Forum » Omrežja in internet » Kako kontaktirati Facebookovo podporo?
Kako kontaktirati Facebookovo podporo?
Fukomuko ::
Že nekaj časa želim združiti 2 Facebook strani, ki imata enak koren v imenu, le da se pri enem končnica drži skupaj, pri drugem pa ne. Očitno Facebookovi algoritmi ne znajo razvozlati, da obe strani pripadata isti firmi, zato pri tem dobim tole sporočilo:
Ponujeno podporo bi z veseljem kontaktiral, a kaj, ko me ob kliku na "Contact Support" pričaka:
Splošno znano je, da je njihovo podporo zelo težko dobiti. Ima kdo kakšno idejo, kako stopiti v kontakt z njimi? V obrazcu "Prijavi težavo" sem že pojasnil problem, ampak me potem sploh niso kontaktirali nazaj, niti niso ničesar razrešili, čeprav je od tega že 2 tedna.
Ponujeno podporo bi z veseljem kontaktiral, a kaj, ko me ob kliku na "Contact Support" pričaka:
Splošno znano je, da je njihovo podporo zelo težko dobiti. Ima kdo kakšno idejo, kako stopiti v kontakt z njimi? V obrazcu "Prijavi težavo" sem že pojasnil problem, ampak me potem sploh niso kontaktirali nazaj, niti niso ničesar razrešili, čeprav je od tega že 2 tedna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3D oblikovanje in animacija - Max, Maya, Softimage, Blender... (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 184082 (24347) | Machete |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220448 (48767) | nergac |
» | Google ponudil bistveno strožjo zaščito računovOddelek: Novice / Varnost | 6010 (4555) | Kenpachi |
» | Sem kupil pokvarjen wifi usb adapter?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2262 (1905) | Icematxyz |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30532 (17039) | KontraCepec |