Forum » Igre » The Last of Us 2
The Last of Us 2
Temo vidijo: vsi

Nikonja ::
A bi morali iskat klona namišljene punce iz igrice???
OT - ja imam na 12700k, 3060ti na 144p, high postavke, DLSS na balanced - 60 fps kaj je meni čez glavo dovolj. Fajn bi bilo če bi teksture bile malo lepše ampak igra je zanimiva
OT - ja imam na 12700k, 3060ti na 144p, high postavke, DLSS na balanced - 60 fps kaj je meni čez glavo dovolj. Fajn bi bilo če bi teksture bile malo lepše ampak igra je zanimiva

oo7 ::
Treba pa priznat Naughty Dogu, da znajo eno in isto igro prodati tudi po petkrat
TLOU
The Last of Us PS3 2013.
PS4 remaster 2014.
PS5 remake (The Last of Us Part I) 2022.
PC 2023.
TLOU 1 in TLOU II bundle 2025.
TLOU II
TLOU 2 2020 PS4.
Remastered 2024 PS5.
PC April 2025.
Complete bundle prvi in drugi del 2025
Ne dvomim, da bodo tudi na PS6
TLOU
The Last of Us PS3 2013.
PS4 remaster 2014.
PS5 remake (The Last of Us Part I) 2022.
PC 2023.
TLOU 1 in TLOU II bundle 2025.
TLOU II
TLOU 2 2020 PS4.
Remastered 2024 PS5.
PC April 2025.
Complete bundle prvi in drugi del 2025
Ne dvomim, da bodo tudi na PS6
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Seljak ::
Kupil prvi del in ugotovil, da je špil brezvezen in zaključil s to "serijo" iger. Ampak vsakemu svoje. Nekaterim je očitno všeč.
Je pa mi filmska serija všeč in komaj čakam nadaljevanje.
Je pa mi filmska serija všeč in komaj čakam nadaljevanje.

Men je bila pa prva igra zelo dobra.
Druga je greznica.
TV serija je pa OK razen tiste tretje epizode katera nima kaj veliko z zgodbo pa še nagravžna je.
Druga je greznica.
TV serija je pa OK razen tiste tretje epizode katera nima kaj veliko z zgodbo pa še nagravžna je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Enaplusdva ::
So odšli od njega stran.
Mislis "nje".. Xenska je spisala legacy of kain serijo jebemti pol ji pa tko odjebe cuckman ccc
Ni Druckmann kriv. Krivi so lastniki, ki so ga videli kot gos, ki nosi zlata jajca in mu dali proste roke.
Lastnik je Sony ?
Evo kdo so takrat odšli:
Amy Hennig (Writer)
Alan Tudyk (Voice Actor) Uncharted
Todd Stashwick (Voice Actor) Uncharted
Justin Richmond (Writer,Producer)
Michael Knowland (sculpt)
Nate Wells (art director)
Bruce Straley (art designer)
Toliko talenta zamenjati za enega z agendo je res trapasto. Sem mislil, da so Japonci bolj based.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Enaplusdva ()

yayo ::
Ne spomnim se podrobnosti vendar je v zadnjih letih Sony vodenje Playstation biznisa dal v roke američanom. Novi CEO je od lani spet japonec ampak govorim po spominu in je zelo možno, da se motim. Bo pa izkušnja z zadnjimi Dragons Age in Assassin's Creed verjetno precej vplivala na "politiko" pri bodočih AAA+A igrah, po mojem. Sem kar prepričan, da tudi pri novih projektih Naughty Dog na veliko tuhta kako bi DEI sporočilo bolj subtilno spravil v igre, da ne bi preveč negativno vplivalo na prodajo.

Predsednik11 ::
Ne spomnim se podrobnosti vendar je v zadnjih letih Sony vodenje Playstation biznisa dal v roke američanom. Novi CEO je od lani spet japonec ampak govorim po spominu in je zelo možno, da se motim. Bo pa izkušnja z zadnjimi Dragons Age in Assassin's Creed verjetno precej vplivala na "politiko" pri bodočih AAA+A igrah, po mojem. Sem kar prepričan, da tudi pri novih projektih Naughty Dog na veliko tuhta kako bi DEI sporočilo bolj subtilno spravil v igre, da ne bi preveč negativno vplivalo na prodajo.
Težko verjeti, da NG tuhta kako bi spravil DEI iz iger. Njihova naslednja igra Intergalactic bo DEI king.

yoco ::
Pa sem končal z igro! Ko igraš kot Ellie se mi igra zdi zelo dobra, ravno obratno ko igraš kot Abby! Komaj sem zdržal, popolnoma nezanimiv lik mi je bila. Dobil sem občutek, kot da hočejo povedati, da je Ellie bad guy, medtem ko je Abby good guy! Tudi fajta med Ellie in Abby sta bila bolj meh! Upam, da Kuckman ne naredi tretjega dela!

