» »

filmi s podnapisi ce si v tujini ali pa slo tv?

filmi s podnapisi ce si v tujini ali pa slo tv?

Tim10 ::

Ali obstajajo neki kanali za gledanje filmov, po moznosti s podnapyisi, lahko v anglescini npr. Namrec nahajam se v tujini na wifi-ju, bi rad gledal slo tv ali kaksne filme. Hvala vnaprej:)
  • spremenilo: Tim10 ()

raceboy ::

..bi si mogel malo prej porihtat to. ce imas doma kakrsenkoli iptv, lahko preko vpn-ja gledas tv.

Ja, imam t-2, pa mojstra ki bi mi lohk prskocu na pomoc doma. Kako se nastima?

12bot34 ::

Filme je lažje, če jih povlečeš z interneta, pa potem sploh ne rabiš tvja.

raceboy ::

...no sam imam tudi t-2. skratka. doma potrebujes router, ki ti bo posredoval iptv preko vpn. s tem, da moras na routerju nastavit vpn server. na racunalniku pa nastavis povezavo vpn do routerja doma. dobit mores playlisto za vlc player (t2 rula forum). oziroma obstaja ze program na forumu (multicast tv). nevem koliko obvladas te zadeve. ni enostavno. je pa izvedljivo. meni osebno zadeva deluje odlicno. zdej ce tvoj mojster to obvlada ga kontaktiraj.

Thks obema! :) Downloadati filmov ne morem, ker imajo tako nastavljeno da ne gre. You tube ipd pa laufa bp. Zato iscem kaksne take opcije.

black ice ::

Maš ogromno ex yu filmov na Youtube. ;)

Bomba:)

kozmy ::

Mogoče Voyo 14dni brezplačno? :)

12bot34 ::

Ne vem , v zadnje sem bil v tujini, pa mi voyo ni delal, ali tv na siolovi aplikaciji, se ne spomnim več, vem samo da sem hotel gledati, pa nisem mogel.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VPN (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
5616292 (6966) rkobarov
»

Slovenski vpn server

Oddelek: Omrežja in internet
2414957 (812) blue
»