Forum » Mobilne tehnologije » Simobil 50% popust na mesečno naročnino
Simobil 50% popust na mesečno naročnino
skidoo600 ::
Pozdravljeni,
objavljam Simobilovo kodo, ki enemu novemu naročniku prinese 50% popust na mesečno naročnino za 2 leti na kateremkoli paketu. Ni se potrebno vezati ali vzeti telefona.
Kdor jo uporabi naj spodaj napiše, da bodo drugi vedeli.
Koda: MGM34KJ97E
objavljam Simobilovo kodo, ki enemu novemu naročniku prinese 50% popust na mesečno naročnino za 2 leti na kateremkoli paketu. Ni se potrebno vezati ali vzeti telefona.
Kdor jo uporabi naj spodaj napiše, da bodo drugi vedeli.
Koda: MGM34KJ97E
geniusone ::
Potrebno je dopisat, da ta koda prinese tudi tebi 50% - vsak mesec na naročnino ;)
Tudi jaz podarjam svojo hvala kdor jo uporabi:)
Koda: MGMA15237H
p.s kdor jo bo uporabil naj mi napise na zs
Tudi jaz podarjam svojo hvala kdor jo uporabi:)
Koda: MGMA15237H
p.s kdor jo bo uporabil naj mi napise na zs
PALOMINO ::
Preko spleta očitno ne. Na izbranem paketu Svobodni ob vpisu te kode enostavno zapiše: "Promocijska koda ni veljavna za izbrane izdelke."
Razen če ste zabrkljali in mislite za Telekom in ne Si.Mobil?
Razen če ste zabrkljali in mislite za Telekom in ne Si.Mobil?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PALOMINO ()
geniusone ::
To je sms: Pozdravljeni. Posiljamo vam posebno kodo MGMA15237H s katero prijatelj ali druzinski clan sklene novo narocnisko razmerje na enem izmed paketov SVOBODNI ali ORTO TRIPSTER+ in oba bosta prejela kar 50 % popusta na mesecno narocnino za 2 leti! Vse to brez vezave! Prihranite in izkoristite ponudbo vse do 31.3.2017. Vec na www.simobil.si/za-prijatelje Vas Si.mobil.
skidoo600 ::
Nič ne rabiš dokazovati. Moraš pa fizično tja. Ne rabi pa s tabo prijatelj. Gre se tja in sklene novo razmerje in poveš kodo. To je to. Nobenih skritih zadev tle. Še enkrat moja koda: MGM34KJ97E
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skidoo600 ()
flyby ::
jaz se zanimam za eno tako kodo, če ima kdo naj mi prosim pošlje za zs... ne bi rad izpadel bumbar, če pridem k njim z a4 stranjo nedelujočih kod :)
flyby ::
hvala vsem, jih imam zdaj nekaj na zalogi, bom šel po vrstem redu, sporočim tistemu, ki mi je poslal delujočo kodo. hvala še 1x
Kebo ::
Btw, če prav razumem za koristit popust ni potrebna vezava, se pa popust obema izniči, če katerikoli odpove naročniško razmerje pri Simobilu.
krefi ::
ce kdo rabi kodo naj mi pise zs :D
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s
smacker ::
Tudi jaz imam kodo. Podarim jo prvemu, ki se javi na ZS, da ne bo zmede in boste vsi hodili z A4 seznami kod po poslovalnicah Koda omogoča 50% popusta na mesečno naročnino za 24 mesecev (Paket Tripster+ in paketi Svobodni). Velja za nove naročnike (beri: zadnjih 40 dni nisi naročnik simobila), ki sklenejo naročnino. Vezava ni pogoj, je pa zaželjeno (z moje strani), da tisti ki jo prevzame ostane 24 mesecev na simobilu, saj v primeru odstopa oba izgubima popust.
bambam20 ::
Tudi jaz imam kodo. Podarim jo prvemu, ki se javi na ZS, da ne bo zmede in boste vsi hodili z A4 seznami kod po poslovalnicah Koda omogoča 50% popusta na mesečno naročnino za 24 mesecev (Paket Tripster+ in paketi Svobodni). Velja za nove naročnike (beri: zadnjih 40 dni nisi naročnik simobila), ki sklenejo naročnino. Vezava ni pogoj, je pa zaželjeno (z moje strani), da tisti ki jo prevzame ostane 24 mesecev na simobilu, saj v primeru odstopa oba izgubima popust.
