Forum » Mobilne tehnologije » Simobilova praznična akcija "Račun na pol", 6 mesecev prepolovljena naročnina za (stare)nove naročnike (podarim kode)
Simobilova praznična akcija "Račun na pol", 6 mesecev prepolovljena naročnina za (stare)nove naročnike (podarim kode)
mojsterleo ::
Če se kdo od vas v obdobju 19. 11. 2014 do vključno 31. 1. 2015 namerava vezati pri simobilu za 24 mesecev (nov naročnik oz. podaljšanje vezave), mu podarim kodo za 6 mesečni 50% popust pri naročnini. Kodo unovčite ob sklepanju naročniškega razmerja.
Kodo lahko predam štirim oz. je vnovčljiva 4x. Da ne bo zmede, je najbolje da me preko ZS kontaktirate samo zelo resni zainteresiranci, ker je vnovčljiva do 4x oz. 4 osebam lahko garantiram da bodo dobili ugodnost. Koda je unikatna.
Več o akciji: http://www.simobil.si/akcije/racun-na-p...
Obdarujmo eden drugega!
LP
Kodo lahko predam štirim oz. je vnovčljiva 4x. Da ne bo zmede, je najbolje da me preko ZS kontaktirate samo zelo resni zainteresiranci, ker je vnovčljiva do 4x oz. 4 osebam lahko garantiram da bodo dobili ugodnost. Koda je unikatna.
Več o akciji: http://www.simobil.si/akcije/racun-na-p...
Obdarujmo eden drugega!
LP
Izaso ::
Joj, že ste patetični s temi kodami od simobila... Spet so vas na suho okoli prinesli, zdaj pa bi radi še v stilu piramidnega sistema sebi malo znižali ceno.. Če je to vse od simobila, pol je to ena velika žalost.
Ask98 ::
Vsak po svoje, kaj pa te lahko stane, na dan se sklene ogromno naročniških razmerij, zakaj ne bi uporabil kode, ki bi mu za pol leta znižala naročnino. Res je, da gre za neko marketinško potezo (z tem še bolj oglašujejo simobil) vendar tu lahko ma vsak korist od nje. Za mene je mobilni internet pri simobilu lahko edini internet saj ne morem imeti ADSL kaj šele optike(drugi operaterji nimajo signala) itd., glede na to da imam internet omejen na 15 GB, imam zdaj priložnost, da imam 45 GB saj bi mi račun na pol znižal stroške in bi lahko bil na internetu bolj brezskrbo.
Jaz imam še vedno na voljo kodo, če kdo slučajno rabi.
Jaz imam še vedno na voljo kodo, če kdo slučajno rabi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil 50% popust na mesečno naročnino (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18326 (9135) | dk02 |
» | Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30149 (19771) | Sami |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60401 (23300) | ttommy |
» | Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 152290 (131791) | Lonsarg |
» | Pošiljanje sms-jevOddelek: Mobilne tehnologije | 4853 (4186) | CaqKa |