» »

Internet preko satelita

Internet preko satelita

BorutO ::

Imam eno vprašanje. Zdaj sem bil v Angliji mesec dni, pa sem bil tako jezen na njo, da je hudo. Država, ki spada med najbogatejše države na svetu, imajo signal za telefo totalno v p. Da o pokritosti interneta na baker ali o čem drugem ne govorim na podeželju. Tam, kjer sem stanoval, so imeli internet preko satelita, kar pa je bil problem, da nikoli ni delal, če pa je že, pa je stran odpiralo neskončno dolgo, in če si imel čudež, se ti je pol stran odprla, če ne pa je pač ni bilo mogoče odpreti.

Pred kakim letom sem našel eno spletno stran, ki ponujajo internet preko satelita, samo ne vem kako to deluje. Na primer nekaj takega: http://www.globalcomsatphone.com/bgan.h...

Zdaj, če obstaja kaj slovenskega, pa kako je pol s tem satelitskim internetom, tudi to dela samo v eni državi ali dela pol kjer koli po svetu, je treba biti naročen na to ali kako to deluje? Ta internet na povezavi mi je zelo ok, samo ne vem kako je kaj s tem.

Kako kaj internet deluje, če je slabo vreme? V angliji je nonstop deževalo, ko je blo lepo vreme je včaih delovali, ampak spet ne tako ok.

Rabil bi neki taki satelitski internet, ki zdaj ne stane jurja oz. niti ne vem kake so kaj cene glede tega, če je možno, da dela v vseh državah in brez neke naročnine, pa da ni neki pol metrski krožnik, ampak vsaj kaka majhna škatlica.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Total-Tv v Italiji

Oddelek: Zvok in slika
335037 (4076) starfotr
»

Avstralija razvija internetno infrastrukturo

Oddelek: Novice / Ostale najave
484499 (3245) MrStein
»

Za vse željne satelitskega interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
374152463 (107365) amigo_no1
»

satelitski internet (strani: 1 2 )

667328 (5812) branko_bm
»

javi se (ADSL)

372519 (1699) kuky

Več podobnih tem