Forum » Sedem umetnosti » Fear the Walking Dead
Fear the Walking Dead
oo7 ::
Ja kot kaže sem kar prav uganil, da je igralec hotel izhod iz Tv serije. Zato so ga ubili. Bolje bi bilo če bi naredili tako kot so z Maggie.
FTad ::
Outcast ::
Tud men se zdi da sem nekje zasledil da ima Johnny dovolj bit kavboj.
Sem pa vidu slike prihodnje epizode, ko jih poravnajo v klečeč položaj, malo spominja na legendarno epizodo z Neganom...
Sem pa vidu slike prihodnje epizode, ko jih poravnajo v klečeč položaj, malo spominja na legendarno epizodo z Neganom...
Dobra epizoda 6x9. Sploh konec mi je bil všeč :)
Me zanima kam bo šlo zdaj vse skupaj naprej... ?
Me zanima kam bo šlo zdaj vse skupaj naprej... ?
Ja samo Virginia naj bi tam imela še celo vojsko rangerjev. Če se ne motim ima strand samo nekaj rangerjev ?
Dwight pa tudi nima sreče.
Ja samo Virginia naj bi tam imela še celo vojsko rangerjev. Če se ne motim ima strand samo nekaj rangerjev ?
Ja zgleda da jih ima Strand dovolj za vsaj eno bazo, ki jo sedaj nadzoruje.
Res je, Dwight can't catch a break :D
Drugace je pa po eni strani fajn, da je June ustrelila Virgino (in ne Dakoto, da sedaj zivis to bolecino), da niso spet naredili na isti nacin, ko je Charlie ustrelila Nicka, ampak so jo vseeno sprejeli v skupino.
Ja zgleda da jih ima Strand dovolj za vsaj eno bazo, ki jo sedaj nadzoruje.
Res je, Dwight can't catch a break :D
Drugace je pa po eni strani fajn, da je June ustrelila Virgino (in ne Dakoto, da sedaj zivis to bolecino), da niso spet naredili na isti nacin, ko je Charlie ustrelila Nicka, ampak so jo vseeno sprejeli v skupino.
June je bila MVP te epizode :)
Sej je bla u uni 'Morganovi' naselbini, še grdo je gledala ko se se pripeljali uni zamaskiranci z njenim 'strojem'
Men se pa ni zdela tolk slaba epizoda...me pa zanima kak velika nevarnost jim sedaj preti
buttcrack ::
Naj bi ob nedeljah bilo na sporedu in ob ponedeljkih na travnikih, čeprav se že kakšen petek dobi, vsaj ta sezona.
Epizode so izhajale ob petkih zdaj bodo ob ponedeljkih ?
Saj ze ves cas izhajajo ob ponedeljkih. Pravzaprav sem jih na travnikih ze v nedeljo dopoldne vide.
Ja kot kaže so bile 8,9 in 10 izdane na četrtek vse prejšnje v nedeljo in prihajajoče bodo tudi v nedeljo.
8 epizoda je izšla 8 aprila četrtek
9 epizoda 15 april četrtek
10 epizoda 22 april četrtek
11 epizoda izide 2 maja nedelja in vse naslednje v nedeljo.
Zelnick ::
Saj ze ves cas izhajajo ob ponedeljkih. Pravzaprav sem jih na travnikih ze v nedeljo dopoldne vide.
Ja kot kaže so bile 8,9 in 10 izdane na četrtek vse prejšnje v nedeljo in prihajajoče bodo tudi v nedeljo.
Je 11 epizoda vceraj prisla. Sklepam da bodo to sezono vse ep. v četrtek prihajale.
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
Je 11 epizoda vceraj prisla. Sklepam da bodo to sezono vse ep. v četrtek prihajale.
A že ? Zdaj, ko ni domačega travnika marsikaj spregledam.
buttcrack ::
Po 15ih minutah se sprašujem čemu je tole sploh potrebno... to ni niti klasična filer epozoda.
