» »

Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

««
42 / 86
»»

PrihajaNodi ::

Sem imel automatske nastavitve na l950 pa mi je vedno napravila oranzen poscan filter v slabi svetlobi.

Malajlo ::

Hja, mogoče si imel pa lečo usrano. Oz. poscano ...
Vsekakor ima Win10 mobile boljši app za kamero, s katero lahko narobe izbran whitebalance popraviš z enim potegom prsta. Probi to na žaomije3 ali kaj že hvališ. (da sta ti dve fotki uspeli pri tisti svetlobi bolje z avtomatiko, še ni merilo; saj to veš)
Še kakšen eos zabluzi, pa ne bo telefon. S tem da z eosom ne moreš twitati.

Malajlo je izjavil:

Vsekakor ima Win10 mobile boljši app za kamero, s katero lahko narobe izbran whitebalance popraviš z enim potegom prsta. Probi to na žaomije3 ali kaj že hvališ. (da sta ti dve fotki uspeli pri tisti svetlobi bolje z avtomatiko, še ni merilo; saj to veš)

Kaka leca usrana? Dal sem ga iz skatle, stestiral, dal nazaj in prodal. Ne mislim se jebat se z wehitebalancom, ce ni automatsko sposoben zaznat svetlobe in je regulirat...kar moja l920 zmore potem naj pac nehajo delat telefone. No saj so jih.

klinker ::

Malajlo je izjavil:

Ti zgleda nisi imel kaj dosti fonov po rokah, a?

Telefonov ali fotoaparatov? Prvih sem imel v lasti ene 20, zadnjih pa deset (je pa precej let nazaj, kar sem uporabljal namensko napravo za ustvarjanje fotografij).

klinker ::

A ne znas citat napisano?
Dvomim v to, glede na to da ocitno ne ves kaj konkurenca ponuja in orgazmiras na mpx-e, ki nimajo vec nobene veze s kvaliteto fotk na fonih.

solatjek ::

Kakorkoli je kdorkoli že preizkusil L950 in njeno kamero in kakšne slike je dobil, je stvar posameznika, kako je fotografiral, pod kakšnimi pogoji.... , ampak dejstvo je, da večina testov, tako naših kot tujih kot dobro stvar izpostavljajo kamero in to ne kot kamera ki je samo dobra, ampak kot kamera, ki je res zelo dobra. Teste pa pišejo običajno ljudje, ki so v rokah držali marsikaj od telefonov in ne nakladajo kar v tri dni, povrhu so pri testih tudi vzroci in marsikdaj primarjava s kakšnim drugim aparatom.

Sam imam L950 sedaj dobrih 14 dni in mi slabe fotke do sedaj še ni naredil, tudi v skoraj popolni temi je fotka več kot zadovojiva. L950 ima dobro kamero, seveda pa ima kateri telefon tudi boljšo, ker na trgu je res ogromno aparatov, ki jim proizvajalci poudarijo neko lastnost, nekateri vrhunski procesor, drugi več pomnilnika, tretji pač dobro kamero. Večina aparatov, ki jih dobiš v tem cenovnem razredu (350€) pač nima boljše kamere, to je pa dejstvo.

Si primerjal z l930, 920, 1520? Jaz sem jo kupil ravno zaradi super duper kamere in potem dobivam poscane slike...

Moja L950 ne dela poscanih slik, potem je bilo s tvojo nekaj narobe. Daj pripopaj eno sliko sem gor, da vidimo kakšne fotke si dobival na tvoji L950.

asdwasdwa ::

Motion je izjavil:

back light bleed ni ker Amoled ga nemore met. Sem mislu da je kako vlaga (voda) pršla pot steklo.
Sem najbrš je res sam svetloba (in mal masten zaslon).

Na Mindfactory maš 950 novo za 320EUR.

Zgodovina sprememb…

servo ::

Lumia 950 naj bi bila od četrtka pri Si.mobilu v akciji 50% off.