Itak je bila to ena največjih debilnih odločitev.
Preigraš TLOU. Odlična igra.
Čakaš več let na TLOU II in vrnitev Ellie in Joela.
V TLOU II mutant z golf palico igra golf...
Nato pa za nagrado moraš igrati z nmutantom WTF
Saj tisti kateri je preigral bo razumel zadnja dva stavka :)
Preigraš TLOU. Odlična igra.
Čakaš več let na TLOU II in vrnitev Ellie in Joela.
V TLOU II mutant z golf palico igra golf...
Nato pa za nagrado moraš igrati z nmutantom WTF
Saj tisti kateri je preigral bo razumel zadnja dva stavka :)

wolverine22 ::
In sedaj prihaja 2ga sezona TLOU na TV...
Big fan od prvega špila, nasplošno zgodbe..
Gameplay mi je bil v prvem in drugem delu popolnoma ql...
Ampak določene odločitve glede ravoja dogodkov v 2jki mi je bila popolnoma mimo...
In sedaj samo čakam... Za tv serijo... Ker vsi vemo kaj bo...
Samo po moje, bojo razdelili 2gi špil v dve sezoni tv serije, in bojo odlašali do konca 2ge sezone tisti bedni trenutek
Big fan od prvega špila, nasplošno zgodbe..
Gameplay mi je bil v prvem in drugem delu popolnoma ql...
Ampak določene odločitve glede ravoja dogodkov v 2jki mi je bila popolnoma mimo...
In sedaj samo čakam... Za tv serijo... Ker vsi vemo kaj bo...

Samo po moje, bojo razdelili 2gi špil v dve sezoni tv serije, in bojo odlašali do konca 2ge sezone tisti bedni trenutek

Je prva epizoda serije že par dni zunaj. Ampak ne kaže dobro. Daje občutek neke polizane young adult tv serije kot npr. tiste o najstiških čarovnicah ali mladih vampirjih kakršne klonirajo že vsaj trideset let.

Vem da je zunaj, si je niti nisem še upal pogledat, čakam na drugo ta vikend, da pogledam skupaj... 
Ma gledam s svojo, ni nikol igre igrala in njej bo itak vseeno, ko bom jaz popizdil

Ma gledam s svojo, ni nikol igre igrala in njej bo itak vseeno, ko bom jaz popizdil

ja, sem na hitrico pogooglal pa vidim, da tudi profesionalni kritiki za celo drugo sezono pravijo, da je bolj meh. Očitno si pod spremenjenim političnim vzdušjem v ZDa upajo kakšno več povedati.

Druga sezona se bo končala s bangom. Kar je bilo na začetku druge igre bo tam na koncu druge sezone.

Predsednik11 je izjavil:
Druga sezona se bo končala s bangom. Kar je bilo na začetku druge igre bo tam na koncu druge sezone.
Točno to sem rekel... In bojo celo drugo igro raztegnili na 2 sezoni...

Bl4ckSw4n ::
Pravkar končal igro. Meni je bla všeč.
Na momente kar dvigne utrip.

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bl4ckSw4n ()

Bl4ckSw4n ::
Straight tomboy ženska, ki se ukvarja z dvigovanjem uteži.
Drugače pa je lik mix treh žensk: https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/c...
Drugače pa je lik mix treh žensk: https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/c...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bl4ckSw4n ()

Seveda je ameriška postapokalipsa polna zapuščenih sintetičnih steroidov. Ampak iz neznanega razloga jih niso uvrstili med resurse katere Abby nabira med gameplayom, za razliko od konzerv, steklenic in krp.

drvo ::
wolverine22 je izjavil:
Predsednik11 je izjavil:
Točno to sem rekel... In bojo celo drugo igro raztegnili na 2 sezoni...
Napoved se je izkazala za napačno. Bang že v drugem delu.

Tista pobrita s uhani v skupini od Abby je protogistka v Naughty dog novi igri Intergalactic the heretic prophet ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Predsednik11 ()

Je ona ja. Tati Gabrielle. Epizodo bom zvečer pogledal. Drugače pa so teorije o temu, da bo Joel v seriji mogoče preživel prišle direkt od Druckmana še preden so začeli snemati drugo sezono. Se je izkazalo za trolanje.

Nisem si mislil, da bodo imeli jajca in kot pravi yayo je Cuckman trolal.
Ta epizoda je bila gledalcem zelo všeč na IMDB 9,5 skoraj 10k glasov.

Samo res ni bilo potrebe, da je Joel ustrelil tistega dohtarja v prvi sezoni ali prvi igri.

Tudi izpeljano je bilo kar brezveze v prvi igri. Ko si prišel do tiste točke nisi imel druge opcije. So te forsirali zaradi dramatičnega učinka.
Se pa mi zdi, da je igralka, ki igra Abby v tej epizodi naredila odlično delo, ker je vse na robu patetike pa se je vseeno nekako izšlo. Njena interpretacija toliko bolj pokaže kako je Ellie lesena.
Se pa mi zdi, da je igralka, ki igra Abby v tej epizodi naredila odlično delo, ker je vse na robu patetike pa se je vseeno nekako izšlo. Njena interpretacija toliko bolj pokaže kako je Ellie lesena.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

D3m ::
Nisem si mislil, da bodo imeli jajca in kot pravi yayo je Cuckman trolal.
Nerealne ocene. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|

GupeM ::
Je pa ocena na RT toliko nižja pri publiki 55% - https://www.rottentomatoes.com/tv/the_l...
Kaj pa lažeš? RT sploh nima ocen publike za posamezne epizode.

Je pa ocena na RT toliko nižja pri publiki 55% - https://www.rottentomatoes.com/tv/the_l...
Kaj pa lažeš? RT sploh nima ocen publike za posamezne epizode.
Kje sem se zlagal ? Razen tega, da je TV seriji čez noč padla ocena iz 55 na 53.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Days Gone (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 77061 (2594) | Magic1 |
» | The Last of Us 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7560 (1887) | oo7 |
» | The Last of Us (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 125433 (15184) | oo7 |
» | Uncharted 4: A Thief's End (PS4) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 80808 (13847) | ZiedRieke |