Forum » Na cesti » Nesramna vožnja za "ritjo"
Nesramna vožnja za "ritjo"
Temo vidijo: vsi
AndrejO ::
solatko>Nekdo zgoraj je napisal, da je cesta med Tomačevskim rondojem in Brnčičevo, enakovredna Celovški cesti, v resnici pa je ta odsek iste kategorije, kot mestna obvozica Brdo - Nove jarše, torej omejitev je 110, levi pas je prehitevalni. Zanimivo, da tega ne ve nebroj domžalčanov in tistih okoliških voznikov z domžalskim znakom in veselo parkirajo na prehitevalnem pasu, če tudi nikogar ne prehitevajo.
..in znak, ki to označuje, stoji kje??
Tc, tc, tc... če ga še nisi opazil(a).
Proti rondoju.
Proti Brnčičevi pa HC sploh ne zapustiš. Tudi sam rondo je že cesta rezervirana za motorna vozila, samo da na njemu veljajo dodatne izrecne omejitve hitrosti in dejstvo, da se sočasno nahajaš v naselju.
Kot dokaz, npr. dovoz proti rondoju iz Tomačevega ali pa nevemkateraulica iz smeri centra.
Edit: Meh, me je Lakotnik že prehitel. Ampak sem pa jaz dal povezave s slikami s katerimi bi moralo biti vsem vse jasno. do Brnčičeve je HC in to v obe smeri in kdor tega ne ve, je spregledal znak, ali pa mora obnoviti znanje CPP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AndrejO ()
Mare2 ::
Kaj pa, če bi voznikom, ki "vozijo preblizu, tik za ritjo", ki ne vejo, kaj pomeni "prehitevalni pas", ki neupravičeno trobijo voznikom pred sabo, ki nepravilno prehitevajo po desnem pasu posvetili poseben dan, "Dan sfrustriranih voznikov".
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
MadMax ::
Mare2:
Heh, kaj... Državni praznik bi dobili, glede na to koliko jih je morda celo 2 dni dela prost
Heh, kaj... Državni praznik bi dobili, glede na to koliko jih je morda celo 2 dni dela prost
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
Unknown_001 ::
Skoda da ni na nasih cestah *veliko* policije, kot recimo v ZDA.
Tam taksni precej hitro koncajo na hladnem.
Sicer ne mislim preveč severnjakov pa jodlarjev hvalit ampak tam imajo presneto dobro poštiman sistem prestrezanja na avtocestah. Policije na avtocesti nikjer sploh opazil ne boš. Dočim bo nekdo začel ga preveč srat bodo pa takoj tam, če ne bodo že v tistem trenutku. Sem bil enkrat prav presenečen ko je en mal pameten bil, pa si upal mal za ritjo vozit pa po desni prehitevat. Sam iznenada je odzadej BMW 5ka z lučkam pa tablo šibnila pa ga vodila do naslednjega izvoza in to avto za katerega bi vsi mislili da je civilni. Dejansko znajo bit neopazni. Pa sem tako situacijo vsaj še 5x videl, no enkrat je en imel nesrečo da je policaja zajevbaval nevedoč s kom se peča pa je bilo prov do groba smešno ki je sam tablo napalil pa pred njega zapeljal.
Je pa res da je v odstotkih kulturnih voznikov zagotovo veliko več kot pri nas ko je itak skoraj vsak sam zase najbolj pomemben. Vsi ki tudi držite varnostno, se umikate vključujočim na AC, uporabljate smerokaze, vozite vsaj blizu po omejitvah (ajde 10-15 km/h preveč ni krize, tud 20 se še komot spregleda) in dejansko spremljate dogajanje na cesti in vozite kulturno, vsa čast. Včasih ko naletim na koga, s katerim lepo kulturno peljem se me počaka če čakam za kamionom da prehitim itd. me kar prime da bi gospodu za pijačo častil.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tovornjakarji in avtomobilisti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 35641 (33393) | Heavy |
» | Vožnja po prehitevalnem (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Na cesti | 123839 (100861) | solatko |
» | Izrek za vožnjo na cestah (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 48599 (43994) | solatko |
» | Tretji pas AC na klancih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13573 (11400) | r3dkv1c4 |