Motion ::

Kolk bo potem to zneslo 270E?

Edit: Pogledal. LOL V prosti prodaji je zdaj 650E
Tako da bo 325E

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Motion ()

servo ::

Akcija bo, kot ponavadi pri operaterjih, samo ob vezavi na določenih paketih...

okica11 ::

Kdaj se lahko pričakuje kaki update na "no ringu" (nisem ne na fastu, ne na slow se pravi average joe) za lumio 930. Trenutno laufam .494 OS in sem zadovoljen. Bi moral preskočit na slow ali fast ring za kake dobre bombončke, ki jih vi trenutno že imate?

dodatno: ali dobimo na mobilno platformo kaj iz poglavja "Anniversary Update" ? Če ja, kaj in kdaj?

Hvala insiderji !

Danes bo uradni anniversary update. Ponavadi se to zgodi zvečer.

Lp

Motion je izjavil:

Tako da bo 325E

Ja, za tak denar pa smo jih tudi sedaj že lahko kupovali in to brez vezave.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: solatjek ()

Anney ::

Mislim, da je pisalo, da bo za telefone naknadno, kdaj pa ne vem. Me pa bolj čudijo updajti iz stora, imam dve L930, ki prejemata različne updejte, ena ima še denernico v1, druga v2, aplikacija sporočila in skype ena v2 druga v3,....
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

BlackGuard ::

Anney, kaj imaš eno na insider drugo pa na ne insider mogoče? Nekatere aplikacije delajo samo na AU (oz. Redstone).

Obe sta nastavljeni enako, na Windows Insider Ring - Release Preview.

BlackGuard ::

Res čudna situacija...

Je pa res da je ena nemška, druga slovenska z različnima firmwaroma. To se dogaja že lep čas, da dobi eden prej drugi kasneje updejte.

Katera pa dobi prej?

OmegaM ::

Moja lumia 930 dela cist fajn slike.
Drugace pa sem opazi verjetno razlog zakaj se mi sploh vec ne greje in zakaj se bolj prihranim na bateriji.
Od kar imam poln one drive se vec nic ne sinhronizira.
Sem ga izpraznil nekaj prostora ter pustil. Zgodba enaka. Grel se je, baterija obcutno praznila.
Sedaj, ko je spet polno pa mir :-)
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

Grega3 ::

Lep pozdrav. Včeraj se mi je moja lumia na slow ringu nadgradila na build 10.0.14393.5 in danes kar naenkrat nimam vec nobenih stikov.Ce grem pod stike je prazno in ni nobenih kontaktov, prav tako pod klicane so samo številke napisane brez nobenih imen... Nekaj sporocil je ostalo ostalih ni vec... Mogoce ve kdo kaj bi bilo narobe???

Grega3 ::

Sem naredil soft reset in sedaj deluje spet vse tako kot mora...

solatjek je izjavil:

Katera pa dobi prej?

Čisto random. Res hecno, neke aplikacije so novejše na eni, druge na drugi, določene pa iste.
Drugi že imate v3 sporočil in v2 denarnice?

lopov ::

L830

denarnica - 2.0.16195.0
sporočila - 3.19.1001.0

Mitja358 ::

lopov je izjavil:

L830

denarnica - 2.0.16195.0
sporočila - 3.19.1001.0

L650 enako.

KTr1sk ::

na pcju je že updajt na telefonu lumia640 pa se še ni pojavil updatje, kako pa pri vam kaže?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Komp posodobljen kako uro nazaj ( win 10 home- licenčni). Telefon L930 še ne najde posodobitve (država nastavljena UK, jezik UK)

KTr1sk je izjavil:

na pcju je že updajt na telefonu lumia640 pa se še ni pojavil updatje, kako pa pri vam kaže?

Ma pri meni ni ne na PC in ne na telefonu. V čem je fora, da ni na PC, licenčni win 10 pro... ?

