Forum » Kaj kupiti » gledanje tvja na računaliku
gledanje tvja na računaliku
prim0z ::
Dober dan, zaradi težav z amisovim internetom razmišljam o prestopu k t2-ju.
Imam nek zelo star televizor, ki počasi crkuje in ga ne uporabljam več. Pri amisu sem televizijo gledal prek njihove aplikacije amis mobia. Vem da ima tudi t2 svojo aplikacijo za gledanje tvja, vendar v programski shemi nima nekaterih programov, ki jih veliko gledam kot na primer Universal in FOX crime. Zanima me, če se da prek pcja gledati vse programe iz t2jeve ponudbe za tvje. Vem da obstjajo tv kartice ampak ne vem kako delujejo.
LP
Imam nek zelo star televizor, ki počasi crkuje in ga ne uporabljam več. Pri amisu sem televizijo gledal prek njihove aplikacije amis mobia. Vem da ima tudi t2 svojo aplikacijo za gledanje tvja, vendar v programski shemi nima nekaterih programov, ki jih veliko gledam kot na primer Universal in FOX crime. Zanima me, če se da prek pcja gledati vse programe iz t2jeve ponudbe za tvje. Vem da obstjajo tv kartice ampak ne vem kako delujejo.
LP
Vem da imata telemach in t2 svojo aplikacijo za gledanje tvja preko neta, ampak te aplikacije nimajo nekaterih programov, ki bi jih želel. Sprašujem če se da pc povezati tako, da bi prek pcja dobil vse programe iz "normalne" ponudbe?
Pa a bo delal multicast tv za gledanje t2 programov? Na njihovi strani piše da je to program za gledanje amis in siol tv programov...
sesobebo ::
poberi VLC player, v tejle temi poisci najnovejso playlisto in jo odpri z VLCjem
to je vse kar rabis za gledat t-2 tv na racunalniku
to je vse kar rabis za gledat t-2 tv na racunalniku
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | filmi s podnapisi ce si v tujini ali pa slo tv?Oddelek: Programska oprema | 1177 (1042) | 12bot34 |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234216 (101888) | telexdell |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127199 (51399) | Looooooka |
» | VLC player stream na TV (Siol)Oddelek: Omrežja in internet | 3274 (3168) | Pesimist |
» | Dilema Siol, T-2, UPC , digitalna kableska,optikaOddelek: Zvok in slika | 4844 (3878) | Alexius Heristalski |