Forum » Zvok in slika » Filmi na TV-outu
Filmi na TV-outu
wired ::
Lep pozdrav.
Kupil sem grafično kartico INNO Geforce 4Ti 4800SE. Na tv-out sem priklopil TV ter ugotovil, da slika v Windowsih, igrah lepo deluje, problem pa se pojavi pri ogledu filmov. Ko predvajam film, je okno predvajalnika na TV-ju črno, na monitorju pa dela. Zvok deluje, prav tako tudi podnapisi, le slike ni. Stvar je enaka z originalnimi gonilniki s CD-ja ter z novimi z Innotove domače strani. Poskusil sem z več predvajalniki ter kodeki.
Kakšen nasvet?
Kupil sem grafično kartico INNO Geforce 4Ti 4800SE. Na tv-out sem priklopil TV ter ugotovil, da slika v Windowsih, igrah lepo deluje, problem pa se pojavi pri ogledu filmov. Ko predvajam film, je okno predvajalnika na TV-ju črno, na monitorju pa dela. Zvok deluje, prav tako tudi podnapisi, le slike ni. Stvar je enaka z originalnimi gonilniki s CD-ja ter z novimi z Innotove domače strani. Poskusil sem z več predvajalniki ter kodeki.
Kakšen nasvet?
BigWhale ::
Banzai!
Mnogo zagat, na Windowsih, z Nvidio in TV-OUT resuje program TVTool (go google).
Use GNU/Linux... Tam do sedaj se nisem imel tezav. Mplayer forever ;>
--
BigW!
Mnogo zagat, na Windowsih, z Nvidio in TV-OUT resuje program TVTool (go google).
Use GNU/Linux... Tam do sedaj se nisem imel tezav. Mplayer forever ;>
--
BigW!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586200 (25529) | Dominator |
» | Težave Mythubuntu - ne dobim/izgubim slikoOddelek: Operacijski sistemi | 1691 (1534) | opeter |
» | Geforce 6600gt in overlay na tvOddelek: Strojna oprema | 993 (884) | AngelOfDeath |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7304 (5553) | r5r |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2829 (2393) | buhica1 |