Kakšno ugodnost ima obstojoči naročnik?
Enako 50% popusta na mesečno naročnino za obdobje 24mesecev oz. dokler novi naročnik ne odstopi. Če prav razumem, novemu naročniku popust ostane, tudi če obstoječi odstopi. Pogoji: https://www.simobil.si/za-prijatelje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: smacker ()
bambam20 ::
Enako 50% popusta na mesečno naročnino za obdobje 24mesecev oz. dokler novi naročnik ne odstopi. Če prav razumem, novemu naročniku popust ostane, tudi če obstoječi odstopi. Pogoji: https://www.simobil.si/za-prijatelje
O pismo pa res. Obstoječi naročnik pridobi tudi 50% popusta na naročnino za 24 mesecev. Zakon.
Nutcracker ::
Še eden s kodo, kontakt na ZS.
Qui tacet, ubi loqui debuit ac potuit, consentire videtur.
miraldi ::
Z veseljem podarim kodo za 50% popust za 24mesecev.
Kdor želi naj mi piše na ZS.
Kdor želi naj mi piše na ZS.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
SiDojc ::
Evo še moja koda :D
Zivijo! Posiljamo ti kodo MGMSTW31LK s katero prijatelj ali druzinski clan sklene novo narocnisko razmerje na paketu ORTO TRIPSTER+ ali paketih SVOBODNI in oba bosta prejela kar 50 % popusta na mesecno narocnino za 2 leti. In vse to brez vezave! Velja do 31.3.2017. Vec na www.simobil.si/za-prijatelje ORTO. Bolj uporaben kot voda v kolenu
Zivijo! Posiljamo ti kodo MGMSTW31LK s katero prijatelj ali druzinski clan sklene novo narocnisko razmerje na paketu ORTO TRIPSTER+ ali paketih SVOBODNI in oba bosta prejela kar 50 % popusta na mesecno narocnino za 2 leti. In vse to brez vezave! Velja do 31.3.2017. Vec na www.simobil.si/za-prijatelje ORTO. Bolj uporaben kot voda v kolenu
psytoma ::
Zivijo! Posiljamo ti kodo MGMHBA1DJC s katero prijatelj ali druzinski clan sklene novo narocnisko razmerje na paketu ORTO TRIPSTER+ ali paketih SVOBODNI in oba bosta prejela kar 50 % popusta na mesecno narocnino za 2 leti
koda od prijatelja, prvi pride prvi melje...
še ena
Koda je: MGM5WE78FA
koda od prijatelja, prvi pride prvi melje...
še ena
Koda je: MGM5WE78FA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: psytoma ()
Mare2 ::
Kako kaj kvaliteta signala?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
tt2 ::
Bi samo vprašal, a je mogoče kak drobni tisk, ki ga je potrebno vedeti, ali ne? Ker to so potem res res nizke cene, s katerimi Simobil verjetno nima precejšnjega dobička.
GupeM ::
Zivijo! Posiljamo ti kodo ********** s katero prijatelj ali druzinski clan sklene novo narocnisko razmerje na paketu ORTO TRIPSTER+ ali paketih SVOBODNI in oba bosta prejela kar 50 % popusta na mesecno narocnino za 2 leti. In vse to brez vezave! Velja do 31.3.2017. Vec na www.simobil.si/za-prijatelje ORTO. Bolj uporaben kot voda v kolenu
Če bi kdo rad kodo, ZS.
Če bi kdo rad kodo, ZS.
Majo še vedno dobiček. Uporaba telefona se spreminja - vse manj klicev/sms-ov, vedno več podatkov. Posledično so tudi stroški za operaterja nižji in lahko ponudi nižje cene. Ma mobitel podobno akcijo, Telemach že ima redne cene precej nižje.
Brezskrbni: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Dogaja: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Za dva -50%...
Dogaja: http://www.telekom.si/zasebni-uporabnik...
Za dva -50%...
Kadunc ::
Če še kdo potrebuje kodo za 50% popust pri Simobilu, me lahko kontaktira na zs.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kadunc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 50% popust - kodaOddelek: Mobilne tehnologije | 3873 (848) | donvito |
⊘ | A1 - popust na naročninoOddelek: Mobilne tehnologije | 5480 (3193) | 2dark |
» | Naročnina če malo kličeš?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11326 (10228) | sejmon |
» | Najcenejši ponudnik za mobitelOddelek: Omrežja in internet | 1601 (1323) | bambam20 |