13 epizoda mi je bila kar vredu.
SPOILER
SPOILER
Novi lik mi je tudi zakon upam, da bo zdržal :)
SPOILER
SPOILER
Novi lik mi je tudi zakon upam, da bo zdržal :)
Okapi ::
Lik sam po sebi ni nič zelo posebnega, ampak Keith Carradine je pač o dober igralec, pa močno odstopa od sicer precej povprečne zasedbe v seriji.
Lik sam po sebi ni nič zelo posebnega, ampak Keith Carradine je pač o dober igralec, pa močno odstopa od sicer precej povprečne zasedbe v seriji.
Zna biti da ga ne bomo dolgo gledali, ko se sreča z starim sovražnikom...predvidevam seveda.
Jaz pa upam, da je stalna zamenjava njegovega sina.
Na koncu epizode so malo izdali ja, mi je pa všeč kako se zgodba razvija. Dober del, naslednji bo očitno tudi zelo dober!
Zelnick ::
Ta teden je premor ? Danes bi morala biti nova epizoda ?
Memorial day je v ponedeljek.
I can remember a time before the Internet. But I don't like to.
Fear the Walking Dead Star Teases Final Two Episodes of Season 6: "They're Just Massive"
https://comicbook.com/tv-shows/news/fea...
https://comicbook.com/tv-shows/news/fea...
Na voljo že 16 epizoda 6 sezone se pravi finale. Že kdo pogledal ? Jaz bom jutri
In ste pogledali finale ? Kakšen se vam je zdel ?
In ste pogledali finale ? Kakšen se vam je zdel ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Nisem bil navdušen na koncem sezone in tudi pričakoval sem več 'žrtev' tega 'apokaliptičnega' konca sredi apokalipse...
Okapi ::
Krneke atomske bombe so metali, čisto brezveze.
Pa 45 minut smo gledali nekaj, kar bi v resnici trajalo mogoče 5 minut (da gre rakega gor in dol).
Pa 45 minut smo gledali nekaj, kar bi v resnici trajalo mogoče 5 minut (da gre rakega gor in dol).
Sezona se je zacela zelo obetajoce s tem bolj "dark" privdihom, ampak je sla proti koncu s tole atomsko apokalipso malce mimo. Ok, pac nekaj filler epizod, kot npr tiste halucinacije Morganove zenske ob izgubi otroka... se da preziveti.
Motilo me je, da niso imeli glavni (ali pa bolje receno, stari) igralci, ki so v seriji ze nekaj sezon vec minutaze. Alicia, Strand itd. Vse se je forsiralo na Morgana.
Sploh pa mi ni vsec, kaj so naredili z likom Stranda. Po njegovem zadnjem manevru v podmornici proti Morganu, si zdaj sploh ne morem vec predstavljati, da bi mu stara skupina lahko se kdaj zaupala. Deluje mi, kot da bo on postal glavni negativec. Pa mi je sam lik vsec ze od zacetka serije.
Motilo me je, da niso imeli glavni (ali pa bolje receno, stari) igralci, ki so v seriji ze nekaj sezon vec minutaze. Alicia, Strand itd. Vse se je forsiralo na Morgana.
Sploh pa mi ni vsec, kaj so naredili z likom Stranda. Po njegovem zadnjem manevru v podmornici proti Morganu, si zdaj sploh ne morem vec predstavljati, da bi mu stara skupina lahko se kdaj zaupala. Deluje mi, kot da bo on postal glavni negativec. Pa mi je sam lik vsec ze od zacetka serije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Walking Dead (Daryl & Carol) spinoff (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6723 (242) | oo7 |
» | The Walking Dead (strani: 1 2 3 4 … 83 84 85 86 )Oddelek: Sedem umetnosti | 801310 (3554) | oo7 |
» | The Walking Dead (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 38778 (6956) | oo7 |
» | The Walking Dead - Spin-Off (2020 - )Oddelek: Sedem umetnosti | 8150 (3172) | oo7 |