Forum » Strojna oprema » Nov računalnik za igrice iz starega
Nov računalnik za igrice iz starega
ppika ::
Dober dan!
Sestra bi rada računalnik za igranje iger. Od prej sem našla še en Q6600 s plato in ramom, gor sta tudi dva PCI-e x16 slota, zanima me pa, kaj naj ji zrihtam za eno grafično kartico, da bodo reči vsaj na pol delovale? Dokle ji ni crknil prenosnik je v glavnem igrala TF2, insurgency in Civ5. Vem da je to prastara zadeva, a celo mašino kupit novo je pa drago, ker bo proc ram in plata vse skup prišlo ful drago.
Ker bi rada poceni prišla skozi, rabi pa še napajalnik in ohišje. Monitor, miš in tipkovnico ima, ampak je miš precej zanič, tako da če kdo pozna dobro budžet miško za igre naj tudi predlaga.
Prisrčna hvala za pomoč!
Sestra bi rada računalnik za igranje iger. Od prej sem našla še en Q6600 s plato in ramom, gor sta tudi dva PCI-e x16 slota, zanima me pa, kaj naj ji zrihtam za eno grafično kartico, da bodo reči vsaj na pol delovale? Dokle ji ni crknil prenosnik je v glavnem igrala TF2, insurgency in Civ5. Vem da je to prastara zadeva, a celo mašino kupit novo je pa drago, ker bo proc ram in plata vse skup prišlo ful drago.
Ker bi rada poceni prišla skozi, rabi pa še napajalnik in ohišje. Monitor, miš in tipkovnico ima, ampak je miš precej zanič, tako da če kdo pozna dobro budžet miško za igre naj tudi predlaga.
Prisrčna hvala za pomoč!
DarwiN ::
Tole 7850 za 70€,
Potem pa vzameš pri funtech.si XFX 550W napajalnik, Zalman Z1 ohišje in Logitech G300S miško..
Na primer. :)
Potem pa vzameš pri funtech.si XFX 550W napajalnik, Zalman Z1 ohišje in Logitech G300S miško..
Na primer. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup prenosnika za pol profesionalno uporabo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5077 (3678) | bajsibajsi |
» | Kje kupiti majhen usb ključekOddelek: Kaj kupiti | 3303 (1750) | gruntfürmich |
» | neslišen računalnik + monitorOddelek: Kaj kupiti | 1883 (1480) | Pro_moted |
» | Ko dekle kupuje računalnik (prošnja)Oddelek: Kaj kupiti | 6161 (4644) | klinker |
» | CPU switchOddelek: Strojna oprema | 1998 (1694) | ender |