OvCa77 ::

Preberite si nokiapoweruser ali windows central. W10 Mobile še ne bo posodobljen nekaj tednov
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB

Lonsarg ::

solatjek je izjavil:

V čem je fora, da ni na PC, licenčni win 10 pro... ?

V tem da je to tak zalogaj za Microsoft serverje, da bo Update lansiran v par TEDNIH, tak da čisto odvisno kje te njihova random funkcija določi kdaj si na vrsti.

Windows Insider Ring - Release Preview - Build 14393.5
Ne vem pa ali je to že uradni build za Anniversary Update.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

asdwasdwa ::

Motion je izjavil:

Tako da bo 325E

Mindfactory 319€ brez vezave.

Na paketu, vezavi bo L950 6€ oz. 9€ odvisno od paketa.

Windows 10 Mobile's Anniversary Update to arrive on August 9th http://www.theverge.com/2016/8/3/123664...

Hm, med drugim tudi piše:
Microsoft has also added a new Skype app to Windows 10 Mobile. It's the same universal Skype app available on the desktop version of Windows 10, and it's hugely improved from the poor offering that Windows Phone users have had to suffer with for the past few years.

Nameščen mam preview 10.0.14393.5 in Skype Preview (11.7.87.0) in moram reči, da "ta" Skype kar močno odstopa od UWP (al kar kol že) in definitivno ni podoben namizni verziji :)

Neke nove oblikovne fore, barve ...

cekr ::

lopov je izjavil:

Microsoft has also added a new Skype app to Windows 10 Mobile. It's the same universal Skype app available on the desktop version of Windows 10, and it's hugely improved from the poor offering that Windows Phone users have had to suffer with for the past few years.

Nameščen mam preview 10.0.14393.5 in Skype Preview (11.7.87.0) in moram reči, da "ta" Skype kar močno odstopa od UWP (al kar kol že) in definitivno ni podoben namizni verziji :)

Tudi nova verzija na namizju je takšna.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

cekr je izjavil:

lopov je izjavil:

Tudi nova verzija na namizju je takšna.

A ... sem šel pogledat v trgovino in vidim da res. Upodabljam desktop verzijo tko da nisem videl sprememb.

Tanova verzija je UWP app, zato sta podobna na telefonu in desktopu. Stara je bla klasična windows aplikacija (x32)

Sem mislil da UWP (med drugim) pomeni neko koinsistenco pri oblikovanju, to je spet nekaj novega.

UWP je platforma. Pomeni da so če ti napišeš splošno UWP aplikacijo bo tekla na vsek platformah ki podpirajo UWP.
Konsistenca pri oblikovanju je prednost, ki jo ponuja. Ti aplikacijo spišeš enkrat in zato ker različne naprave (XBOX, PC,Telefon,...) uporabljajo enake API-je (UWP) bo stvar delovala enako na veh napravah.

Tale preview 10.0.14393.5, čisto zdrma slo tech v browserju, tako edge kot Coc Coc. Stran je obupna. Druge strani so ok.

Modri dirkač ::

Meni dela povsem normalno ...
Everybody lies!

A bo treba po anniversary update narefiti factory reset, ali dela zadeva brez težav naprej tako kot mora?

Modri dirkač je izjavil:

Meni dela povsem normalno ...

Jaz imam pa na buidu 10.0.14393.5 čisto sranje.

Coc Coc

Coc Coc

Edge

Edge

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Kaj imaš pa za eno S-T temo? Bela tema dela bp na tem buildu.

Isti šmorn je, mora bit nekaj drugega samo kaj?

Anney je izjavil:

Isti šmorn je, mora bit nekaj drugega samo kaj?

Windows phone?

cekr ::

Zmanjšaj fonte. To je meni rešilo. Ni pa ravno fajn, da je ta nastavitev generalna.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
««
42 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
20550887 (29592) RC37
»

Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9434370 (30022) klinker
»

Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10528788 (19178) Anney
»

Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7514695 (12285) Anney
»

Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
12845110 (36358) boolsheat

Več podobnih tem