» »

Geforce 6600gt in overlay na tv

Geforce 6600gt in overlay na tv

naed25 ::

Zanima me ali ima kaki lastnik 6600gt težave z overlayem na tv.
Ali lahko hkrati gleda film na tv in dela normalno na ekranu od PC.

Kaj pa naj kupim Geforca 6600GT ali radeona x800GT..

Lep pozdrav

AngelOfDeath ::

Nimam nobenih težav

če jih maš verjetno nisi česa nastavil

Dr Evil ::

g6 ma bolši TV OUT od atija.Problemov ni.Vse deluje točno tako kot TI želiš.Torej overlay OK.

naed25 ::

No sicer baje je zajebano tud naštelati film tako da ti laufa na TV in na ekranu, in še posebej baje da so težave s podnapisi.

kaj mislite???

Če pa je vse ok potem pa sploh.....

fantje hvala lepa za pomoč

PS
kaj naj kupim radeon x800gt ali geforce 6600gt????

thanks

ZaphodBee ::

Dela bp..Z podnapisi ni problemov, lahko delam na kompu ko dam seki film na tv :)
Mam edino problem da mi na tv ju naredi prevlko sliko, pa morn pač vsakič na novo nastavlat velikost... sam ne moti dosti kak centimeter mi je na vsaki strani odreže...Sn že malo bral forume pa nič pametnega najdo, sam resno se pa še nisem spusto v problem(pa da je neki predpotopni tv za kerga niam daljinca niti)...
No če kdo kaj ve bom hvaležn za pomoč...

Dr Evil ::

Saj si pa lahko nastaviš velikost slike,če imaš g6.

ricola78 ::

Js bi rajš vzel x800gt :D
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.

@naed25

če se ti zdi zajebano v nastavitvah od grafične naštelat na clone in izbrati kera 2 izhoda naj uporablja ter izbrati standard (PAL-B) pol pa res ne vem...

Če ni slike na TVju pa se morš malo poigrat z nastavitvami predvajalnika (npr: bsplayer)

ricola78 ::

Kolega nead25 je v bistvu zanimalo če so kakšni problemi z tv-outom pri 6600GT, preden jo kupi. Sem mu jest omenil, da je imel en drug kolega veliko težav s tem tv-outom pri leadtekovi 6600GT. Prej je imel pa 9800SEm s katero ni imel nobenih težav in je zato malo bentil.

Kolikor jest vem je imel ATI od nekdaj superioren TV-Out kot Nvidia. Baje se je malce spremenilo s serijo 6x00, ne vem pa koliko se je to spremnilo.

@ricola78

Kolko jaz vem je blo ravno obratno Nvidia je mela čist easy za nastavit ATI je pa kar nekaj časa precej "sral"

Mam tudi sam Leadtekovo pa dela bp tako kot na prejšni 4mx
Včasih je problem samo v kablu ko v trgovini napačnega kupiš ker obstajata 2 verziji S-vhs kabla :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962584461 (23790) Dominator
»

Gaficna kartica AGP do 40.000sit?

Oddelek: Kaj kupiti
222054 (1545) delfinus
»

Nakup grafične kartice

Oddelek: Kaj kupiti
171776 (1410) gfighter
»

Katero grafično kartico naj kupim?