ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14694 (10581) | Bistri007 |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10074 (7756) | flipflop |