Forum » Strojna oprema » Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500pro sumljivo!!!
Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500pro sumljivo!!!
Gejmer ::
Pri eni firmi(nebom govoru keri) sem kupil sapphirovega 9500pro.Od začetka so težave da se kr samo neki izklaplja (monitor napiše Video Out...) PC venti cpu dela a vse je črno.Moram resetirat.Pol k sm dans vidu test tle sm opazu da Sapphirova kartica nima mojega črnega referenčnega hladilnika ampak svojega orba...Jaz mam črni referenčni.. DOBIL sem Sapphire kr mam cd z gonilniki in vse kar je na oni sliki..Le hladilnik je drugačen in z kartico so problemi.Zdej al naj dam reklamacijo za pravi Sapphire al pa naj dajo denar nazaj.Kupu sm pred 1 mescom(20.3.) in sm odštev približno 63k al kolk..Kr če nimajo orginal sapphire naj ne dajejo CDja zraven..Drugač bom pa kupil pri gambitu če nimajo pravega.In ne navijanje ni krivo ker mi je to delal že na začetku...Pol sem odvil isto..Flashal nazaj bios(not overclocking) isto..Kaj mislite da moram narest?
lp
lp
Nanda yo?
- spremenil: Gejmer ()
Hux ::
sam si jo pokvaro te. Ce si rame od grafke poskodoval z navijanje ti tudi odnavijanje nebo pomagalo vec. Dolzni ti niso zamenjat vendar priznat pa tudi ni treba.
In se sam lepo podajas navite podatke v podpisu tak da veliko srece
In se sam lepo podajas navite podatke v podpisu tak da veliko srece
Turtle ::
Tisti na sliki je bil eden prvih, ki so imeli se Saphire hladilnike, sedaj imajo vse ATI referenčne, tko, da je zlo vrjetno da imač pravi Sapphire. Če ti od vsega začetka ni delala ne vem zakaj nisi takoj tja nesel, ne pa še da si navijal pa BIOS flashal....zelo vrjetno tukaj nimaš kaj dosti storiti.
Gejmer ::
Ja takega mam bostjan.In ni krivo navijanje.Jah sm mislu da bom lahk popravu.Sej zdej bom nesu na servis..
Nanda yo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero R9 290? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13000 (10970) | FlyingBee |
» | Kako flashati sapphirovo 5870vaporX na ASUS bios (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4510 (3699) | ASUStek |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28812 (12692) | erzy |
» | ATI Grafične kartice (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 60792 (25030) | Galaxy |
» | Kakšen Gaming Pc do 300.000 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6963 (5164) | strumf666 |