Forum » Programska oprema » filmi s podnapisi ce si v tujini ali pa slo tv?
filmi s podnapisi ce si v tujini ali pa slo tv?
Tim10 ::
Ali obstajajo neki kanali za gledanje filmov, po moznosti s podnapyisi, lahko v anglescini npr. Namrec nahajam se v tujini na wifi-ju, bi rad gledal slo tv ali kaksne filme. Hvala vnaprej:)
- spremenilo: Tim10 ()
raceboy ::
..bi si mogel malo prej porihtat to. ce imas doma kakrsenkoli iptv, lahko preko vpn-ja gledas tv.
raceboy ::
...no sam imam tudi t-2. skratka. doma potrebujes router, ki ti bo posredoval iptv preko vpn. s tem, da moras na routerju nastavit vpn server. na racunalniku pa nastavis povezavo vpn do routerja doma. dobit mores playlisto za vlc player (t2 rula forum). oziroma obstaja ze program na forumu (multicast tv). nevem koliko obvladas te zadeve. ni enostavno. je pa izvedljivo. meni osebno zadeva deluje odlicno. zdej ce tvoj mojster to obvlada ga kontaktiraj.
Tim10 ::
Thks obema! :) Downloadati filmov ne morem, ker imajo tako nastavljeno da ne gre. You tube ipd pa laufa bp. Zato iscem kaksne take opcije.
12bot34 ::
Ne vem , v zadnje sem bil v tujini, pa mi voyo ni delal, ali tv na siolovi aplikaciji, se ne spomnim več, vem samo da sem hotel gledati, pa nisem mogel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPN (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16292 (6966) | rkobarov |
» | Slovenski vpn serverOddelek: Omrežja in internet | 14957 (812) | blue |
» | IPTV preko VPN-AOddelek: Pomoč in nasveti | 3104 (2250) | misek |
» | Slovenski programi iz tujineOddelek: Pomoč in nasveti | 8505 (8128) | McMallar |
» | Netflix ipd. v SLOOddelek: Omrežja in internet | 6128 (3905) | Pesimist |