Forum » Zvok in slika » Problem z zvočniki
Problem z zvočniki
MiDO ::
Pozdravljeni,
imam Logitechov sistem 5.1, vendar uporabljam samo 2 zvočnika + woofer. Sistem je že dal skozi kar veliko, zdaj se mi pa pojavlja ena težava.
Torej desni zvočnik na katerem se sistem tudi prižge/ugasne in nastavi glasnost deluje normalno, problem je v levem zvočniku, ki včasih dela - včasih ne.
Zanimivo je to, da ko ne deluje, povečam glasnost in začne delovati. Tudi, če potem glasnost znižam nekaj časa še vseeno deluje, pa se mi zdi vredno vprašati tukaj ali se komu sanja kaj bi to lahko bilo krivo, če je že kdo imel podobno težavo in če se da to popravit kar doma.
imam Logitechov sistem 5.1, vendar uporabljam samo 2 zvočnika + woofer. Sistem je že dal skozi kar veliko, zdaj se mi pa pojavlja ena težava.
Torej desni zvočnik na katerem se sistem tudi prižge/ugasne in nastavi glasnost deluje normalno, problem je v levem zvočniku, ki včasih dela - včasih ne.
Zanimivo je to, da ko ne deluje, povečam glasnost in začne delovati. Tudi, če potem glasnost znižam nekaj časa še vseeno deluje, pa se mi zdi vredno vprašati tukaj ali se komu sanja kaj bi to lahko bilo krivo, če je že kdo imel podobno težavo in če se da to popravit kar doma.
D3m ::
Slab stik, dotrajanost materiala.
Jaz sem svoje Logitech zvočnike iztrošil.
Gledam sedaj JBL Charger 2.
Jaz sem svoje Logitech zvočnike iztrošil.
Gledam sedaj JBL Charger 2.
|HP EliteBook|R5 6650U|
MiDO ::
Slab stik v zvočniku samem? Če so že zanič, bi jih vsaj odprl pa probal kaj rešit, zgubit itak nimam nič.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-5500 in pokanje/prasketanje v zvočnikih?! (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7385 (2497) | Skater1982 |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90163 (42638) | staher |
» | Logitech kvaliteta no more? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 12525 (9683) | boolsheat |
» | Creative Inspire 6700 - problem s potenciometromOddelek: Strojna oprema | 1320 (1189) | cojss |
» | problem z zvočniki Z-2200Oddelek: Pomoč in nasveti | 1378 (1157) | nokia6310 |