Forum » Omrežja in internet » ExpressVPN
ExpressVPN
cokolina ::
Zdravo,
Imam tehnicno vprasanje. Imam account za Netflix a v Sloveniji ne morem dostopat do njega, ker nasi lokaciji pac ni dovoljeno.
Vem, da obstaja omenjeni program, a bi rada našla brezplačnega.
Ima kdo od moške, tehnično bolj usposobljene in informirane populacije, kak nasvet kateri program bi prišel v poštev? :)
Pobrala sem že tri različne a noben ni bil to kar sem iskala očitno (vpn gate client, Cisco any connect), ali jih nisem znala uporabljati prav?
Hvala
Imam tehnicno vprasanje. Imam account za Netflix a v Sloveniji ne morem dostopat do njega, ker nasi lokaciji pac ni dovoljeno.
Vem, da obstaja omenjeni program, a bi rada našla brezplačnega.
Ima kdo od moške, tehnično bolj usposobljene in informirane populacije, kak nasvet kateri program bi prišel v poštev? :)
Pobrala sem že tri različne a noben ni bil to kar sem iskala očitno (vpn gate client, Cisco any connect), ali jih nisem znala uporabljati prav?
Hvala
https://proxmate.me/ --> instalirala, zdaj me sprasuje za geslo in mesecno placilo.. :)
Poskusim se drugo. Hvala
Poskusim se drugo. Hvala
Gremio ::
Proxmate,je free in ni plačljiv.Naloži za chrome,firefox oz. kateregakoli že uporabljaš,omogoči ta dodatek
ter naloži paket za Netflix.Nobene znanosti..
ter naloži paket za Netflix.Nobene znanosti..
Nalozila Proxmate za oboje, Chrome in Firefox, ne dela v nobenem. Kaj je misljeno s ''paketom za netflix''?
Hvala
Hvala
Gremio ::
Nalozila Proxmate za oboje, Chrome in Firefox, ne dela v nobenem. Kaj je misljeno s ''paketom za netflix''?
Hvala
https://proxmate.me/packages/
Chrome,nastavitve,razširitve,omogoči proxmate..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gremio ()
gslo ::
ja, netflix bojda dela čistko med fake računi. no, sej kej več kot tistih 8$ na mesec itak ne moreš pušnit. glej, dokler še dela. :-D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netflix (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Zvok in slika | 249083 (6328) | Reaper |
» | Amazon Video Prime postal globalen, na voljo tudi v SlovenijiOddelek: Novice / Ostalo | 10657 (6836) | harmony |
» | Netflix osvojil Slovenijo in svet (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 100540 (77093) | Tr0n |
» | MPAA dosegla zaprtje strani Popcorn Time in YTS, konec skupine YIFYOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 17633 (12736) | Jeronimo |
» | Netflix ipd. v SLOOddelek: Omrežja in internet | 6122 (3899) | Pesimist |