Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem shranjevati nastavitev zaslona!!
Ne morem shranjevati nastavitev zaslona!!
pintpj ::
Zdravo,
imam težavo pri shranjevanju nastavitev zaslona. Na novem prenosniku HP ZBook G2 je priklopljen dock station in zunanji monitor. Ko želim v nastavitvah podvojiti zaslona (da se sočasno ob odprtem pokrovu pokaže slika na prenosniku in monitorju) mi napiše "Unable to save settings".
Če pokrov prenosnika zaprem, se pojavi slika na monitorju.
Ne vem, kje bi lahko bil vzrok?!
imam težavo pri shranjevanju nastavitev zaslona. Na novem prenosniku HP ZBook G2 je priklopljen dock station in zunanji monitor. Ko želim v nastavitvah podvojiti zaslona (da se sočasno ob odprtem pokrovu pokaže slika na prenosniku in monitorju) mi napiše "Unable to save settings".
Če pokrov prenosnika zaprem, se pojavi slika na monitorju.
Ne vem, kje bi lahko bil vzrok?!
Windows nastavitve. Prav za prav ponudi samo določene opcije, da lahko shranim nastavitve. Čim priklopim še projektor v dock, se zgodba zakomplicira. Delata dve sliki - na računalniku ob dvignjenem pokrovu in na projektorju, medtem, ko slike na monitorju ni.
Ob zapiranju pokrova pa je slika na monitorju, na projektorju je pa razširjen zaslon (ne podvojen).
Ne vem, zakaj ne dovoli shranjevati nastavitev.... prijavljen sem z administratorskimi pravicami.
Ob zapiranju pokrova pa je slika na monitorju, na projektorju je pa razširjen zaslon (ne podvojen).
Ne vem, zakaj ne dovoli shranjevati nastavitev.... prijavljen sem z administratorskimi pravicami.
crniangeo ::
winkey+p ? :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crniangeo ()
Ne...
Zakaj ne dovoli shranjevanja nastavitev? Na Googlu tudi nisem našel rešitve (še)... "Unable to save display settings"... Če v nastavitvah ročno nastavim podvojeno sliko (prenosnik in monitor) bi moralo funkcionirat. Na drugem računalniku z dock-om mi brez težav to deluje. Prav za prav je že samodejno naštimano tako, da se slika podvaja, ko je pokrov odprt (prenosnik in monitor).
Obstaja kakšen program, s katerim lahko še handlam nastavitve?
Grafična kartica: AMD FirePro M6100 z 2GB namenskega video pomnilnika GDDR5
Zakaj ne dovoli shranjevanja nastavitev? Na Googlu tudi nisem našel rešitve (še)... "Unable to save display settings"... Če v nastavitvah ročno nastavim podvojeno sliko (prenosnik in monitor) bi moralo funkcionirat. Na drugem računalniku z dock-om mi brez težav to deluje. Prav za prav je že samodejno naštimano tako, da se slika podvaja, ko je pokrov odprt (prenosnik in monitor).
Obstaja kakšen program, s katerim lahko še handlam nastavitve?
Grafična kartica: AMD FirePro M6100 z 2GB namenskega video pomnilnika GDDR5
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pintpj ()
crniangeo ::
se enkrat namesti windowse, men zgleda kot da imas nek spybot instaliran, ki ne dopusca nekih korenitih sistemskih sprememb :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Drži, da je na računalniku ogromno HP navlake, ki pride skupaj s prednameščenim OS... edino, da kakšen njihov program blokira spremembe. A kater?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585538 (24867) | Dominator |
» | napačen primaren zaslonOddelek: Zvok in slika | 3801 (3183) | celjan34 |
» | Pomoč: HP priklopna postaja in dva monitorja, kako?Oddelek: Strojna oprema | 1487 (1299) | Gregor P |
» | povezava projektorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 5155 (4953) | ursula100075 |
» | dve težavi v winOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1072) | buttcrack |